Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2010

ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENSΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΙ Λ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ, Γ. ΚΟΡΩΝΙΑΣ, Μ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ Ν. ΔΕΒΛΕΤΟΓΛΟΥ, Α. ΡΑΜΜΟΣ

Την άρση του τραπεζικού απορρήτου 18 φυσικών και νομικών προσώπων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, ζητά η αρμόδια εξεταστική επιτροπή. Μεταξύ αυτών, οι χρηματιστές Δεβλέτογλου και Ράμμος, ο πρώην επικεφαλής της Vodafone Γ. Κορωνιάς, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και ο γνωστός από το e-mail του «cabinet man» επιχειρηματίας, Μ. Κάτσικας.
Στην επιστολή, με αποδέκτες την Τράπεζα της Ελλάδος, το ΣΔΟΕ, την Αρχή καταπολέμησης του "βρώμικου χρήματος" και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς,επισυνάπτονται έγγραφα τα οποία, σύμφωνα με την Εξεταστική προκύπτει ότι στους λογαριασμούς του κατέληξαν διάφορα ποσά.

Πρόκειται για τους:

1. Νικόλαος Δεβλέτογλου, Χρηματιστή
2. Αθανάσιος Ράμμος, Χρηματιστή
3. Γεώργιος Κορωνιάς, Επιχειρηματία
4. Λαυρεντιάδης Λαυρέντης, Επιχειρηματία ως δικαιούχο των λογαριασμών των υπερακτίων εταιρειών WED International Ltd και Ursula Marketing Corp και της εταιρείας "Νεοχημική Λ.Β. Λαυρεντιάδης ΑΕ"
5. Δαμκαλίδης Δημήτριος
6. Δαμκαλίδης Γιάννης
7. Κορμάς Κωνσταντίνος
8. Νικολιδάκης Μάριος
9. Μαρκόπουλος Χρήστος
10. Περίσσιος Αντώνιος
11. Καντάς Αντώνιος
12. BALISEA
13. Κουκουλομάτης Παναγιώτης
14. KPMG
15. Prince Pacific Ltd
16. Kienest H., Γερμανός υπήκοος, συνταξιούχος που διαμένει στην Ελλάδα
17. Κάτσικας Μάριος, Φαρμακοποιός και επιχειρηματίας
18. Τυρογαλάς Βασίλειος

Στην επιστολή αναφέρεται πως για τα παραπάνω πρόσωπα "εμφιλοχωρεί οπωσδήποτε η πιθανότητα να μην εμπλέκονται απλά ως λαθροδιακινητές χρηματικών ποσών προς τράπεζες του εξωτερικού. αλλά να εμπλέκονται και επί της ουσίας όλοι ή κάποιο εξ' αυτών, ως παραλήπτες των παραπάνω ποσών για λογαριασμό τρίτων, οι οποίοι εν τοιαύτη περιπτώσει έχουν διαπράξει το έγκλη,α της παθητικής δωροδοκίας.

ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά τα μεγάλα τζάκια, που λυμαίνονται σήμερα, το εναπομείναν πια τίποτα
του λαού, ( ο Κόκκαλης, ο Μπόμπολας, ο Λάτσης, ο Σάλλας, ο Κοντομηνάς, οι Βαρδινογιανναίοι, κ.λπ. ) είναι δημιουργήματα του ΠΑΣΟΚ.
Και στα δικά του χρόνια, γιγαντώθηκαν, αυτοί που κάνανε κροίσους τους Κουλούρηδες, τους Λαλιώτηδες, τους Γείτονες, τους Τσουκάτους, τους Τσοχατζοπουλαίους και όλους αυτούς τους υπόλοιπους αρουραίους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΡΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ?!?!?!?
ΘΑ ΠΑΕΙ???
Ε ΒΕΒΕΑΙΑ,ΤΑ ΓΑΛΙΚΑ ΣΑΣ...ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ,ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ Χ-Ψ.
ΘΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ?Η ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ???
ΕΕΙΙΙ ΟΥΤΕ PUMPERS,ΤΣΙΓΑΡΑ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΡΕ????
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ!