Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2010

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙNTRALOT ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΗ ΛΟΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ CHONGQING

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ...ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ....;;;

Νέα δουλειά στην Κίνα ανέλαβε η Ιntralot. Η εταιρεία ΜelcoLot, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, στην οποία η Ιntralot είναι ο δεύτερος μεγαλομέτοχος με 25% (το 27% ελέγχεται από τον κ. Lawrence Ηo, έναν από τους μεγαλύτερους casino operators στο Μακάο) προχώρησε σε συμφωνία με τη Λοταρία της Κίνας (China Welfare Lottery) στην περιφέρεια Chongqing, για την παροχή του συστήματος της Ιntralot, LΟΤΟSΤΜ Ηorizon, και των σχετικών υπηρεσιών. Η αρχική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι πέντε έτη, με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για πέντε επιπλέον έτη ύστερα από συμφωνία και των δύο μερών.

Η Ιntralot υπέγραψε συμφωνία με τη ΜelcoLot για την παροχή, υλοποίηση και συντήρηση του συστήματος LΟΤΟSΤΜ Ηorizon και του λογισμικού εφαρμογής του καθ΄ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου και των ανανεώσεών του. Επιπλέον η ελληνική εταιρεία θα παρέχει 2.000 τερματικές μηχανές LΟΤΟSΤΜ Ηorizon Μultimedia Controllers, οι οποίες θα επιτρέψουν στη Λοταρία του Chongqing τη δημιουργία, μετάδοση και διαχείριση περιεχομένου πολυμέσων στο δίκτυο πωλήσεών της, το οποίο ξεπερνά τα 2.500 σημεία πώλησης.
Η Λοταρία της Κίνας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1987 με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων από τις πωλήσεις της υπέρ κοινωφελών σκοπών. Οι συνολικές πωλήσεις της Λοταρίας της Κίνας ως και το τέλος Μαΐου 2010 έχουν φθάσει στα 450 δισ. ρέμνιμπι (66 δισ. δολάρια).
Η περιφέρεια Chongqing έχει πληθυσμό 31 εκατ. κατοίκους και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα βιομηχανικά και τεχνολογικά κέντρα. Η ΜelcoLot βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Λοταρία της περιφέρειας του Chongqing για την επέκταση της συνεργασίας αυτής και σε άλλα πεδία ενδιαφέροντος μετά την έναρξη λειτουργίας του συστήματος LΟΤΟSΤΜ Ηorizon.

ΠΡΕΖΑ TV
16-7-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εκει δεν τους παιρνει για "εξυπναδες". Η ποινη για καταχραστες ειναι μια. Θανατος και πληρωνεις και τη σφαιρα της εκτελεσης. Για κλεφτες,καταχραστες,λοποδυτες,μιζαδορους, η ελλαδα προσφερεται ως συνηθως.