Πέμπτη, Ιουλίου 01, 2010

ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ?

Συμφωνα με καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Ι. Γιαμουρίδης στο ΡΘ σε προσχέδιο του Υπουργείο Υγείας περιλαμβάνεται η ρύθμιση για επιβολή κομιστρου περίπου 5 ευρώ σε ασθενείς που υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις.

Όπως καταγγέλει ο κ Γιαμουρίδης, η κυβέρνηση στην συνέχεια θα αυξήσει το κόμιστρο με απώτερο σκοπό να ιδιωτικοποιηθεί το ΕΚΑΒ. Αύριο εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα αποκλείσουν την οδό Αγ. Δημητρίου στο ύψος της ΓΓ Μακεδονίας Θράκης με σκοπό να έχουν συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Τζάκρη.

www.seleo.gr

ΠΡΕΖΑ TV
1-7-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kοιτα αν ειναι να εκσυγχρονισουν τα ασθενοφορα και τον εξοπλισμο καθως και τον αριθμο τους για να προσφερουν καλυτερες υπηρεσιες χαλαλι το ταληρακι εκτος βεβαια απο τους απορους. Και εγω δημ υπαλληλος ειμαι αλλα πρεπει να βλεπουμε τα πραγματα ρεαλιστικα και να μην τα περιμενουμε ολα απ το κρατος πια. Μπορει και το δημοσιο να λειτουργησει οπως τον ιδιωτικο τομεα γιατι εχει υποδομες αν το αφησουν βεβαια οι συντεχνειες των βολεμενων. Προτιμω γιατι και εγω φτωχος ειμαι να δινω 5 ευρω για καλες δημοσιες υπηρεσιες παρα 50 που δεν τα χω και να με βλεπουν σαν κινουμενο ευρωπουλο. εκει πρεπει να στραφουν οι διαπραγματευσεις και οχι με ολοκληρωτικη αρνηση γιατι στο τελος θα συνεχισει να πεφτει π@@τσα και δεν θα μπορουμε να κανουμε τιποτα. Πρεπει να βρεθει τροπος να αποφορτιστει λιγο το κρατος. Σε ολες τις χωρες γινονται ρεμουλες και τα λομπυ δουλευουν καργα απλα στο εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να παει και καποιος φυλακη εδω ουδεμια. Δεν ειναι ολοι οι δημ υπαληλοι κοπροσκυλα και ειδικα η νεα γενια. Αυτοι που γαμησαν το δημοσιο που μπορει να παρεχει φτηνες υπηρεσιες στους πολιτες ηταν οι πασοκοι του αυριανισμου του πορνογερου αντρεα που οταν κατερευσαν οιεπομενοι της νδ το πηγαν εκδικητικα. Αυτα τα καταλοιπα συντηρουν και δηλητηριαζουν ξεκινωντας απο τα πανεπηστημια οσους αμυαλους εχουν απομεινει. Μην κατηγορειτε λοιπον το δημοσιο ακριτα γιατι πρεπει ορισμενες υπηρεσιες να παραμεινουν στο δημοσιο γιατι εποφελουνται πολλοι που δεν εχουν λεφτα. Οποιος εχει θα βρει τον τροπο του να κανει τη δουλεια του ειτε μορφωση λεγετε αυτο ειτε περιθαλψη. Φανταστειτε να ιδιωτικοποιειθει η μπατσαρια ή στο πλαίσιο καλυτερης αστυνομευσης να δωθουν αδειες οπλοφοριας σε σεκιουριταδες και οι διαδηλωτες να ερχονται αντιμετωποι με αυτους οπως και πολλα αλλα παραδειγματα. Προσοχη στις προβοκατσιες αυτο που προσπαθουν τωρα ειναι να κατηγορησουν για αναποτελεσματικοτητα το δημοσιο για να τα ιδιωτικοποιησουν ολα. Υπαρχουν και τα μελανα σημεια αλλα θα πρεπει να τα προσπερναμε και να βλεπουμε και τα καλα οπως αυτο το 20χρονο κοριτσι που καταφερε να περπατησει σαν απο θαυμα μετα απο 12ωρη επεμβαση στο δημ. νοσοκομειο, ή τους ασθενεις που χειρουργηθηκαν στα ματια στο ιδιωτικο και τωρα ματαφερθηκαν στο δημ νοσοκομειο με κινδυνο τυφλωσης (τα κινουμενα ευρω που ανεφερα)

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΑΒΙΤΕΣ;ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΛΕΥΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ;ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ;ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ <>ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΟΙ ΕΤΩΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΣΑΝ.Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔ. ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΜΗΔΕΣ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΚΑΒ