Τετάρτη, Αυγούστου 18, 2010

ΧΡ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «ΕΡΕΥΝΩ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ»...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!

ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΤΡΑΓΙΚΗ...ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ...

Κοντά στο πρώτο «γαλάζιο» αντάρτικο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη με την ενδεχόμενη υποστήριξη του Χρήστου Μαρκογιαννάκη για την περιφέρεια Κρήτης, παρά την επίσημη πλέον υποψηφιότητα που έχει καταθέσει η Ρηγίλλης με τον Γιάννη Πλακιωτάκη. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε αιφνιδιασμένος από την υποψηφιότητα Πλακιωτάκη και αποκάλυψε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να «κατέβει» ως ανεξάρτητος υποψήφιος, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα στηρίξει... άλλον υποψήφιο και όχι τον Γιάννη Πλακιωτάκη.

"Έμαθα από τα ΜΜΕ την υποψηφιότητα Πλακιωτάκη. Κανείς δεν με ρώτησε, δεν συμμετείχα σε οποιαδήποτε σύσκεψη κάποιου οργάνου που να έχει αντικείμενο το συγκεκριμένο ζήτημα", δήλωσε στη ΝΕΤ 105,8 ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και πρόσθεσε πως "είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα στηρίξει κάποιον υποψήφιο στην Κρήτη, άλλον από τον κ. Πλακιωτάκη".

Σχετικά με το αν υπήρξε συνάντηση και επαφή με την κ. Μπακογιάννη και τον Κων/νο Μητσοτάκη με αντικείμενο τη δική του ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την περιφέρεια της Κρήτης ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σημείωσε: "Εγώ τις ''διακοπές'' μου τις κάνω στην Κρήτη, τις κάνω στα Χανιά και το σπίτι μου απ' το σπίτι του κ. Μητσοτάκη δεν απέχει πάνω από 70 μέτρα. Όταν συναντιούνται δύο πολιτικοί, δεν νομίζω να συζητούν μόνο κοινωνικά θέματα. Συζητούν και πολιτικά".

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του αναφέροντας πως δεν έχει απορρίψει το οτιδήποτε. "Το συζητώ, το ζυγίζω... Δεν το έχω αποκλείσει, χωρίς όμως και αυτή τη στιγμή να λέω ότι είμαι και θετικός", είπε χαρακτηριστικά, αμφισβητώντας ευθέως την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννη Πλακιωτάκη: "Επειδή στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση θέλουν να ψαρεύουν από όλα τα νερά οι υποψήφιοι, συνήθως οι πάντες δηλώνουν ανεξάρτητοι. Στην πραγματικότητα, ελάχιστοι απ' αυτούς είναι", ανέφερε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Γιάννης Πλακιωτάκης: "Δεν με αφορούν τα πολιτικά παιχνίδια"

Ο επίσημος πλέον υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια της Κρήτης Γιάννης Πλακιωτάκης πέρασε στην αντεπίθεση. Μιλώντας στο δημόσιο ραδιόφωνο υπεραμύνθηκε της ανεξάρτητης υποψηφιότητά τους, χαρακτηρίζοντας "τιμή γι' αυτόν" την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Επίσης επιβεβαίωσε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη προσανατολίζεται σε άλλον υποψήφιο (σ.σ παρ' ότι ο κ. Πλακιωτάκης τη στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές) και έτεινε εμμέσως χείρα συνεννόησης και προς τον Χρ. Μαρκογιαννάκη στην περίπτωση που "κατέβει" υποψήφιος, αναφέροντας πως στόχος του είναι η σύνθεση και η ενότητα. Ωστόσο σημείωσε με νόημα ότι η δική του υποψηφιότητα δεν εκπορεύεται από πολιτικά παιχνίδια αλλά μόνο από την ανάγκη προσφοράς στον τόπο του και τους Κρητικούς.

Πάντως ο επιστήθιος πολιτικός φίλος της Ντόρας Μπακογιάννη Λευτέρης Αυγενάκης, (το όνομα του οποίου φέρεται επίσης να εξετάζει για την περιφέρεια Κρήτης η κ. Μπακογιάννη) υποστήριξε σε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας θα "κατεβάσει" δικό της ανεξάρτητο συνδυασμό στην περιοχή.

ΠΡΕΖΑ TV
18-8-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: