Τετάρτη, Ιουνίου 02, 2010

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...VIDEOS ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Κατηγορώντας τους επικριτές του Ισραήλ για «υποκρισία», όσον αφορά στην αιματηρή επίθεση στα πλοία των ακτιβιστών, ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τόνισε ότι «το κράτος του Ισραήλ συνεχίζει να ασκεί το δικαίωμά του για αυτοάμυνα. Η ασφάλεια βρίσκεται πάνω από όλα».

"Οπότε είναι δικαίωμα μας και καθήκον μας σύμφωνα με την κοινή λογική και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο να προλάβουμε ότι τέτοια όπλα δεν θα φτάσουν στην Γάζα, μέσω της θάλασσας, μέσω της στεριάς και μέσω του αέρα. Αυτό το καθήκον κατανόησε η προηγούμενη κυβέρνηση που επέβαλλε τον αποκλεισμό της Γάζας. Ο στόχος του στολίσκου ήταν να σπάσει τον θαλάσσιο αποκλεισμό και αν ο θαλάσσιος αποκλεισμός είχε σπάσει, δεκάδες, εκατοντάδες ακόμη πλοία θα είχαν ακολουθήσει τα βήματά του", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα προς τον ισραηλινό λαό, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επισήμανε ότι ο αποκλεισμός στη Γάζα θα συνεχιστεί, προφασιζόμενος ότι η άρση του θα μετατρέψει την περιοχή σε βάση για τους ιρανικούς πυραύλους οι οποίοι θα απειλούν το Ισραήλ και την Ευρώπη.

"Ενεργήσαμε κατά των χιλιάδων ρουκετών που έριξε η Χαμάς εναντίον ισραηλινών αμάχων. Η Χαμάς έριξε κατά αμάχων. Η Χαμάς κρύφτηκε πίσω από τους αμάχους. Οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) έδρασαν κατά της Χαμάς, ενώ κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να αποφύγουν να χτυπήσουν αθώους. Παρ' όλα αυτά, ποιον κατηγόρησε ο ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου; Όχι την Χαμάς. Κατηγόρησε το Ισραήλ. Και λυπάμαι που κάτι παρόμοιο συμβαίνει τώρα.".

ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ VIDEOS ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: