Δευτέρα, Ιουλίου 26, 2010

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

Σε λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΗΣΑΠ οι κάτοχοί τους, δεδομένου ότι τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού από το σταθμό Μοναστηρακίου έως τον σταθμό Αττικής δεν πραγματοποιούνται λόγω έργων.
Οι κάτοχοι μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών αποκλειστικής χρήσης του ΗΣΑΠ Α.Ε. του μηνός Ιουλίου, μπορούν να τη χρησιμοποιούν έως το τέλος Ιουλίου.
Οι κάτοχοι ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών αποκλειστικής χρήσης ΗΣΑΠ Α.Ε., μπορούν να τη χρησιμοποιούν έως την ολοκλήρωση του έργου.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση http://www.oasa.gr.

ΠΡΕΖΑ TV
26-7-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εφοριακούς οι οποίοι... αμέλησαν να καταθέσουν δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος ακόμη και για τρία στη σειρά χρόνια ή που στο διάστημα αυτό δεν εκκαθαρίστηκαν οι δηλώσεις τους και έτσι δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ φόρο βάζει στο στόχαστρο το υπουργείο Οικονομικών.

Πρόκειται για 224 εφοριακούς οι οποίοι πιάστηκαν από τις εκτεταμένες διασταυρώσεις που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να μην εκπληρώνουν τις βασικές φορολογικές τους υποχρεώσεις στην τριετία 2007-2009.