Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2010

ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ZOUGLA.GR...ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!

Περίεργες λάμψεις φάνηκαν σήμερα το απόγευμα, στις 19:30, πάνω από τον αττικό ουρανό και συγκεκριμένα πάνω από την Πάρνηθα.
Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης στη zougla.gr, εμφανίστηκαν Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) σε χαμηλό ύψος πάνω από το βουνό.
Στις φωτογραφίες διακρίνονται ολοκάθαρα δύο φωτεινοί δίσκοι, που αιωρούνται λίγο πριν τη δύση του ήλιου.
Ο αναγνώστης, με την φωτογραφική του μηχανή κατάφερε και απαθανάτισε τις κινήσεις των ΑΤΙΑ, λίγο προτού χαθούν από τον ορίζοντα, μας τις έστειλε και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.
Αν κάποιος άλλος από τους αναγνώστες μας είδε το συγκεκριμένο γεγονός και πρόλαβε να τραβήξει κάποια φωτογραφία, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=172402&cid=4

ΕΛΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΕΘΑ...ΜΑΣ ΚΕΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ...
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΘΕΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΤΣΙ...;;;

ΠΡΕΖΑ TV
13-9-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ere plaka pou exoun....re h antanaklash ton foton apo to tavani einai re.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ UFO ΣΤΗΝ ΔΕΘ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ UFO (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ!!!! ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΩΡΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

looooool πόσο είναι τα φώτα από το ταβάνιιιιιιι!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο μαλάκας ο τύπος μιλάει κιόλας σε ηχητικό και λέει ότι είδε και UFO! Δεν έβλεπε την αντανάκλαση του εαυτού του στο τζάμι καλύτερα (το αληθινό UFO!!)

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ανάκλαση φωτων από το ταβάνι!!!ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

FOTOSHOP

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε παιδιά! Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μέσα από παράθυρο πούλμαν (φαίνονται και οι κουρτίνες αριστερά δεξιά) και τα ufo είναι η αντανάκλαση στο τζάμι από τα φώτα της οροφής μέσα στη καμπίνα(η απόσταση, η αντιστοιχία στη κλήση, το βάθος και το σχήμα είναι ίδια σε όλες τις φώτο). Δεν μπορώ να καταλάβω πως στο ...ζούγκλα.gr τη πάτησαν τόσο εύκολα και έβαλαν μέχρι και copyright για να μην τους πάρουμε την αποκλειστικότητα... στη χαζομάρα!!!