Παρασκευή, Ιουλίου 02, 2010

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπακωνσταντίνου κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης του πρώτου για τον αποκλεισμό των λιμανιών από το ΠΑΜΕ.
«Τα τελευταία σαράντα χρόνια έχουμε παραχαιδέψει αυτό το κόμμα και έχουμε δώσει πολιτική ασυλία να κάνει πράγματα που κάνουν οι εγκληματίες» είπε ο Αδ. Γεωργιάδης και συνέχισε τονίζοντας ότι «το ΚΚΕ εγκληματεί και όποιος εγκληματεί είναι κακοποιός».
Ακόμη, ζήτησε να υπάρξει δυναμική απάντηση του κράτους στα φαινόμενα και ισχυρίστηκε ότι επί Μπρέζνιεφ εκτελέστηκαν Ουκρανοί εργάτες όταν θέλησαν να απεργήσουν.
Επίσης υποστήριξε ότι στο «Ριζοσπάστη» και στον Ρ/Σ «902» το ΚΚΕ προχώρησε σε περιστολή μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων μεγαλύτερων από εκείνων που σχεδιάζει η κυβέρνηση.
«Είναι καιρός να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι οι υποκριτές που δήθεν μάχονται για τα εργασιακά δικαιώματα και ως οι πλέον στυγνοί εργοδότες απαγορεύουν την απεργία στην «Τυποεκδοτική», ενώ καλούν τους υπόλοιπους Έλληνες να απεργήσουν» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η αντίδραση του Ν. Παπακωνσταντίνου ήταν άμεση. «Άξιος ο μισθός σου» σχολίασε ο βουλευτής του ΚΚΕ.
«Εγώ θα πάω στον «Γερμανό με τις μετοχές σας» παρενέβη εκ νέου ο Αδ. Γεωργιάδης για να απαντήσει ξανά ο Ν. Παπακωνσταντίνου: «Είστε ελληναράδες και γερμανόψυχοι».
«Ά ρε κόμμα προδοσίας» επέμεινε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.
«Ουρακοτάγκοι και γερμανόψυχοι» εξακολούθησε ο Ν. Παπακωσταντίνου.
Για να διακοπεί η αντιδικία χρειάστηκε η παρέμβαση του Γρ. Νιώτη.
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπ. Βούγιας εξέφρασε την ευχή ότι το ΚΚΕ δεν θα επαναλάβει στο μέλλον τέτοιες κινητοποιήσεις.

ΠΡΕΖΑ TV
2-7-2010

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΓΙΑ ΤΟΥΣ 300

http://www.youtube.com/watch?v=3lbyqU9q1p4

Ανώνυμος είπε...

kremala stoyw fasistes

Ανώνυμος είπε...

κρεμαλα στους φασιστες

Ανώνυμος είπε...

skata stoys fasistes

Ανώνυμος είπε...

ο λαος δεν ξεχνα το λαος το κρεμα

Ανώνυμος είπε...

fasistes na pate na

Ανώνυμος είπε...

Φταίει και η αριστερά γιατί τόσα χρόνια που παριστάνει το καλό παιδί της αστικής δημοκρατίας δέχτηκε να κάθεται στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλεί με όλα τα χρηματοδοτούμενα καθάρματα σαν των Άδωνη.
Κορόιδα σας πιάσανε τόσα χρόνια, και καλά αστική δημοκρατια και τους δώσατε βήμα.
Λουστείτε τους τώρα.

Για αυτό και ο κοσμάκης δεν πείθεται ώρες ώρες. Αφού αριστερά υποτίθεται ότι σήμαινε έξω από το σύστημα και όχι μέσα σε αυτό.


Όσο για τους φασίστες..


"Άνθρωπος αγράμματος, ξύλο στους φασίστες".... αν και θα προτιμούσα πρώτα να τους έβλεπε κάνας γιατρός γιατί στο κεφάλι είναι το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

καλα ο αδωνις ειναι για τον πουτσο...
αλλα ρε γαμωτο αυτα που ειπε για τον 902 και τον ριζοσπαστη ισχύουν;
ποιος ειναι ο μισθος στην τυποεκδοτικη;
γιατι δε του τριβουν στη μουρη τις μισθοδοσιες να το βουλωσει;
μπορει να απαντησει καποιος;

Ανώνυμος είπε...

Η πλακα ειναι πως οταν πρωτοβγηκε το Λαος εκανε κριτικη στα τηλεοπτικα σκουπιδια. Ελεγαν "και σ'αρεσει αυτη η κατασταση με τα μεσημεριαναδικα;"

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Ανώνυμος είπε...

H megalh xeftila einai o Bougias

Ανώνυμος είπε...

http://2.bp.blogspot.com/_P_d1spzDKSE/TCmoZxcDnTI/AAAAAAABF0U/Vjxy9n6neIQ/s1600/9.jpg
δεν λέω θα πέσει και αυτή η χούντα ,αλλά αν περιμένουμε από το ΛΑΟΣ να την ρίξει καταστραφήκαμε μόνο ο λαός μπορεί

Ανώνυμος είπε...

Κριμα που εκεινες οι υπεροχες Λαικες δημοκρατιες της Ανατολικης Ευρωπης καταρευσανε.Εκει οι ανθρωποι ζουσανε ευτυχισμενοι,ελευθεροι,καθενας μπορουσε να πει την γνωμη του,δεν υπηρχε εκμεταλλευση,διαφθορα,εγκληματικοτητα,ολοι ηταν ισοι,δεν υπηρχαν εξοριες,ολα με λιγα λογια ηταν τελεια.Ειναι κριμα που δεν υπαρχουν σημερα αυτοι οι τεραστιοι ανθρωπιστες ηγετες της ελευθεριας σαν τον Σταλιν,τον Μαο,τον Τσαουσεσκου,τον Χονεκερ,τον Εμβερ Χοτζα και αλλους...Ευτυχως η σπιθα υπαρχει ακομα στην Κινα και στην Βορεια Κορεα να θυμιζει οτι η ελπιδα δεν πεθανε....Εμπρος της γης οι κολασμενοι οε οε οεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Παει το πιτσιρικι στον παππου που ειναι βαμμενος κομμουνιστης και τον ρωταει:
-Παππου πεταει ο γαιδαρος?
-Τι λες παιδακι μου γινονται αυτα?Ειναι δυνατον να πεταει ο γαιδαρος?Μην πιστευεις ο,τι σου λενε ετσι ευκολα,απανταει ο παππους.
-Α,ενταξει,απανταει το παιδι.Το διαβασα στον Ριζοσπαστη ,για αυτο σε ρωτησα.
-Πεταει....απανταει ο παππους,δεν πεταει ακριβως,αλλα να σου εξηγησω οτι αν κλπ.....

Ανώνυμος είπε...

Για τον 3:38 μμ

μαλλον δεν καταλαβες κατι

αν η ελλαδα ηταν στο "ανατολικο μπλοκ" ο πιο βαμμενος "κομμουνιστης" θα ηταν ο καρατζαφερης

Ανώνυμος είπε...

και η Παπαρήγα θα ήταν στη θέση του Παπαδόπουλου http://2.bp.blogspot.com/_P_d1spzDKSE/TCmoZxcDnTI/AAAAAAABF0U/Vjxy9n6neIQ/s1600/9.jpg έτσι και αλλιώς δεν διαφέρουν και πολύ

Molotov είπε...

Τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ πληρώνονται με μισθό που τους δίνεται από το κόμμα, που δεν γνωρίζω πόσο είναι, ανεξάρτητα με την κομματική χρέωση που έχουνε αναλάβει... Αλήθεια ο γκαιμπελίσκος Άδωνις γνωρίζει ότι και οι βουλευτές του ΚΚΕ (στελέχη δηλαδή χρεωμένα στη θέση αυτή) λαμβάνουν το μισθό που λαμβάνει οποιοδήποτε κομματικό στέλεχος και όλο τους το βουλευτικό μισθό ή την αποζημίωση την καταθέτουν στο κόμμα? Αλλά βέβαια γι αυτό δεν λέει τίποτα... και αυτό αποδυκνύει φυσικά ότι όλα τα χρεωμένα κομματικά στελέχη δεν είναι καριερίστες είτε στη βουλή είτε στο ριζοσπάστη, οπότε άστοχο και γκαιμπελίστικο το επιχείρημα για τους μισθούς... βεβαίως στις επιχειρήσεις του κόμματος απασχολούνται και άνθρωποι που δεν είναι χρεωμένοι από το ΚΚΕ και γι αυτούς δεν ξέρω τι ισχυει, πρέπει να το ψάξουμε
Αλλά ποιος θα απολογηθεί στους γερμανοτσολιάδες του ΛΑΟΣ? και γιατι να πιστέψω ότι είναι και αλήθεια αυτά που λένε οι γκαιμπελίσκοι? για θυμηθείτε 2 καλοκαίρια πριν τι λέγανε:http://www.youtube.com/watch?v=0hmR6KoSqMk
ψεύτικα πρακτικά της βουλής περιφέρανε... γκαιμπελίσκοι και λαικιστές όσο δεν πάει
το ΚΚΕ θα απολογηθεί μονο στην εργατική τάξη και σε αυτή λογοδοτεί

Ανώνυμος είπε...

οι βουλευτές του ΚΚΕ επιστρέφουν το μισθό τους στο κόμμα αλλά τον συμπληρώνουν μέσα από μίζες όπως κατέθεσαν τα στελέχη της Siemens και πήγαν φυλακή για αυτό
όσο για τα στελέχη του σε ριζοσπάστη και το 902 πληρώνονται με 7500 ευρό τον μήνα όταν οι εργαζόμενοι πληρώνονται με τον κατώτερο μισθό του ανειδίκευτου εργάτη δηλαδή 680 ευρό και έχουν κάνει 2 απεργίες τα τελευταία 5 χρόνια
η εργατική τάξη το έχει καταδικάσει το ΚΚΕ στο σύνολό της αν αναλογιστεί κανείς ότι το ποσοστό του στις εκλογές ήταν λίγο πάνω από το 5% (αν υπολογίσουμε και αυτούς που δεν πήγαν) εκτός και αν είναι 5 % η εργατική τάξη στην Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

3:38 μπορει τα σοσιαλιστικα κρατη να μην ηταν υπεροχα,να ειχαν τα προβληματα τους, τις αδυναμιες τους, τα λαθη τους,τις ελειψεις τους τα σοβαρα ζητηματα με την σοσιαλιστικη δημοκρατια, αλλα ειχαν λυσει βασικα προβληματα οπως η ανεργια, η στεγη, ειχαν δωρεαν παιδεια ,ασφαλιση,υγεια σημαντικες επιτυχιες στην επιστημη ,αθλητισμο,πολιτισμο...ακομα και οι φανατικοι εχθροι τους, αναγνωριζαν καποια απο ολα αυτα, οι λαοι τους εργαζονταν σκληρα και ηταν περηφανοι για τις χωρες τους...μεχρι να ερθει η "δημοκρατια" για να τους απελευθερωσει, ωστε "ελευθερα" να εξαγουν στις δυτικες χωρες εργαζομενους (να τους εκμεταλευονται κατι μαλακες σαν και σ ενα για ενα κομματι ψωμι) και τις γυναικες τους(πουτανες, για να πηδανε κατι ανεραστοι που μεχρι τοτε την βγαζανε με ...κατσικες..)

Ανώνυμος είπε...

Οχι μονο το ΚΚΕ,ολα τα κομμουνιστικα κομματα της Ανατολικης Ευρωπης πρεπει να απολογηθουν στους λαους τους συνολικα ,οχι μονο στους εργατες,υπαρχουν και αλλες ταξεις στην κοινωνια!Να κατσουν να απολογηθουνε γιατι ενω ειχανε την εξουσια τοσες δεκαετιες χωρις αντιπολιτευση και αντιθετες φωνες στο τελος κλεισανε το μαγαζι μεσα σε μια νυχτα και γεμισε η Ευρωπη οικονομικους μεταναστες,εγκληματιες και πορνες.

Ανώνυμος είπε...

"κλεισανε το μαγαζι μεσα σε μια νυχτα και γεμισε η Ευρωπη οικονομικους μεταναστες, εγκληματιες και πορνες"

Αν δεν κανω λαθος,

- τους οικονομικους μεταναστες τους ξεζουμισανε τα ντοπια αφεντικα και βγαλαν τρελα κερδη

- τους εγληματιες τους απορροφησαν οι ντοπιες μαφιες και ανοιξαν και "δουλειες" με τα ανατολικα

- ενω τις πορνες τις "εκμεταλλευτηκαν" αναλογως οι δυτικοι νταβατζηδες & πελατες

Μηπως πρεπει να απολογηθουν ΚΑΙ τα φιλελευθερα & σοσιαλδημοκρατικα κομματα της Δυσης που ετρεξαν και ενσωματωσαν ο,τι τους "χρειαζοταν" απο αυτες τις χωρες?
(για το καλο των υπηκόων τους βεβαιως-βεβαιως...)

Ανώνυμος είπε...

Για να εξαπολύουν τόση λάσπη σε συγχορδία ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ σημαίνει ότι απο αυτό το κόμμα έχουν κάτι να φοβηθούν. Βεβαίως και βλάπτονται τα συμφέροντα όλων όσων υπηρετούν και γιαυτό το λόγο επιτίθενται. Εγκληματίας για μένα είναι αυτός που ψηφίζει κατάπτυστα νομοσχέδια και έτσι συγκαλύπτει πως δημιουργήθηκε αυτό το τεράστιο χρέος και ζητάει να πληρώσω εγώ,τα παιδιά μου, οι γονείς μου, οι παππούδες μου. Αναρωτιέμαι όταν μοίραζαν τα φακελάκια με τις μίζες εμείς όλοι που είμασταν;

Ανώνυμος είπε...

7.33 αυτά που αναφέρεις ως καλά τα επικαλέστηκε και η χούντα στην Ελλάδα (τυχαίο;;;) βέβαια ξεχνάς ότι όλα αυτά τα "καλά" τα καρπώνονταν μόνο τα μέλη του κόμματος και όλοι οι άλλοι δυσκολεύονταν να επιβιώσουν ζώντας σε άθλιες συνθήκες όπως ακριβώς συμβαίνει στις σύγχρονες κομουνιστικές χώρες βλέπε Κούβα και Κίνα
ο κομουνισμός δεν είναι τίποτα διαφορετικό από τον φασισμό

Ανώνυμος είπε...

7:33 Ασε το κηρυγμα περι επιτυχιων και λαθων.Οποιον ελεγε κατι αντιθετο απο την γραμμη του κομματος τον βαζανε φυλακη,τον βασανιζανε η τον εξαφανιζανε.Αυτο ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ ρε μαλακα!Δεν αλλαζει με τιποτε!Και ο Χιτλερ και ο Μουσολινι ακομα και ο Νερωνας στην αρχαια Ρωμη κανανε εργα,ομως πατησανε πανω σε πτωματα για να τα κανουνε.Διαβασε του Χρονη Μισιου το "Καλα εσυ σκοτωθηκες νωρις " να ξεστραβωθεις και να καταλαβεις γιατι ησουν,εισαι και θα παραμεινεις ηττημενος μια ζωη!Το "μαλακα" στο επιστρεφω απο τον ΄3:38 επειδη πανω στην δημοκρατικοτητα του διαλογου σου ξεφυγε.

vlaxopodas είπε...

O GEORGIADIS ANEFERE AYTO POY EIXE GRAPSEI KAI O PREZAS GIA TOYS MYSTHOUS STON RIZOSPASTI...RE PREZA MPAS KAI EISAI LAOS KAI MAS TO KRYVEIS?

Ανώνυμος είπε...

7:33 Μια ερωτηση να σου κανω:Αφου ηταν τοσο καλα τα πραγματα παρα τις σοβαρες ελλειψεις και τα προβληματα επι κομμουνισμου και οι λαοι ηταν υπερηφανοι για τις χωρες τους,τωρα που επιτελους απεκτησαν και αυτοι οι λαοι το δικαιωμα να λενε ελευθερα τη γνωμη τους και να ψηφιζουν,γιατι δεν βγαζουν κυβερνηση τους κομμουνιστες?Ειδικα σημερα με τα παγκοσμια οικονομικα προβληματα.Τον εχουνε δοκιμασει και τον ξερουν τον κομμουνισμο απο πρωτο χερι.

vlaxopodas είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

Κόκκινη, δηλαδή απλήρωτη δουλειά...

Tου Πασχου Μανδραβελη / pmandravelis@kathimerini.gr

Το κόμμα του λαού απάντησε τελικά, διά χειλέων μάλιστα της ίδιας του της Γραμματέως, στις περικοπές μισθών κι εργασιακών δικαιωμάτων στον «Ριζοσπάστη» και στον «902». Δημοσιεύουμε το μεγαλύτερο μέρος της, μπας και καταλάβει κάποιος πώς σκέφτεται το νέο ΚΚΕ.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», αναφέρει πως εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ, μέρος του μισθούς τους αναγκάζονται να το επιστρέφουν ως συνεισφορά στο κόμμα και το παρουσιάζει ως περικοπή μισθών. Αναφέρεται στο ραδιόφωνο, την εφημερίδα κ.λπ.

Αλέκα Παπαρήγα: «Α, ο κ. Αλαφούζος! Μάλιστα! Κοιτάξτε: Ο “Ριζοσπάστης” δεν είναι επιχείρηση, ο 902 δεν είναι επιχείρηση. Είναι μηχανισμοί, όργανα, πείτε το όπως θέλετε, προπαγάνδας του κόμματος... Και η σχέση, προσέξτε, με τα μέλη του κόμματος που προσλαμβάνονται σε αυτούς τους χώρους, είναι η κομματική τους δουλειά και προσφορά...

»Εμείς όταν δίναμε αυξήσεις στα μέλη του κόμματος, δεν δίναμε ποτέ αυξήσεις πάνω από αυτές που έπαιρνε ο κανονικός εργαζόμενος. Γιατί αμέσως γίνονταν ένα κίνητρο, ενδεχομένως, αντικειμενικά η δουλειά στο ΚΚΕ, στον “Ριζοσπάστη” και στον “902”. Δηλαδή δεν δίναμε αυτά που διεκδικούσαμε, όταν λέγαμε 1.400 ευρώ ας πούμε. Μιλάω για τα μέλη του κόμματος. Ή τις αυξήσεις που κάναμε, βεβαίως κοιτάμε να δώσουμε με βάση τις συμβάσεις, δεν το συζητάμε, γιατί και οι συμβάσεις είναι χαμηλές, σιγά τα μεγάλα ποσά των συμβάσεων. Αλλά κι όταν δίναμε αυξήσεις και στα στελέχη του κόμματος που δεν μπορούν να δουλέψουν επαγγελματικά, δίναμε 2%, 3%, ανάλογα. Γιατί δημιουργείται ένα κίνητρο ότι εγώ που είμαι στο ΚΚΕ είμαι κάτι άλλο. Και αν θέλεις μετά, χωρίς να το καταλάβεις, διαμορφώνεις και μια άλλη σχέση. Δεν θέλουμε δηλαδή, όποιος, ταυτίζεται και η επαγγελματική του απασχόληση με το κόμμα να θεωρηθεί ένα ιδιαίτερο κίνητρο.

»Αυτό λοιπόν έχει πάρα πολλές μορφές που παίρνει. Εχει μορφές κόκκινων μεροκάματων. Ας πούμε σε οικονομικές εξορμήσεις για το κτίριο του κόμματος, έχουν δοθεί κόκκινα μεροκάματα, δηλαδή δεν έπαιρναν τα μεροκάματά τους. Δόθηκαν κι από όσους δούλευαν έξω από το κόμμα...

»Ας πούμε ήδη εμείς έχουμε αποφασίσει στην τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ε. μηδενικές αυξήσεις στα στελέχη του κόμματος. Οταν υπάρχει κρίση οικονομική επηρεάζει και τα έσοδα του κόμματος. Αλλά δεν την προκαλέσαμε εμείς την κρίση, εμείς αντιπαλεύουμε την καπιταλιστική κρίση. Μηδενικές αυξήσεις, γιατί δεν μπορεί ο κόσμος να έχει και ονομαστική μείωση μισθών και τα στελέχη του ΚΚΕ να πάρουν ας πούμε 10%, ακόμη κι όταν δεν είναι ταμειακό το ζήτημα. Είναι θέμα αρχής... Εμείς όμως δεν είμαστε επιχειρηματίες, καπιταλιστές. Και όταν υποφέρει ο λαός θα υποφέρουν και τα στελέχη του ΚΚΕ και τα μέλη που δουλεύουν στο κόμμα. Θα υποφέρουμε κι εμείς. Πού είμαστε εμείς σε άλλο πεδίο ζούμε;»