Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ SUPER MARKET ΑΤΛΑΝΤΙΚ...

Αίτημα υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007, του Πτωχευτικού Κώδικα, κατέθεσε η εταιρεία Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης.
Με την ένταξη στο σχετικό άρθρο η διοίκηση επιχειρεί να διασφαλίσει τη λειτουργία της επιχείρησης υπό το καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές και εξυγίανσης των οικονομικών της.
Σύμφωνα με την διοίκηση η ενέργεια αυτή «κρίνεται απαραίτητη για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της εταιρείας και της ευόδωσης των προσπαθειών που καταβάλλονται ώστε να συνεχιστεί αδιάλειπτα η λειτουργία της με στόχο τη μείωση του κόστους και την εξοικονόμηση ρευστότητας ώστε να υλοποιηθεί το αναπτυξιακό της πρόγραμμα.»

ΠΡΕΖΑ TV
14-7-2010

7 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Να δω τι θα κάνουν τώρα οι επιτυχημένοι με παχυλά bonus managers, που πούλαγαν στο, εδώ και μήνες, χρεοκοπημένο Ατλάντικ, για να ...πετύχουν τους στόχους τους...

Ποιος θα καλύψει αυτές τις επισφαλείς απατήσεις για τη διατήρηση των περιθωριων κέρδους?

Μήπως οι απολύσεις εργαζομένων? λέω εγώ τώρα...

Ανώνυμος είπε...

ετσι θυμαμε και εγω...καποιος εδω στην πολη μου διπλα απο την θεσσαλονικη δεν λεω που!
και τελικα εκλισε το ατλαντικ το οποιο φενοταν στο πρωσοπο του δεν την παλευε μια!αντε αντε

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΙΣΜΕΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΒ, GARFOUR, ΚΛΠ. ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ!ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 3:14
Μόνο αυτά σας έλεγαν?
Που σας υποχρέωναν να ψωνίσετε από τα καταστήματα χωρίς να σας έχουν πληρώσει? Που σας έδιναν δωροεπιταγές αντί επιδόματος Πάσχα? Καλά, αυτό το έκαναν μέχρι και σε προμηθευτές τους... Κι όσο για τους μεγαλοπρομηθευτές τους κάτι θα έχουν σκεφτεί, μην τους σκέφτεστε αυτούς... Κρίμα μόνο για τόσους εργαζόμενους... Μακάρι να βρεθεί μια λύση, έστω εξαγορά σημείων από άλλους...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΣ "ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ" ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ.ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ.ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΑ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!Η ΥΒΡΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ. ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ ΖΗΤΑΝΕ.ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΖΑΝΕ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Π.Χ. ΔΟΥΚΑΣ Η΄ΑΠΟ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΥΣ.ΣΤΗ VIVODI ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 2500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΑΛΥΠΤΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ?ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΙΣ BONUS?