Σάββατο, Ιουνίου 12, 2010

FANTASIA BY WALT DISNEY:ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ BLOGOΣΦΑΙΡΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ!!!

Επειδη εχει κουραστει η ψυχη μας,μεχρι και τα Σαββατοκυριακα,να γραφουμε αποκλειστικα και μονο για τα οσα μαυρα συμβαινουν στην επικαιροτητα...
Επειδη οι μεγαλοι τηλεοπτικοι σταθμοι το εχουν γυρισει ολοι,σε σαπια infotainment προγραμματα,απαξιωνοντας τα παιδια και τις επιθυμιες τους...

Επειδη και εμεις οι ιδιοι νοσταλγουμε την εποχη της αθωοτητας... ...απο σημερα και καθε Σαββατοκυριακο στο πρεζα tv,θα βαζουμε ολοκληρες ταινιες κινουμενων σχεδιων,ή ανεξαρτητα επεισοδια απο παιδικες σειρες με κλασσικα καρτουν και οχι μονο που θα βρισκουμε ανεβασμενες στο youtube ή στο google videos...με την ευχη το παραδειγμα μας να το ακολουθησουν κι'αλλα blogs!!!

Για σημερα...η πρωτη ταινια κινουμενων σχεδιων της Walt Disney "Φαντασια" στην επανεκδοση της που προβληθηκε τo 2000 ειδικα επεξεργασμενη για IMAX οθονες.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω! Ευχαριστούμε, preza!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε πρεζα με τις καινοτομες ιδεες!!!!
Πολυ καλη ιδεα γιατι τα κωλοκαναλα βαζουν τη γερμανου πρωινιατικα.

Ανώνυμος είπε...

Mπραβοοοο Το είχαμε ανάγκη αυτό και εμείς οι μεγάλοι . Καταπληκτική η ταινία αυτή !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Πρέζα!

Ανώνυμος είπε...

Mpravo Preza, kalo tha itan na vgaleis kai tin ntouvli apo tin gonia i kai apo to blog giati apo edw kai sto eksis mpenoun kai paidakia pou den xreiazetai na ta vlepoun auta.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΧΕΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ BLOGOΣΦΑΙΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ, ΕΣΥ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΑΝΩΝΥΜΑ" ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ; ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΚΟ. ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΚΟΣ 50 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ-ΠΑΡΙΑΝΟΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΣΤΟ SYNC, ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ 28ος ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ TOP 100. ΔΕ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ PC ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΟΥΓΛΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙΣ. ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ ΠΡΕΖΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕΣ ΚΑΙ COMMENT ΣΤΟ ΑΛΛΟ POST ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΙΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΒΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ BLOG ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ADS ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ φίλε 11:29, μήπως σκέφτηκες ότι ίσως δουν παιδάκια το σχόλιό σου;