Κυριακή, Σεπτεμβρίου 12, 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟ...

Δηλαδή ρε Γιωργάκη για να καταλάβω.
Αυτός που σου γράφει τους λόγους σου ποιος είναι;;;;
Γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι το δικό σου IQ είναι σίγουρα ραδικιού, του συντάκτη των λόγων σου είναι σίγουρα μαρουλιού.
Και θα αναφερθώ σε λίγες μόνο ΠΑΠΑΡΙΕΣ που εκτοξεύεις από του βήματος.

1η ΠΑΠΑΡΙΑ: Μας την είπες πέρυσι, ότι λεφτά υπάρχουν, πού είναι Γιωργάκη, τα λεφτά;;;;;;
2η ΠΑΠΑΡΙΑ: Επαναλαμβάνεις συνεχώς, ότι, ή μαζί θα επιπλεύσουμε, ή μαζί θα βουλιάξουμε, και πές μου ρε Γιωργάκη, εάν βουλιάξουμε (που είναι το μόνο σίγουρο) ο βυθός ο δικός σου, και ο βυθός
ο δικός μου, θα έχουν το ίδιο βάθος;;;;;;;;;;;;;;
3η ΠΑΠΑΡΙΑ: Βγαίνεις στο βήμα, και λές ότι είμαστε η μόνη χώρα που πήρε δάνειο από το ΔΝΤ 110.000.000.000,00 €, συγχαρητήρια ρε Γιωργάκη, το είπες αυτό καταχειροκροτούμενος από τα τρωκτικά
του περιγύρου σου, που κατέκλισαν το Βελίδειο. Αυτά τα 110 Δις, για σένα και τα τρωκτικά σου, δεν φθάνουν, ούτε για 3 μήνες.

Ας μην αναφερθώ σε άλλες ΠΑΠΑΡΙΕΣ, γιατί είναι αμέτρητες.
Σου τα λέω αυτά γιατί είμαστε ακριβώς συνομήλικοι, και νιώθω πολύ βλάκας που κάθομαι και ακούω τις τόσες ΠΑΠΑΡΙΕΣ που μας τσαμπουνάς κάθε μέρα.
Δηλαδή σύμφωνα με την τρίτη ΠΑΠΑΡΙΑ σου, που περηφανεύεσαι, θα πρέπει κι΄εμείς οι μικρομεσαίοι, να βγούμε στους δρόμους, και να διαλαλούμε τα χρέη μας.

΄Αει χάάάάάάάάάάάάσου ρε Γιωργάκη.
Η γιαγιά μου έλεγε «στον ξένο κώλο, όσες ξυλιές κι΄αν πέσουνε, δεν με νοιάζει» βούλιαξέ μας λοιπόν στα χρέη, και άντε εκεί στον ΟΗΕ που σε περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές.

Χωρίς σεβασμό και εκτίμηση
Ενας μαλάκας πρώην Πασόκος
Νικόλας Μαλγαρινός

ΠΡΕΖΑ TV
12-9-2010

8 σχόλια:

giorgakis είπε...

Δεν μας λες εσυ κυριε "εξυπνε" τι εκανες τοσα χρονια για την χωρα σου;

Προφανως εφαγες κι εσυ στο παρτυ, καταφερες η τουχαχιστον προσπαθησες να χωθεις στο δημοσιο και ψηφιζες σαν προβατο οσους σου υποσχονταν ρουσφετια.

Αν λοιπον εισαι στην ιδια ηλικια με το "Γιωργακη", δεν εισαι αθωος στελνοντας χαζα και ανουσια μηνυματα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ << ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ>>,
ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!
ΤΟ ..ΜΑΛΑΚΑΣ!!
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕ ΜΑΣΑΩ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΟΛΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΘΡΩΠΑΣ ΒΓΗΚΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ?ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ? Ο ΧΡΥΣΟΧΟ`Ι`ΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. -----ΓΑΜΙΕΝΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ,ΝΔΚΡΑΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΕΣ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

bravo ston synanthropo me auta pou leei kai toulaxiston autos exei katalabei ta lathei pou ekane! pote den einai arga alimono apo ton Papandreou pou tha to katalabei otan tha exoune pethanei oloi oi ellhnes apo thn peina h otan tha mas exoune petaxei ekso apo thn idia mas thn elladitsa!! kai stous dyo tous exypnous apo pano exo na po oti amesos rixnoune euthnes anti na enothoume kai oxi na trogomaste gia mia fora!

Ανώνυμος είπε...

Προς πρασινούληδες βολεμένους 11:52΄μμ & 12:11΄πμ.
Μου φτάνει ότι το διαβάσατε και ασχοληθήκατε ήδη με το θέμα.

Φιλάκια!!
Νικόλας Μαλγαρινός

Νικόλας Μαλγαρινός είπε...

Προς τα πράσινα βολεμένα φιλαράκια
11:52΄μμ και 12:11΄πμ.
Εκτός απο το θέμα του IQ, που ενδεχομένως να κάνω λάθος ως προς τα φυτά, τι είναι εκείνο που σας πείραξε ρε φιλαράκια;;;;;;;;
Πάντως μου φτάνει που το διαβάσατε, και ασχοληθήκατε ήδη με το θέμα.
Φιλάκια!!
Νικόλας Μαλγαρινός

Ανώνυμος είπε...

@12:11 + @11:52

το ότι υπάρχουν ακόμα πρασινοφρουροί πουν έχουν τα μούτρα να βγαίνουν και να κράζουν, δείχνει πως πραγματικά δεν έχουμε καμιά ελπίδα.

ΓΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

11,52

τελικα εισαι τελειως βλαμμενος....

Ο ανθρωπος εξεφρασε το λαικο αισθημα κ την προσωπικη του αποψη...ΕΠΩΝΥΜΑ...Εσυ, μικρη βδελλα του ΠΑΣΟΚ, η ταιστηκες η περιμενεις να σε ταισουν....

Βαλε το παιδι σου στο δημοσιο, η τον εαυτο σου, παρε το ρουσφετακι σου κ τραβα να χειροκροτησεις τον μαλακα τον ηγετη σου....

Οποιος διαφωνει ειναι κατευθυνομενος????

Ε ρε π....ος που σας χρειαζεται!!!

σας τρομαζουν οι ανεξαρητες φωνες, γελοιε, πρασινοφρουρε....

Κ γω ρε καραγκιοζη Πασοκ ψηφισα αλλα να πανε να γαμηθουνε....Ουτε προκειται να ψηφισω ξανα ουτε να ξαναπιστεψω τον "μικρο" , μα πολυ μικρο γιωργακη!!!!