Κυριακή, Αυγούστου 08, 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙΒΑΤΗ ΤΟΥ SUPERFAST 4 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΝΟΗΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ...ΤΑΛΑΙΠΩΡΏΝΤΑΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΝΩ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ...

Στις 30/7/2010 και ώρα 12:30 το μεσημέρι, περίμενα στο υπόστεγο του λιμανιού της Σίφνου να επιβιβαστώ μαζί με του υπόλοιπους επιβάτες στο Superfast 4. Βλέπω τον βουλευτή Σιούφα με τη γυναίκα του και ένα συνοδό να προσπερνάει όλη την ουρά από εκεί που περνούσαν τα αυτόκίνητα. Δε θυμάμαι να είδα έλεγχο εισητηρίων, μπορεί και να έγινε όμως. Στη συνέχεια κατευθύνεται αγέρωχος προς τον ανελκυστήρα (για Α.Μ.Ε.Α) καθώς δε μπορούσε να περιμένει τη σειρά από τις σκάλες. Μαζί του και 2 άτομα του προσωπικού του καραβιού. Το εξοργιστικό όμως ήταν πως αμέσως μετά ακολούθησε νεαρός με σπασμένο πόδι, υποβασταζόμενος, ο οποίος φυσικά έπρεπε να περιμένει την άνετη επιβίβαση του βουλευτή μας.

Ακόμα μεγαλύτερη αηδία μου προκάλεσε το γεγονός πως μόνο εγώ αντέδρασα, φωνάζοντας στην αρχή (με κοιτούσαν κάτι τουρίστες) και στη συνέχεια συμπληρώνωντας το φύλλο παραπόνων και ζητώντας εξηγήσεις από τον ύπαρχο. Όχι μου εξήγησε, δεν υπάρχει πολιτική του καραβιού να δίνει προτεραιότητα σε βουλευτές αντί για άτομα με κινητικά προβλήματα, απλά έτυχε το περιστατικό.

Εντάξει, ότι ο συγκεκριμένος και η φατρία του δεν έχει κανένα ίχνος ντροπής, αξιοπρέπειας και ηθικής και θεωρούν εαυτούς ανώτερους των "απλών πολιτών" το γνωρίζουμε όσα χρόνια ζούμε. Οι υπόλοιποι Έλληνες, πως το δέχονται όλο αυτό? Γιατί δεν τους κάνουμε να ντρέπονται να κυκλοφορούν? Οι λιμενικοί, αστυνομικοί, ναυτικοί γιατί δεν στέκονται σαν άντρες στο ύψος τους να του πούν πίσω στην ουρά κύριε? Η θεσούλα πάνω από την αξιοπρέπεια? Μήπως τελικά έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν?

Ονομάζομαι Βασίλης Σωτήρχαινας, κάτοικος Χαλανδρίου και είμαι 32 ετών. Η καταγγελία είναι επώνυμη, όπως και στο φύλλο παραπόνων που απορώ που θα καταλήξει.

Ευχαριστώ,
Βασίλης

ΠΡΕΖΑ TV
8-8-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SIOUFA GAMO TA PETHAMENA SOU BINE!

Ανώνυμος είπε...

Σου αξίζει μεγάλο μπράβο.Ευχή μου είναι να τολμήσουμε σαν κι εσένα να φωνάξουμε πολλοί περισσότεροι με κάτι τέτοιους αντιπαθητικούς που ευθύνονται για το σημερινό μας χάλι.Αντί να τρέξουν να κρυφτούν περνάνε προκλητικά από μπροστά μας, που λιώνουμε ώρες στο λιοπύρι με πετσοκομένο μισθό (για τον οποίο ουδεμία ευθύνη φέρουμε που ψαλιδίστηκε)να ξεφύγουμε από το χάλι για ελάχιστες ημέρες.Τους ψηφίζουμε για να μας εκπροσωπήσουν..Ποιος πιστευει πια αυτό το παραμύθι;

Ανώνυμος είπε...

Λεκτικη επιθεση κανενα ελεος για τους αλητες που μας καταδειναστευουν.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Βασιλη για τη κινηση σου,μακαρι ολοι να ξυπνουσαν και να μην ακολουθουσαν τυφλα τα γιδια που μας κυβερνουν.

Αμεση στυλιτευση παρομοιων περιστατικων απο βουλευταραδες και μεγαλοθεσιτες ειτε προκειται για ΠΑΣΟΚ ειτε ΝΔ ειτε ΚΚΕ ειτε ο καθενας τους!