Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2010

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ...Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗσ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ...

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ...
ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ...ΜΑΜΑ ΓΕΜΑΤΟ!!!Την ώρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ περνούσε ένα από τα πιο δύσκολα τεστ της πορείας της, έχοντας να αναμετρηθεί με την απεργία των οδηγών βυτιοφόρων και φορτηγών δημοσίας χρήσεως, ο πρωθυπουργός βρισκόταν στην Κρήτη. Με αφορμή τη συνάντηση των απανταχού Κρητικών, ο Γιώργος Παπανδρέου συνέχισε τις διήμερες επισκέψεις του σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες, κατά προτίμηση νησιά. Εκεί όπου μεταξύ άλλων επιδίδεται και στα αγαπημένα του θαλάσσια σπορ. Το ίδιο άλλωστε έκανε και στη Σύμη όπου με αφορμή την Σοσιαλιστική Διεθνή δεν παρέλειψε να κάνει και κάποιες ορθοπεταλιές.
Και μέχρι εδώ τίποτα το μεμπτό, εάν η χώρα δεν διένυε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας.Εάν οι Έλληνες εξαιτίας των πολιτικών χειρισμών των τελευταίων ετών δεν αναγκάζονταν να περιορίσουν στο ελάχιστο τις διακοπές τους.
Εάν η τρόικα δεν πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα ζητώντας ραντεβού με τους υπουργούς.
Αυτές τις δύσκολες στιγμές ο Γιώργος Παπανδρέου όχι μόνο ετοιμάζεται από σήμερα για 15νθημερες διακοπές στην Πάρο (γεγονός πρωτόγνωρο για πρωθυπουργό), αλλά υποχρεώνει και τους υπουργούς του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.
Μάλιστα οι περισσότεροι υπουργοί παρέμειναν στην Αθήνα παρακούοντάς τον, αφού έχουν υποχρεώσεις το να βρίσκονται stand by για πιθανές διευκρινίσεις στην τρόικα.
Αλλά επειδή το παράδειγμα το δίνει ο αρχηγός, δεν θα εκπλαγούμε εάν σιγά σιγά ένας ένας αφήσουν το συμμάζεμα της χώρας και τρέχουν στις παραλίες για κανό.
Ίσως θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα ο πρωθυπουργός από τους ελεγκτές τις τρόικας που άφησαν κατά μέρος τις δικές τους διακοπές για να μπορέσουν να βοηθήσουν τη χώρα μας.
Και βλέπουν τον αρχηγό της να λιάζεται...
Ή ίσως θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα από τον προκάτοχό του.
Γιατί οι δικές του διακοπές στη Ραφήνα δεν του βγήκαν σε καλό. Άλλωστε κι εκείνος Αύγουστο άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα.

thebest.gr

ΠΡΕΖΑ TV
2-8-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai giati na min kanoune diakopes diladi sampos aftoi tha plirosoune gia tis klepsies kai to adeiasma ton tameion?

Ανώνυμος είπε...

εχει καταντησει πολυ προκλητικος ο μαλακας.

απο αεροπλανο σε κανο, και απο ποδηλατο σε ταβερνες ειναι το καθαρμα.

Ανώνυμος είπε...

το κανο βενζινοκινητο του το πουλησαν? γι' αυτο επιστρατευσε τους μεταφορεις κ εβγαλε το στρατο στους δρομους?

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δύσκολο να κάνεις διακοπές, ειδικά όταν στην ζωή σου δεν κάνεις τίποτα απολύτως.

Το μόνο επάγγελμα που ξέρει ο GAP είναι να βγάζει έτοιμους λόγους με περιεχόμενο που του υπαγορεύεται.

Του λένε και μας λέει, τόσο απλά.

Οπότε αυτοί να 'ναι καλά και να δουλεύουν.
Ο εκφωνητής του δελτίου μπορεί άνετα και να ξύνεται στο μεσοδιάστημα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο μαλακας ειχε πει προεκλογικα οτι τα λεφτα υπαρχουνε.Και ελεγε αληθεια.Αυτο που δεν ειπε ειναι οτι υπαρχει σχεδιο να υποχρεωσουνε τον Ελληνα να ζει σαν ευρωπαιος μαλακας.Δηλαδη να κανει το σκατο του παξιμαδι και να υπολογιζει και την δεκαρα που θα ξοδεψει.Εκει που εχουνε λυσσαξει ειναι το πως θα φορολογησουνε το μαυρο χρημα που διακινειται.Αυτο και διακοσιες τροικες απο μαλακες σαν και αυτους τους φλωρους με τα γυαλια να φερουν εδω δεν θα το καταφερουνε.

Ανώνυμος είπε...

φλωρος είσαι και φαίνεσαι σκατορατσιστή που θα πεις τους γυαλάκηδες φλώρους

Ανώνυμος είπε...

αισχος!!!!!!!!!!!αλλα οπως λεει ο σοφος λαος <>...........

Ανώνυμος είπε...

πισω εχει η αχλαδα την ουρα