Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2010

«ΠΟΤΑΜΙ» ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..

«Ανεξέλεγκτη» χαρακτηρίζεται η κατάσταση στον Εβρο, αναφορικά με την είσοδο παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα με στοιχεία των Αρχών, η καθημερινή «εισροή» κυμαίνεται από 150 έως 400 άτομα!

«Η κατάσταση είναι τραγική και εκθέτει όχι μόνο τους αστυνομικούς υπαλλήλους, αλλά και την ίδια την ελληνική κοινωνία», δήλωσε στην Ε.ΡΑ ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εβρου, Παντελής Δημούτσης. Ακόμα μίλησε «για αδυναμία διαχείρισης του φαινομένου, αφού οι παράνομοι μετανάστες εισέρχονται στη χώρα πολύ εύκολα».

Υπογράμμισε πως οι αστυνομικοί ασχολούνται, πλέον, απλώς «με τη διαχείριση του φαινομένου και όχι με την αποτροπή», ενώ χαρακτήρισε «απαράδεκτους» τους χώρους όπου κρατούνται.

Στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών του Φυλακίου, η δυναμικότητα του οποίου ανέρχεται σε 374 άτομα, σήμερα κρατούνται περίπου 650 μετανάστες, οι οποίοι φρουρούνται από πέντε, μόνο, αστυνομικούς, ενώ σοβαρά προβλήματα διαπιστώνονται και από την απουσία γιατρού, τις ελλείψεις σε φάρμακα και τις άσχημες συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στις εγκαταστάσεις.

Χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ένας διακινητής και οι οκτώ λαθρομετανάστες. Ολοι συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στην περιοχή Μάτα στο Δέλτα του Εβρου ύστερα από καταδίωξη κινηματογραφικού τύπου.

ΠΡΕΖΑ TV
20-8-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειδες φιλε?αντι να κατσουν να πολεμησουν οι φλωροι για την πατριδα τους κοτευουν και φευγουν και κανουν και την δικη μας ζωη δυσκολη. δηλ αν κανουν κανα ντου οι τουρκοι θα κοτεψουμε? εσυ μαλλον ναι,εμεισ οχι! παοκ θρησκεια τρομοκρατια γαμηστε την φενερμπαχτσε και ολη την τουρκια

Ανώνυμος είπε...

"εσυ μαλλον ναι,εμεισ οχι!"

εσεις αγορι μου κιοτεψατε μια καλη το 1974, οταν μαλιστα κυβερνουσε ο στρατος!!!

μια χαρα κωλαρακι εστησε η χουντα σας Κισινγκερ και τον Ετσεβιτ και ερχεστε τωρα 40 χρονια μετα να το παιξετε "πατριωται" και κατηγορειτε τους αλλους

μαγκια, κλανια και κωλος φινιστρινι, για το γαϊδαρο καβάλα εισαστε...
Ελληνες εθνικιστες και τα @@ μας κουνιουνται

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ λες και δεν ξερουμε αμα κανουν ντου οι Τουρκοι τί θα κανεις: τηλεφωνακια στον Γκιουλεκα και τον Ψωμιαδη και μετα αρνταν στον Γ Σωμα Στρατου, ας πανε τα κουμμουνια και οι πασοκτζηδες στον Εβρο

ή μηπως δεεεν θα τα κανεις το τηλεφωνακια? :ρ

σιχτηρ απο δω, σκατοβυσματα της Δεξιας

Ανώνυμος είπε...

ase mas re malakopitoura panilithie,ama kanoyn ntou oi tourkoi tha tous gamisoume auto na to thumasai kai as eimaste pio adynamoi,kai meta einai i seira sas remalia xtykiarides flwroi! paok re mounia!tin pempti oloi stin poli!