Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ Η FOCUS ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Η FOCUS ΗΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΚΑΘΩΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΙΝΕ...ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΚΑΡΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ;;;
Η απόφαση - βόμβα για την FOCUS και την Ξένια Κούρτογλου δημιουργεί πλέον ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα ραδιόφωνα καθώς θα πρέπει η ένωση ιδιοκτητών να αντικαταστήσει άμεσα την εταιρεία που κάνει τις μετρήσεις.
Η μετοχική σύνθεση της focus είναι παράνομη αφού το 20% το έχει η civitas που είναι διαφημιστική και βέβαια αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και το έχουμε τονίσει πολλές φορές. Δεν γίνεται να μετράει το ραδιόφωνο μια εταιρεία που έχει πελάτες την siemens, το ΔΝΤ και την Ν.Δ. και κάποια ραδιόφωνα κάνουν επίθεση στους πελάτες της. Όσο έντιμη και αν είναι η εταιρεία πρέπει και να το δείχνει.
Και ελεγκτής και ελεγχόμενος δεν γίνεται.

troktiko

ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τελικά πέρασε η προπαγάνδα του αρχισυντάκτη του τρωκτικού ,έκανε καλή δουλεία ο Θέμος και οι άλλοι δημοσιογράφοι του τρωκτικού ώστε να φύγει η εταιρία που δεν έβγαζε τις μετρήσεις που ήθελαν