Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

ΚΑΒΓΑΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ - ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ»

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και επί προσωπικού εξελίχθηκε η αντιπαράθεση του υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Πανάρετου και της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλη, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης σχετικά με τη χρηματοδότηση των ερευνητικών κέντρων.

Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του, ο Γ. Πανάρετος διαμαρτυρήθηκε επειδή η βουλευτής επιχειρούσε να τον διακόψει και την αποκάλεσε κομμουνίστρια εκ μεταγραφής. "Εγώ ξέρω ότι ο τρόπος που μιλάνε οι κομμουνιστές είναι πάντα σοβαρός, ενώ σέβονται τον συνομιλητή τους. Δεν ξέρω, αν ισχύει και για τους εκ μεταγραφής κομμουνιστές", είπε ο υφυπουργός.

Η κ. Κανέλλη απάντησε παραφράζοντας το όνομά του και αποκαλώντας τον "πανάθλιο". Ακολούθησε "καβγάς" με τον Γ. Πανάρετο να κατηγορεί τη Λιάνα Κανέλλη ότι προσπαθεί φωνάζοντας να καλύψει το συνομιλητή της. "Δεν είναι τηλεόραση εδώ" της είπε για να λάβει την απάντηση ότι ο ίδιος κάνει "πανάθλιο σόου". Ο υφυπουργός υποστήριξε ότι η κ. Κανέλλη προσβάλλει με τη συμπεριφορά της το κόμμα της. "Αν εσύ νιώθεις τύψεις που δεν έγινες κομμουνιστής, μην κατηγορείς εμένα, επειδή έχεις ενσωματωθεί στο σύστημα", ανταπάντησε η βουλευτής.

Οι διάλογοι διεγράφησαν από τα πρακτικά, με εντολή της αντιπροέδρου της Βουλής, Ροδούλας Ζήση .

ΠΡΕΖΑ TV
23-10-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: