Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2010

ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ,ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Σ.ΓΚΙΟΛΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ TRO-MA-KTIKO??

Θα μπορούσαμε, αν θέλαμε ν απαντήσουμε, στα εκατοντάδες e mails αναγνωστών, που μας ρωτούν τις τελευταίες μέρες, ποιοί κρύβονται πίσω από το μαιμουδοblog, αποκαλύπτοντας, όχι μόνο, ποιός είχε τη φαεινή ιδέα να το στήσει, αλλά και να επισημάνουμε -κυρίως στον ίδιο- πόσο επικίνδυνο είναι το παιγχνίδι, που αποφάσισε να παίξει.
Για να τολμήσει κανείς, κάτι τέτοιο, στη συγκεκριμένη συγκυρία, που κάποιοι ψάχνουν στόχους, πρέπει να είναι επιεικώς ηλίθιος. Γι αυτό, θα του πούμε, αν αντέχει να πάρει και 2ο φέρετρο στο λαιμό του, (ας φανταστεί ποιόν στοχοποιεί με μια τέτοια κίνηση), καλά το πάει. Αν όχι, ας το πάρει αλλιώς.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω το όνομα και τις ''φιλοδοξίες'' του συγκεκριμένου πολυπράγμονα δημοσιογράφου και μόνιμου σχολιαστή των μεσημεριανών.
(Κάποτε, πριν κάνει την στροφή στην ποιότητα, είχα κι εγώ την τιμή να τον φιλοξενήσω σε εκπομπή μου.).

Το απολύτως βέβαιο, είναι ότι δίπλα σ αυτόν τον κύριο, που διατηρεί και site και άλλο blog που λήγει κι αυτό σε -ικός και επαινεί έως ναυτίας, το νέο μεγαλοφυές ''εγχείρημα'',
δεν υπάρχει κανένας troktikos!
Kανείς τους -όπως μου είπαν, πριν λίγο, τα ίδια τα παιδιά- δεν θα εκμεταλλευόταν, ούτε θα προσέβαλλε μ αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του Σωκράτη και δε θα στοχοποιούσε έτσι ψυχρά -αλλά και ανόητα- τον αδελφό του, αφού όλοι θα νομίζουν πλέον, ότι αυτός κινεί τα νήματα της νέας κίνησης. Ασε που κανένας τους, δεν έχει ακόμη συνέλθει απ αυτό που συνέβη για να ξεκινήσει κάτι άλλο. Και θα το σκεφθούν πολύ ψύχραιμα, το επόμενο βήμα.

Κύριε Δ., ξεκαθαρίστε απολύτως τη θέση σας (όχι άλλα αυθόρμητα ''σχόλια αναγνωστών'' που σας αποκαλούν τρωκτικούς) και δηλώστε ευθαρσώς ότι δεν είστε αυτό (και αυτοί) που, με χίλιους τρόπους, ''διαφημίσατε'' ότι είστε .

Αλλιώς αλλάξτε τίτλο.
Κάντε τον maimou.blogspot

YΓ Οσο για αυτήν την ανάρτησή σας, μου είπαν να σας πω,
(αφού δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας, για να σας το πουν απευθείας)
ότι ούτε φίλος σας ήταν ποτέ, ούτε συνεργάτης σας.

Η ανάρτηση

Σε λίγες μέρες κάτι νέο αρχίζει...από ΕΔΩ! Στηρίξτε το...
Η ελευθερία του λόγου είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε...
Ας γίνουμε όλοι οι ΤΡΟΚΤΙΚΟΙ, πλέον και ΤΡΟ(ΜΑ)ΚΤΙΚΟΙ...
Στη μνήμη, του φίλου και συνεργάτη μας...

Tro(ma)ktikos

http://www.mediasoup.gr/node/15610

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ TROMAKTIKO ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ TROKTIKO ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ Σ.ΓΚΙΟΛΙΑ.
ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΣΕΜΙΝΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
28-7-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά γιατί δεν λέτε το όνομά του να τελειώνουμε?? και ο κόσμος ξέρει πώς να τον περιθωριοποιήσει ... μην ακολουθείτε τακτικές την TV .. που όλοι ξέρουν τα πάντα αλλά κάνεις δεν λέει ποτέ ονόματα..καιρός δεν είναι να αρχίσετε να ξεβρακώνετε όλους τους καραγκιόζηδες????

Anastasios είπε...

Ρε Τρομαλακοτρομακτικέ καλά δεν ντρέπεσαι;Και σείς γιατί δεν λέτε το όνομά του για να τον απομονώσουμε;Ετσι βρίζει ο κόσμος συλλήβδην όλους τους δημοσιογράφους, και πέρνει η μπαλλα τώρα τελευταία και τους bloggers.Τάσσος

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεει ο φιλος απο πανω.Δν ειναι δυνατον να γινεται συνεχεια αυτο.Οποιος ξερει ας μιλησει ας δωσει ονοματα κ εμεις θα το χειρστουμε αναλογως.

tromaktiko είπε...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ


ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ...ΠΑΤΑ ΚΙΟΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΝΑ ΝΑΙ ΖΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΤΡΟΚΤ............ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ.