Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ


Σε 37 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης χθες και σήμερα για την πρόληψη της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας. Οι πλειονότητά τους (27) αφορούσε σε παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ακόμη έξι συλληφθέντες κατηγορούνται για ναρκωτικά και τέσσερις για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Έγιναν έλεγχοι σε 187 άτομα και 18 αυτοκίνητα. Κατασχέθηκαν ένα γραμμάριο ηρωίνης, 8,5 γραμμάρια κάνναβης και 71 φαρμακευτικά δισκία.
Σήμερα το πρωί έγιναν και έλεγχοι σε κτήρια με την παρουσία εισαγγελέα και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, τη Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας και το ΣΔΟΕ. Ένα από τα κτήρια είχε σφραγιστεί στις 6 Αυγούστου, όμως ειχαν ξαναμπεί σε αυτό άνθρωποι, οι οποίοι διέμεναν υπό άθλιες συνθήκες.
Προσήχθησαν στις αρμόδιες υπηρεσίες 44 άτομα.

ΠΡΕΖΑ TV
20-8-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασε μασ ρε φιλε με πογκρομ και παπαριεσ.αν αγαπας τους λαθρομεταναστες παρτους σπιτι σου οκ?

Ανώνυμος είπε...

Χέσε μας ρε πρέζα,αφού δεν ζεις Αθήνα,δεν ξέρεις τι παρανομία και λαθρεμπόριο γίνεται

Ανώνυμος είπε...

Εσεις οι δυο απο επανω! γρηγορα για δουλεια, δεν εχει τελειωσει ακομα το πογκρομ και θελουν κοσμο, δεν θα λουφαρετε με τις ωρες στη ΓΑΔΑ και τα κατα τοπους αστυνομικα τμηματα...!

αντε με ολους τους κρατικοδιαιτους χιτλερακους, μπατσοι και φασιστες στα τσακιδια!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε 6:50 ψέματα είναι για το λαθρεμπόριο και την βρομιά που έχει το κέντρο;Όποιος λέει την αλήθεια είναι φασίστας ε;Μήπως ο φασίστας είσαι εσύ τελικά;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ελα..παλικαρακια του ΛΑΟΣ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για το μνημονιο και το ΔΝΤ θα μας πειτε τιποτα η θα ξεκαρφωνεστε για πολυ ακομα με τα θεματα μεταναστευσης..?

Ανώνυμος είπε...

δε ΓΑΜΙΕΣΤΕ εσεις και οι μεταναστες σας. Δε μας φτανουν τα δικα μας προβληματα θα βγαλουμε και νταλγκα για τους λαθραιους.ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ το δικο μας γεμισε

Ανώνυμος είπε...

παλιο παπαρα εσυ με τα λεφτα του μπαμπα μην μιλας.αφου τους αγαπας σε ειπα παρτους σπιτι σου.εδω δεν εχουμε δουλειες γιατι τους φερνουν?? επαγγελματιες αντιρατσιστες ποσα περνεται για να τουσ υποστιρικσετε? ελλαδαρα ποτε δεν θα πεθανει!oso k na to thelete flwroi!