Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2010

Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ...

Η κυρία Παπαρήγα επιβεβαίωσε το typografeio για τις πρώτες 20 απολύσεις στην Τυποεκδοτική. "Είναι επιχείρηση που δρα μέσα σε συνθήκες καπιταλιστικής αγοράς και επομένως έχει όλες τις αντίστοιχες δυσκολίες. Σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου γίνονται απολύσεις. Είμαστε στόχος μιας επίθεσης που μας παρουσιάζει ως μια κερδοφόρα επιχείρηση. Εμείς έχουμε μεγάλη συρρίκνωση των εργασιών μας. Εμείς παλεύουμε κατά του καπιταλισμού. Θα κλείσουν και μεγάλες επιχειρήσεις. Μας περιμένουν στη γωνία με επιθέσεις των τελευταίων χρόνων που αφορούν στην Τυποεκδοτική".

Απαλλάσσοντας τον καπιταλισμό και τον εαυτό τους απ' τις ευθύνες για τα δεινά που προκαλούν σε χιλιάδες εργαζόμενους και τυπογραφεία, οι κομματικοί ηγέτες της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ επιχειρούν για μια ακόμη φορά να μας πείσουν με τη κομματική προπαγάνδα, με τα παπαγαλάκια τους, με τα κομματικά τους στελέχη και τα τσιράκια τους ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε είναι ένα ακόμα τυπογραφείο.
Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού ο Χρήστος Ματζώρος Π ΡΟ Ε Δ Ρ Ο Σ της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου και Συναφών Επαγγελμάτων. κάλεσε τους εργαζόμενους του κλάδου στα γραφεία της Πανελλαδικής Ένωσης την Κυριακή, 5 Σεπτέμβρη για «να οργανώσουμε τον αγώνα μας για τις απολύσεις...>.
Τα «ρέντ μπόις» της 'αριστερής μπουρζουαζίας, γέννημα θρέμμα του συστήματος, δεν έκαναν τίποτα περισσότερο απ' αυτό που διδάχθηκαν από τα αφεντικά τους: Αξιοποίησαν την αδιαφορία μας για να διαλύσουν έναν ολόκληρο κλάδο και όλα τα ανταγωνιστικά τους τυπογραφεία δουλεύοντας συγχρόνως ψιλό γαζί όλους τους εργαζόμενους. Κατά τα άλλα πάνε τα τσιράκια τους για τα μάτια του κόσμου να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις έξω από κανένα άλλο τυπογραφείο και να κάνουν μόνο μανούρα, αλλά άμα πρόκειται για απολύσεις του κόμματος και της Τυποεκδοτικής μούγκα στη στρούγκα...

Αν δεν πάτε αύριο το πρωί έξω από την τυποεκδοτική με πανό και ντουντούκα να απαιτήσετε την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μην τολμήσετε να περάσετε ούτε απ' έξω από τα τυπογραφεία.

www.typografeio.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρηματοοικονομικοί και βασικοί δείκτες επιδόσεων της Εταιρείας της οικονομικής χρήσης από 1/1/2009 έως 31/12/2009.

• Ο κύκλος εργασιών της Εταιρείας ανήλθε την 31/12/2009 στα 50.730.108,97 ευρώ.

Μέτοχοι της Εταιρείας
Οι μέτοχοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) που κατέχουν κατά την 31/12/2009 το 100% του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και του αντίστοιχου αριθμού των μετοχών της Εταιρείας.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ
‐ Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος 11.389.472 99,40%
‐ Μενεμενόγλου Α. Ιορδάνης 22.916 0,20%
‐ Λουκάς Ι. Στέφανος 22.916 0,20%
‐ Καράτσαλος Δ. Χρήστος 22.916 0,20%
ΣΥΝΟΛΑ 11.458.220 100%

Ανώνυμος είπε...

Με την ιδέα και την ανύπαρκτη επανάσταση η αριστερή μπουρζουαζία του ΚΚΕ κονομά τρελά τυπώνοντας αστικές εφημερίδες έντυπά και ξεκληρίζει την τυπογραφεία.

Αν οι κόκκινοι καπιταλιστές της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ δεν εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των μεγαλοεκδοτών και του αστικού κράτους πιστεύεις ότι θα τους τάιζαν με τσάμπα χρήμα και επιδοτήσεις κλεμμένες από των Ελληνικό εργαζόμενο Λαό.

Μπες και εδώ http://typografeio.blogspot.com/2010/06/blog-post_17.html
μπας και καταλάβεις γιατί το κόμμα της εργατιάς (90%) είναι στο (8%)

flash είπε...

Να ρωτησω κατι επειδη δεν ξερω;
Σε αλλες αντιστοιχες περιπτωσεις που οντως η επιχειρηση δεν παει καλα και γινονται απολυσεις,το κκε διαμαρτυρεται ή οχι;
Αν οχι,τοτε δεν υπαρχει λογος να το κατηγορουμε.Αν ναι,να μην τολμησουν να ξαναπατησουν το ποδι τους στο δρομο για διαδηλωση.

Ανώνυμος είπε...

στα τζαμπο στον πειραια πριν λιγους μηνες ειχαν παει οι παμιτες και εμποδιζαν τον κοσμο με τσαμπουκα να μπει να ψωνισει επειδη ειχε απολυθει μια κοπελα..τωρα που η τυποεκδοτικη του κκε απολυει 20 ατομα ενω περικοπτει μισθους βαφτιζοντας τους "κομματικες εισφορες" που ειναι τα μαγγακια του παμε να κανουν σαματα? ουστ κοπροσκυλα υποκριτες!!

Γιώργος Μπιρμπίλης είπε...

Συν τοις άλλοις με τα χρήματα που ξόδεψε το ΚΚΕ για να ρυπάνει με αφισαριό τις πόλεις μας (το οποίο άφησε μετά να βουλώσει τα φρεάτια) στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα μπορούσε να τυπώσει το Κεφάλαιο του Μάρξ και να το έχουν όλες οι σχολικές βιβλιοθήκες και όχι μόνο