Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2010

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 800.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ Η ΑΓΛΑΪΑ... ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΊΞΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ... ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥΓΓΡΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ ΕΞΩ...ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ... ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ... ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΤΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ....

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε «άχρηστο» το μεγαλύτερο τμήμα των δημοσίων υπαλλήλων, έκανε λόγο για φαυλοκρατία διορισμών, μίλησε με μελανά χρώματα για τη σκοπιμότητα της μονιμότητας και περιέγραψε την ανάγκη να «αδυνατίσει το κράτος από άχρηστους φορείς».
«Επί χρόνια διορίζαμε για πελατειακούς λόγους (...) Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200.000 και είναι 1 εκατομμύριο. Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι» είπε ο κ. Πάγκαλος προσθέτοντας ότι η φράση «μαζί τα φάγαμε» σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα για: Να υπάρξουν «αντικειμενικές διαδικασίες πρόσληψης και εξέλιξης σε όλο το Δημόσιο». Να κατανοηθεί από τους πολίτες ότι το Δημόσιο «διανέμει, καταναλώνει, αλλά δεν παράγει. «Μου μιλάνε για εργαζόμενους στο δημόσιο. Ποιους εργαζόμενους; Οι εργαζόμενοι παράγουν κάτι», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Η τεράστια πλειονότητα των πολιτών, αυτοί που μοχθούν από το πρωί ως το βράδυ και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του έθνους είναι ο ιδιωτικός τομέας, όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Ο κ. Πάγκαλος περιέγραψε με μελανά χρώματα τη σκοπιμότητα της μονιμότητας: «Καθιερώθηκε για να εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να στρέφουν το κράτος εις βάρος των πολιτών», είπε και πρότεινε αποκλεισμό κομματικών ή πολιτευόμενων στελεχών από κρίσιμους τομείς του δημοσίου.

Επανέλαβε την παλιά του θέση να καταργηθεί ο σταυρός προτίμησης ώστε να πάψει να αποτελεί η ψήφος αντικείμενο συναλλαγής μεταξύ βουλευτών και πολιτών (με συνηθέστερη κατάληξη έναν διορισμό).

Προσπάθησε ωστόσο να αφαιρέσει από το ΠΑΣΟΚ ιστορικές ευθύνες ως προς τη διόγκωση του δημοσίου, λέγοντας: «Το 1981 το 60% των πολιτών είδε απλώς να αίρεται η απαγόρευση πρόσβασης στο δημόσιο. Υπήρχε ακόμη πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων (...) Το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να είναι πάντα συνεπές με τον εαυτό του, έφερε ωστόσο το ΑΣΕΠ».

Για τον Αντώνη Σαμαρά είπε: «Δεν κάνει για πρωθυπουργός. Είναι εκδικητικός και αυταρχικός και έχει επιδείξει ξανά τέτοια συμπεριφορά. Θέλει να εκδικηθεί το ΠΑΣΟΚ απειλώντας με εξεταστική για το Μνημόνιο επειδή αυτή τη στιγμή ο κ. Καραμανλής δέχεται μία επίθεση για την υπόθεση Βατοπεδίου, η οποία δεν προέρχεται ωστόσο από το ΠΑΣΟΚ».

Και για τη φορολογική περαίωση είπε: «Δεν την παραδέχομαι ως λύση, αλλά η κυβέρνηση αναγκάστηκε να φθάσει εκεί προφανώς υπολογίζοντας ότι το κόστος των ελέγχων ή της περάτωσης δια της δικαστικής οδού των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων είναι μικρότερο από τη λύση της περαίωσης.

ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΥΤΟΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ??? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΥΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΧ..... ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ......Ε ΡΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΗΛΙΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ......

Ανώνυμος είπε...

Poli kala ta leei o Pangalos, axristoi einai.

Ανώνυμος είπε...

ναι, ναι να τους διωξουμε ολους!!!

και μετα να δω πού σκατα θα βρειτε γιατρο και νοσοκομο να σας κανει καλα, δασκαλα να διαβασει το παιδι σας, γεωπονο να δει τις ζημιες στα χωραφια σας, πληροφορικαριο να βγαλει ακρη με τα λαθεμενα στοιχεια σας κτλ κτλ

οσο για τις πελατειακες σχεσεις ξερετε πολυ καλα ποιους φορεις, ποιες θεσεις και ποια ατομα αφορουν... σιγουρα οχι αυτους που εχουν τα προσοντα ή που απλα εχουν την αξιοπρεπεια

και επιτελους, ελεος με αυτο παραμυθι του 1 εκατ. υπαλληλων κ. Παγκαλε - Πρετεντερη - Καρατζαφερη - κουλοχερη - κοψοχερη...

εσεις ρε δεν κανατε απογραφη?

800.000 δ.υ., βγαλε 200.000 συμαβσιουχοι, βγαλε 200.000 ενστολοι (γκουχου, γκουχου, καποιος μιλησε για πελατειακες σχεσεις μηπως?) τί μενει?
400.000 δ.υ. να εξυπηρετησουν 12 εκατομμυρια κοσμο

ΥΓ1 κι απο αυτους με πτυχιο ΑΕΙ-ΤΕΙ μονο το 40% δλδ 160.000, οι υπολοιποι ο,τι κατσει (γκουχου, γκουχου, καποιος αλλος μιλησε για πελατειακες σχεσεις μηπως?)

ΥΓ2 τί καθομαι και τα σκεφτομαι, γινομαι κακος στο τελος :(

Ανώνυμος είπε...

σε αυτο θα συμφωνησω που λεει ο χοντρος!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΝ - ΓΚΑΛΟΣ ,Ο ΠΑΝ-ΦΑΓΟΣ ,Ο ΣΑΠΙΟ-KΟΙΛΙΑΣ , ΥΠΟΤΙΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

TΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΔΗΦΑΓΗΣ ΠΑΤΣΑΣ ΤΟΥ , ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ –ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΟ ΘΕΟ-ΔΩΡΑ…
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ…ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ…

ΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ...
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ,
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ,
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ,
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ…

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

@ανωνυμος 7:50 μμ

Αντε ρε ανωνυμε με τις βλακειες σου.

800.000 ρε παραπλανητικο αθλιο πλασμα ειναι γιατι ακομα δεν μετρηθηκαν οι ΔΕΚΟ.

Γαμω τα αθλια συνδικατα σας, γαμω την μοιρα μου την τραγια που κατεληξα να συμφωνω με τον Παγκαλο!!