Πέμπτη, Ιουλίου 08, 2010

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ....

Ασφ-αλήτες όλων των ειδών και αποχρώσεων παντού στους γύρω δρόμους, ασφαλήτισες με τσαντάκια-μπανάνα, ασφαλήτες με καπελάκια σωματείων, με μηχανές (λευκές v-strom και όχι μόνο), πηγαδάκια "ποδοσφαιρόφιλων" ασφαλητών κι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς είναι σήμερα στο δρόμο.
Στον "άγνωστο" εντοπίστηκαν και παρακρατικές φάτσες που έχουν αναγνωριστεί από Παντελεήμονα (αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε).
Το κράτος κύρηξε γενική επιστράτευση όλης της δυσωδίας των γραμμών του. Εμείς πέρα βρέχει. "Εμείς" εννοώ τη μεγάλη μάζα των καταπιεσμένων.
Ο κόσμος που κατέβηκε συνολικά ήταν 10.000+ χωρίς του ΠΑΜΕ. Κατανοητά όσα λέγονται για τα ΜΜΜ όμως όταν παίζεται η σύνταξη και το μέλλον των καταπιεσμένων δε χωράει καμία δικαιολογία.
Οι αναρχικοί είμασταν παρόντες διακριτοί ή μη, όμως ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Θα μας πουν ορισμένοι γραφικούς. Να δουμε πόσο γραφικοί θα φαντάζουν όλοι αυτοί σε λίγα χρόνια όταν θα ψάχνουν στους κάδους σκουπιδιών για φαγητό αφού σύνταξη δεν πρόκειται να πάρουν.
Επομένως "λαέ που δε σκύβεις το κεφάλι" είσαι άξιος της μοίρας σου. Και πούσαι ακόμα..
Δεν υπήρξα ποτέ αντικοινωνικός, όμως οι ευθύνες πρέπει να αποδιδονται στους δικαιούχους τους. Για σένα που πήγες στη δουλειά, για σένα που έμεινες σπίτι, για σένα που κλαίς τη μοίρα σου μιλάω. Σε πήρανε χαμπάρι, σε λίγο θα σου πάρουν και τα σώβρακα.

Τελος ολα....! Ακομα μια κηδεια τελειωσε....1 :30 ...την 5Η μαιου ακομα πατησιων ειμασταν.....! Οσοι καταφεραν να πανε γιατι τοση πρεμουρα να διαλυθουν 1 η ωρα?

2 ασφαλίτες αναγνωρίστηκαν από διαδηλωτές στα Προπύλαια και ξυλοκοπήθηκαν με καδρόνια.

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
8-7-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρε τους ασφαλιτες.

παλι για 900 ευρω το μηνα φαγανε της χρονιας τους, για τις μαλακιες αλλων.

καρπαζοεισπρακτορες..

τι δουλεια ειναι αυτη ρε..