Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2010

NEWSIT: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ…ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ;;;

Κρα κρα κρα. Θέλω να κράξω όσο δεν πάει, αλλά πραγματικά η εικόνα μιλάει από μόνη της! Άρθρο που τιτλοφορείται «Ευχαριστούμε τον κ. Γλίξμπουργκ που παντρεύει το γιο του στην Ελλάδα». Περιμένω πως θα διαβάσω σαρκαστικό κείμενο από κάτω, αλλά όχι! Ο τίτλος έχει μπει για να συνοδεύσει «σοβαρότατο» κείμενο, το οποίο λέει τι τιμή μας έκανε ο πρώην και πόσο σημαντικό είναι για τη χώρα. «Ένας super glamour γάμος που συγκεντρώνει τα διεθνή φώτα της δημοσιότητας», «Αψηφώντας την κρίση που μαστίζει τους Έλληνες, μέλη του διεθνούς jet set, επέλεξαν τη χώρα μας για ένα γάμο», είναι μερικές μόνο από τις εκφράσεις που διαβάζεις στο κείμενο.

Μήπως να τους δώσουμε πίσω και την θέση, να μας βγάλουν από την κρίση; ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ!

http://www.neolaia.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
25-8-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

File mou den xriazete na kraksis giati aytos o gamos diafimizi tin elada kai idika to nisi. Min ta gamame ola pia...
Kai den eimai fasistas oute deksios kathe allo pantos...

Ανώνυμος είπε...

den gamiese esy kai h difimish skatomalaka
den eise fasistas kai deksios ....malakas eise

Ανώνυμος είπε...

ante me tous malakes olous, pou trexoun na fotografisoun ton malaka ton prigipa kai tous trexoun ta salia. den exoume na fame kai to mono pou mas noiazei einai ti forese auti i karyiola kai posa xalasane se mpomponieres. Kai auto to sapionisi pou to diafimisoun opws lete, elate oloi sas malakes gia diakopes na xalasete ta lefta sas stous apatewnes. afou goustarei toso o kosmos ferte kai ton vasilia ston throno pali na ton proskyname , opws mono emeis oi malakes oi ellines kseroume

Ανώνυμος είπε...

1:54 πμ
για καθηστε λιγο..με δικα σας λεφτα τον κανει τον γαμο? οχι με δικατου..αρα τι μαλακιες λετε..εαν ηταν βασιλιας της ελλαδας οκ θα καταλαβαινα τις οποιες αντιδρασεις αυτος τωρα ομως ειναι ενας πολιτης..οσα γουσταρει θα ξοδεψει και λογο δεν θα δωσει και αν γουσταρουν τα βλαμενα μμε να τον δειξουν παλι δικαιωμα τους..αντε να σοβαρευτουμε λιγο..

Ανώνυμος είπε...

Εαν ηξερες τι λεφτα εφαγε αυτος,η πουτανα η μανα του και το γαμημενο το σκατοσογο του δε θα μιλαγες.

Υ.Γ.Και αν δεν αναρτηθει λογω υβρεων,χεστηκα.

Ανώνυμος είπε...

10.51 ego malakas mporei na eimai alla pali kala pou den exo mialo kounoupidi san kai sena...
nitho tixeros
kain an eisai toso magas vrise kanenan sta mouta etsi oxi piso apo anonimia adelfistika kai pisoplata.

Ανώνυμος είπε...

ρε κακομοιρη, εγω ειμαι παλι που εγραφα greeklish 1'54.
και τα εξοδα απο την τσεπη σου και την δικια μου βγαινουν, αν ησουν εδω στο νησι και εβλεπες τι καραγκιοζιλικια εχουν κανει μπορει και να καταλαβαινες. εναν μπατσο καθε 20 μετρα σε ολο το νησι, ΟΥΚαδες, ελικοπτερα της ολυμπιακης για μεταφορες VIP, σωματα ασφαλειας, λιμενικα κτλ. Μονο απο την τσεπη τους δεν εχουν βγει αυτα τα εξοδα. και στην τελικη οπως λεει ο αλλος στις 2΄17 ολα τα φραγκα που εχουν οι πουστηδες, πιστευεις πως ιδρωσαν πολυ για να τα βγαλουν? ουτε μια μερα απο την κωλοζωη τους δεν εχουν δουλεψει. και παλι ζητω ο βασιλιας και τα φραγκα του (μας).

Ανώνυμος είπε...

και κατι ακομα, blog ειναι και οποιος γουσταρει μιλαει ανωνυμα, σιγα μην σου λεει και ο καθενας to ονομα του. αν σου ελεγε δηλαδη για ονομα john1974 τι θα καταλαβαινες? η μηπως θελεις να σου δωσει πληρη στοιχεια και αριθμο ταυτοτητας? καλα στα λεει ρεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ρε λαμογιο καλυτερα να μας ελεγες οτι εισαι ακροδεξιος γιατι με αυτα που λες το μονο που μπορει να πει κανεις ειναι οτι εισαι καθυστερημενος. ξερεις τι ξοδεψε το ελληνικο κρατος για τη φυλαξη του απατεωνα? αι σιχτιρι με ολους τους ανεγκεφαλους..

Ανώνυμος είπε...

Και για οποιον αγνοει,η μανουλα του Κωνσταντινου και γιαγια του γαμπρου ηταν εγγονη του Καιζερ(οχι αυτου με τις μπυρες)και αρχηγος της χιτλερικης νεολαιας στη Γερμανια.
Τοτε παλια..you know..μετα εγινε βασιλισσα(και που σκατα αλλου...)
Ερε γλεντια...