Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 08, 2010

ZΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ…ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΟΜΠΑΤΣΩΝ

Στα πλαίσια της αναμόρφωσης της πρωτεύουσας και των πάρκων της, ώστε να προχωρήσει ένα βήμα το όνειρο των εξουσιαστών για αξιοπρεπείς πρωτεύουσες, έκκληση απηύθυνε η υπερνομάρχης Ντίνα Μπέη στους επισκέπτες του πάρκου του Πεδίου του Άρεως, για εθελοντική ρουφιανιά.

«Ζητάμε από τους επισκέπτες να καταγγέλλουν οι ίδιοι τις καταστροφικές ενέργειες κακόβουλων ατόμων» και καθιέρωσε άλλη μια τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών: «οι πολίτες που ενδιαφέρονται να προστατεύσουν το πάρκο μπορούν να καλούν στο….” είπε στη χτεσινή συνέντευξη τύπου σχετικά με την πορεία της πανάκριβης ανάπλασης και με πολλά τσιμέντα του πάρκου που ενσωματώνει πλήρως, με τη βούλα και με το νόμο τις καταπατήσεις Κυριακού για τον Εθνικό. Η έννοια του κακόβουλου ατόμου σηκώνει πολλές ερμηνείες . Μπορεί να είναι αυτός που αράζει στο παγκάκι, το ζευγαράκι που πετάει γόπες ή οποιοσδήποτε που πιθανά στραβοκοιτάζει ο περαστικός εθελοντής ρουφιάνος και φυσικά οι πρώτοι που θα πέσουν θύματα του θα είναι, άστεγοι, μετανάστες, τοξικοεξαρτημένοι, κλπ. Βέβαια εξαιρείται και με το νόμο, από τις καταγγελίες ο καταπατητής Κυριακού και τα τσιράκια του.

Από την άλλη ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Παπαδάκης, Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας Πόλης στο δήμο Αθήνας …(αυτός που δίνει τις άδειες για μαγαζιά, τραπεζοκαθίσματα και λοιπές υπηρεσίες υγειονομικού ενδιαφέροντος) σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σχέση με την εφαρμογή του νόμου του τσιγαροδιωγμού, ζήτησε να ενισχυθεί ο οπλισμός των δημοτόμπατσων για τις ανάγκες εφαρμογής του νόμου: “τα παιδιά της δημοτικής αστυνομίας είναι απλοί υπάλληλοι στην ουσία του Δήμου. Έχουν περάσει από μια 4μηνη εκπαίδευση αλλά αυτό δεν τους βοηθά να τα βγάλουν πέρα σε κάποιο πρόβλημα που πιθανώς θα προκύψει όταν θα επισκέπτονται τα καταστήματα και ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Η δημοτική αστυνομία δεν διαθέτει αμυντικό εξοπλισμό αυτοπροστασίας, για παράδειγμα ένα γιλέκο, ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα γκλομπ…” (ένα μιδράλιο, ένα μπαζούκα, λέιζερ κάτι τι…)

Και μέσα σε όλα και ο Αλαβάνος διατεθειμένος και έτοιμος για υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε:«υπό τις παρούσες συνθήκες, ένας καλός περιφερειάρχης θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα, τη φτώχεια, την πείνα, την ανεργία, την εγκληματικότητα» (να αντιμετωπίσει και όχι να τα λύσει αφού βέβαια τα παραπάνω είναι τα απολύτως απαραίτητα για την διαιώνιση της εξουσίας και την καλοζωία των ενεργούμενων της).

Η σκοπούμενη αναμόρφωση των υπηκόων σε πειθήνια και άβουλα ενεργούμενα και σε μόνιμη αντιπαράθεση, διαχωρισμού και διχόνοιας μεταξύ τους μέσω της αλληλορουφιανιάς, πέταξε επιτέλους το προσωπείο του ¨ενεργού πολίτη¨ κι έδειξε το πραγματικό της απεχθές πρόσωπο.

Στο νέο σκηνικό οι περιφερειάρχες και οι 300 τοπικοί “άρχοντες” έχουν να διαχειριστούν πολύ χρήμα, πολύ εξουσία, πολλά ευρωπαϊκά κονδύλια που απλόχερα προορίζονται για την αύξηση της καταστολής με την αναβάθμιση των δημοτόμπατσων σε δύναμη κρούσης και καταστολής, και την κεντρική κυβέρνηση σε τύπου καγκελαρία, όπως έχει προταθεί από τους σοφούς του Γιωργάκη.

Ο Γιωργάκης άλλωστε ειλικρινέστατα δήλωσε ότι αυτές οι εκλογές είναι διαδικασία αναμόρφωσης της χώρας και έτσι μετατρέπεται τώρα σε αναμορφωτήριο με αναμορφωτές πρόθυμους δεξιούς, σοσιαλιστές, εθνικιστές, αριστερούς και λοιπούς που καταθέτουν πρόθυμα τις υποψηφιότητες τους για ικανοί αναμορφωτές ζητώντας και την ιερή νομιμοποίησή τους με τη ψήφο.

www.anarchypress.gr

ΠΡΕΖΑ TV
8-9-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γίνε και συ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ...μπορείς! τηλ τωρα στο......Καλά η ΜΑΛΑΚΙΑ στην χώρα αυτή πραγματικά δεν έχει όρια...Μετά τον ρουφιάνο που θα καταγγέλνει στο ΣΔΟΕ τον γείτονα του έρχεται αυτό.....Κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι....Αυτή την Ελλάδα οραματιζόμουνα? Ξυπνάω...η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο άθλια...

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ο πολιτης θα εχει ενεργη δραση στην ασφαλεια των πολεων! Η καταγγελια για το ζευγαρακι που πεταει γοπες δεν ειναι ρουφιανια, υπαρχουν καδοι για τις γοπες κατι που το ζευγαρακι πρεπει να καταλαβει. Οσο για τον μεταναστη, ναι, αν κανει κατι παρανομο θα πρεπει να υποστει τις συνεπειες οπως καθε αλλος πολιτης. Το οτι ειναι μεταναστης δεν τον κανει διαφορετικο απο τον Ελληνα παραβατη. Για να μην πουμε για τους τυπους που κανουν γκραφιτι σε καθε βρεσκοβαμμενο τοιχο, δαπεδο κτλ! Αφου λοιπον ζουμε σε ενα κρατος που αδυνατει να φυλαξει τους δημοσιους χωρους, ναι, πρεπει ο καθενας απο εμας να προσπαθησει να το κανει μονος του αν θελουμε στα παρκα να παιζουν παιδια.