Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2010

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ,ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ DIGEA,ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!

Συμφωνα με πληροφοριες,Alpha,Mega,Antenna,Star,ΣΚΑΪ,Alter και Makedonia Tv σκεφτονται τον Αυγουστο να κατεβασουν ρολα και να ριξουν μαυρη εικονα,σε ενδειξη διαμαρτυριας για το φορο 20% στις διαφημισεις,ο οποιος θα φερει πτωση στα εσοδα απο τα διαφημιστικα πακετα...και κατ'επεκταση περικοπες απο τα budget των τηλεοπτικων προγραμματων της επομενης σεξον...τα οποια οπως ολοι γνωριζουμε ειναι ηδη μειωμενα.
Παραλληλα,δεκαδες θα ειναι αυτοι απο το χωρο της τηλεορασης που θα δουν το δρομο της απολυσης καθως οι καναλαρχες,προκειμενου να διατηρησουν σταθερα τα κερδη τους...θα συνεχισουν τις περικοπες...
Για να δουμε τι θα δουμε λοιπον...

ΠΡΕΖΑ TV
5-7-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και αύριο και για πάντα να το κάνουν τα φερέφωνα μας δουλεύουν κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

στα αρχίδια μας ποιος τους έχει ανάγκη ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚ/ΤΕΣ ΠΑΝΒΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ...θα χεστουν πανω τους οι Πασοκοι

Αμα σοβαρολογουν τοτε ο φορος θα παει στο 2% γιατι οχι κυβερνηση ουτε περιπτερο δεν κρατειεται σημερα χωρις τα παπαγαλακια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ , ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Να τους παρει την συχνότητα, και να την δίνει με ετήσιο ενοίκιο καθότι κρατική.

Ετήσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός και όποιο κανάλι δεν πληρώνει κλείσιμο.

Τώρα που κυβερνά το ΔΝΤ είναι ευκαιρία να περάσει αυστηρούς νόμους στην χρήση των Εθνικών συχνοτήτων.
Μηδέν πολιτικό κόστος.