Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14, 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-AΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ

Οι "δημοσιογράφοι" είναι η Ράνια Θράσκια και ο Ντίνος Σιωμόπουλος της πρωινής ζώνης του αντένα. Μίλαγαν επί λέξη για "μεγάλη επιτυχία του Σφακιανάκη και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που καθημερινά αγωνίζονται στο χάος του διαδικτύου".

Ποιά είναι η επιτυχία ρε ξεφτίλες; Που έπιασαν δύο εφηβάκια επειδή σαχλαμάριζαν στο διαδύκτιο; Και τα ναρκωτικά ποιά είναι ρε ανθρωποφάγοι αλήτες; Ένα τσιγάρο που παρίσταναν οτι κάπνιζαν; Η οι κόκες που ρουφάτε στις βίλες και στα κότερα; Εντάξει, το ξέρουμε ότι δε σέβεστε τίποτα. Αυτό όμως ξεπερνάει κάποια όρια. Τα πιτσιρικάκια δε τα λυπηθήκατε; Τόσο κολλητάρια είστε με το Σφακιανάκη; Και τόσο απελπισμένα ψάχνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για "επιτυχίες";

Η είδηση έχει ως εξής (από το ethnos.gr):

"Νεαρό ζευγάρι το οποίο είχε δηλώσει συμμετοχή σε τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων τραγουδιού συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής με την κατηγορία ότι διαφήμιζε και εγκωμίαζε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για έναν 20χρονο και μία 18χρονη, οι οποίοι μιμούνταν σε βίντεο που ανέβασαν στο Διαδίκτυο τη γνωστή ξένη τραγουδίστρια Amy Winehouse. Οπως διαπιστώθηκε, τις σχετικές σκηνές είχαν βιντεοσκοπήσει στο σπίτι του κοριτσιού, το χτένισμα των μαλλιών του οποίου και το ντύσιμο ήταν ίδιο με αυτό της ξένης τραγουδίστριας. Σε βάρος του αγοριού και του κοριτσιού σχηματίστηκε δικογραφία για διέγερση και πρόκληση στην τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος και παράβαση του «κώδικα νόμων για τα ναρκωτικά".

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
14-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: