Δευτέρα, Αυγούστου 23, 2010

ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ...ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ...

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη σύσκεψη στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή της διοίκησης του Σταδίου, της εταιρίας που τοποθέτησε τον χλοοτάπητα, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Εξαντλείται κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες ΑΕΚ-Νταντί Γ. (Πέμπτη) και Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη (Παρασκευή).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν δεν είναι διαθέσιμο το ΟΑΚΑ την Πέμπτη, τότε το ματς της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και ώρα (21:00) σε άλλο αθηναϊκό γήπεδα. Τρία είναι τα διαθέσιμα και υποψήφια. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, του Ατρόμητου στο Περιστέρι και του Πανιώνιου στη Ν.Σμύρνη. Πάντως μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, η ΑΕΚ διέκοψε τη διάθεση εισιτηρίων για το ματς της Πέμπτης.

Το απαράδεκτο της ιστορίας είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν νεαρά παιδιά ως ...πειραματόζωα για να αποφανθούν για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε στη σύσκεψη να χρησιμοποιήσουν αύριο τον χλοοτάπητα ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ. Με ρίσκο βεβαίως για την σωματική τους ακεραιότητα, αν κρίνουμε από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το βράδυ της Κυριακής ο αγωνιστικός χώρος.

Στο μεταξύ η μια πλευρά επιρρίπτει ευθύνες στην άλλη για την άθλια κατάσταση του ανακαινισμένου χλοοτάπητα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο εργοδηγός της εταιρίας που ανέλαβε το έργο, Μάρτιν Μαρκίδης δήλωσε στο “Sentra 103,3” ότι το πρόβλημα οφείλεται στις χαλασμένες αντλίες του Σταδίου, που δεν δούλεψαν σωστά τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να μείνει απότιστο. “Από το Σάββατο το πρωί κάνουμε ό,τι μπορούμε με τα χέρια. Το χορτάρι είναι απότιστο, η άμμος στέγνωσε και επιδεινώθηκε η κατάσταση. Υπάρχει αρδευτικό σύστημα και δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν δούλευαν κανονικά οι αντλίες. Ήδη, μάλιστα, είχε καεί η μια από τον Δεκαπενταύγουστο και είχε πλημμυρίσει το γήπεδο”

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η επισκευή χρειάζεται μια εβδομάδα, οπότε πρέπει να γίνει αντικατάσταση. “Κάναμε προσπάθεια να ποτιστεί ο χλοοτάπητας με πυροσβεστικούς κρουνούς, αλλά ήταν αδύνατο.”

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλλης, με δηλώσεις στο “NovaΣΠΟΡ FM” πέταξε το μπαλάκι στην εταιρία Green Scape που έχει αναλάβει το έργο αλλά και τη συντήρηση του Σταδίου.
“Οι τεχνικοί έχουν αναλάβει ήδη την ευθύνη για το “λαθάκι” τους και εργάζονται πυρετωδώς για να το διορθώσουν. Οι ίδιοι οι τεχνικοί δεν μπορούν να μας πουν με σιγουριά αν θα είναι έτοιμο την Πέμπτη, αλλά θα μάθουμε σύντομα. Πάντως οι ημέρες είναι λίγες και το καλύτερο για τη μελλοντική χρήση του ΟΑΚΑ θα ήταν να γίνει αλλαγή έδρας για λίγο καιρό”

Επίσης ο κ.Γρύλλης επέρριψε ευθύνες στην εταιρία δηλώνοντας ότι είναι συμφερόντων Παναθηναϊκού. “Είναι συνεργάτες τους, χρησιμοποιούνται χρόνια για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας και αυτοί πρέπει να φροντίζουν να ποτίζεται σωστά το γήπεδο. Τον Δεκαπενταύγουστο το ΟΑΚΑ πλημμύρισε λόγω μιας μηχανικής βλάβης και αυτή τη στιγμή ποτίζεται με λάστιχα, γιατί χρειάζεται πολύ νερό, παρότι τα μπεκ λειτουργούν. Εμείς δεν είμαστε τεχνικοί για να ασχοληθούμε με αυτά.”

ΠΡΕΖΑ TV
23-8-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: