Σάββατο, Σεπτεμβρίου 11, 2010

95.000 € ΤΟΝ ΜΉΝΑ ΣΤΟΝ ΒΩΒΌ ΓΙΑ ΤΑ ΝΈΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ!!!ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Νέο στρατηγίο ετοιμάζει ο κ. Αντώνης Σαμαράς για τη Ν.Δ. πληρώνοντας 95.000 ευρώ τον μήνα στον γνωστό επιχειρηματία κ. Μπάμπη Βωβό, δηλαδή περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να πληρώνει το ενοίκιο για τα νέα γραφεία στη λεωφόρο Συγγρού.Ηδη μια πολυεθνική Βαβέλ από Ρουμάνους, Αλβανούς και Ιρακινούς εργάτες ετοιμάζει το κτίριο!!!

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΛΕΙΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΒΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ...ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΦΡΑΔΥΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΩΜΙ...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ.

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΡΕΛΗ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΠΡΕΖΑ TV
11-9-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AN DEN DIALITHOYN TA KOMMATA PASOK KAI ND MIN PERIMENETE KALITERI ELLADA

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.. Τα ψέμματα τελείωσαν!
Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα την ταφόπλακα στις ελπίδες για εμπορικό-διαμετακομιστικό λιμάνιΗ Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου καλεί:
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξει την απόφασή του και να ταχθεί ρητά και κατηγορηματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της “επένδυσης” και της κοροϊδίας.
2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο να πράξει ανάλογα και να καταψηφίσει την πρόταση.
3. Την Επιτροπή Αγώνα να ενεργοποιηθεί άμεσα.
4. Τους πολίτες του Ξηρομέρου να επαγρυπνούν και να σταθούν στο πλευρό της Κίνησης αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα προκειμένου να πετύχουμε τη λειτουργία εμπορικού-διαμετακομιστικού λιμανιού, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί και οφείλει να πραγματοποιήσει.
5.Τέλος επειδή οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν στη βάση θέσεων για συγκεκριμένα προβλήματα και επειδή η καταστροφική για την περιοχή «επένδυση» είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα :
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους να πάρουν θέση εδώ και τώρα.
Καλούμε επίσης τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να πάρουν θέση για την «επένδυση».
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΕΖΟ

prince serengeti είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΘΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ.ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ.ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ.ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

και να φανταστειτε οτι παρολου το υψηλο ενοικιο που θα καταβαλει η Ν.Δ προς τον Κ.ΒΩΒΟ αυτος εξακολουθη και εχει τους εργαζομενουσ του απληρωτους 7 και πλεον μηνες

Ανώνυμος είπε...

mipos einai ora na antidrasete re paidia ti perimenete