Κυριακή, Ιουλίου 04, 2010

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ...ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Έντονες είναι οι αντιδράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Σάμου στην πρόσφατη απόφαση για μετακίνηση 56 οικονομικών προσφύγων από τα Δωδεκάνησα (Αγαθονήσι) στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Σάμο, ύστερα από σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης, Στέλιος Βελώνης, τονίζει ότι η έλλειψη προσωπικού είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων, λόγω συνταξιοδοτήσεων και μεταθέσεων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν, ήδη, σοβαρά προβλήματα στην αντιμετώπιση των καθημερινών περιστατικών.
Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στη Νομαρχία Σάμου, παρουσία της συμβούλου του υφυπουργού Σπ. Βούγια για θέματα λειτουργίας του Κέντρου.

ΠΡΕΖΑ TV
4-7-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατσε να τηλεφωνησω στο GRECOTEL να τους κλεισουμε τη σουιτα του 5ου οροφου.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχεις ακροδεξιουλη απο πανω.

Τωρα που θα χρεωκοπησουμε θα πας και εσυ για τα ξενα και θα σε κυνηγαει ο αντιστοιχος μαλακας του εξωτερικου σαν και του λογου σου.
Εκτος αμα εισαι μπτασος, οποτε θα σε κηνηγαμε ολοι οι υπολοιποι που δεν ειμαστε κρατικοδιαιτοι..

Ανώνυμος είπε...

Μπατσος ειμαι. Στρατοκαυλος κιολας, εφεδρος ανθυπολοχαγος. Σε πληροφορω, οτι επειδη υπηρετω στα ΜΑΤ, σε κατι "ανθρωπιστες" του κωλου, ριχνω τοσο ξυλο οσο δεν θα ριχνα σε ολους τους λαθρομεταναστες του κοσμου. Φασιστακια, μιλατε και απο πανω για ανθρωπισμο.

vlaxopodas είπε...

"Συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα Εκτύπωση E-mail
05-07-2010 12:11:54

Συμπλοκές μεταξύ μεταναστών σημειώθηκαν χθες σε δύο διαφορετικά σημεία της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, μετανάστες από χώρες της Αφρικής συνεπλάκησαν στην Ακτή Δυμαίων με μετανάστες από χώρες των Βαλκανίων, ενώ τα επεισόδια επεκτάθηκαν μέχρι τον περίβολο του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέου. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων μετανάστες μπήκαν στον ιερό ναό, προκειμένου να γλιτώσουν, την στιγμή μάλιστα που βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος.

Στην συνέχεια εκδηλώθηκαν φωτιές σε πρόχειρα καταλύματα, που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη της Ακτής Δυμαίων και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη.

Επιπλέον, περίπου στις 11.30 το βράδυ, εκδηλώθηκαν νέα επεισόδια μεταξύ μεταναστών, αυτή την φορά στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, κοντά στην βόρεια είσοδο του λιμανιού. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr" ΠΡΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ" ΠΡΕΖΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ?