Σάββατο, Ιουλίου 10, 2010

Η ΝΤΟΡΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!

ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Κ. ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ.

Ο πολιτικός που σήμερα έρχεται να αποκαλύψει (και ορθώς πράττει) τις παράνομες προσλήψεις Χατζηγάκη στην εταιρεία ΑΓΡΟΓΗ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης επιδεικνύει -όπως προκύπτει από τα πλέον επίσημα έγγραφα- ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο επιτυχίες στο άθλημα της ρουσφετολογίας. Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως στον Δήμο Αθηναίων (τότε που είχε αποκαλέσει τον Αβραμόπουλο «κύριο τίποτα») είχε φροντίσει να διορίσει (πριν από τη Βουλή) τη θυγατέρα του στα Μουσικά Σύνολα του πρώτου δήμου της χώρας. Οι σχετικές προσλήψεις είχαν κριθεί ως παράτυπες, με αποτέλεσμα η δεσποινίς Παγκάλου να αναγκαστεί για ένα διάστημα να διακόψει τη θητείας της ως χορωδού. «Οι προσλήψεις ήταν μνημείο παρατυπιών», αναφέρει στέλεχος του δήμου.
Οι απολυθέντες είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, αντιδρώντας στην απόφαση που έκρινε παράνομες τις προσλήψεις τους. Δύο χρόνια αργότερα, επί των ημερών της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στον δήμο, η θυγατέρα του κ. Παγκάλου, όπως και άλλοι 150 εργαζόμενοι στα Μουσικά Σύνολα, κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα και επαναπροσλήφθηκαν σε έναν από τους πιο «τεμπέλικους» -όπως αποκαλείται- οργανισμούς του Δήμου Αθηναίων. «Κατά τη διάρκεια του χρόνου άντε να κάνουν πέντε, έξι παραστάσεις», αναφέρουν πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν τη δράση των δημοτικών μουσικών. Μετά το 2006 οι επαναπροσληφθέντες κατοχύρωσαν το δικαίωμα της σύμβασης αορίστου χρόνου. Δηλαδή έγιναν και με τη βούλα μόνιμοι, λαμβάνοντας περί τις 1.500 ευρώ συν κάποια έκτακτα που έχουν για τα εκτός έδρας...

Περισσότερα στο Πρώτο Θέμα.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
10-7-2010


ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Αριαδνη Παγκαλου διασημη λυρικη τραγουδιστρια στα μουσικα συνολα του Δημου Αθηναιων(ουτε ο θυρωρος του δημου δεν την ξερει) εχει αναβαλλει της εμφανισεις της λογω βραχνιασματος απο τις πολλες ...αριες που εχει τραγουδησει.
Το φιλομουσο κοινο της Αθηνας περιμενει την παγκοσμιως γνωστη-αγνωστη λυρικη τραγουδιστρια να επιστρεψει στα μουσικα συνολα για να μαγεψει το Αθηναικο κοινο με τις πα...αριες!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΝΤΑΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

An zigiseis kori kai mpampa ksepernane ta 500 kila. An plironontan me to basiko mis8o 8a tous eftane gia trofima? Leo ego tora....

Ανώνυμος είπε...

Τι κρίμα να μένω μακριά από την αθήνα και να μην μπορώ να απολάυσω την μεγάλη καλλιτέχνιδα (σε όγκο).

Ανώνυμος είπε...

παγκαλος, βενιζελος (παναγια βοηθα), σημιτης, τσοχατζοπουλος ,σκανδαλιδης ειναι οι αρχιερεις της διαπλοκης τα τελευταια εικοσι χρονια απο μεριας πασοκ και ομως καποιοι εχουν το θρασσος και μας δουλευουν ακομα και ο παπανδρεου δεν τους ξαποστελνει απο κει που ηρθανε