Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2010

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

"ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ"
"Εαν θελετε να γινει το κεντρο των Αθηνων το μεγαλυτερο ισλαμικο γκετο των Βαλκανιων φτιαχνοντας Τζαμι στο Βοτανικο,ψηφιστε εναν απο τους υπολοιπους 9 υποψηφιους...Εαν οχι...τοτε ψηφιστε Αδωνη...
Η δωρεαν παραχωρηση γης και χρηματα των Ελληνων φορολογουμενων που θα δωθουν για το τζαμι δεν ειναι σκανδαλο;;;"

Αυτα αναφερει μεταξυ αλλων στις διαφημιστικές καταχωρίσεις του στο τυπο,ο γνωστος βουλευτης του ΛΑΟΣ με τις ακροδεξιες ιδεες και την φασιστικη ιδεολογια,ωστε να συγκινήσει και να παραπλανήσει διαφορων ειδων μπουμπουκια ψηφοφορους χωρις κριτικη σκεψη,όμοιούς του Ελληναραδες ξενοφοβικους και φυσικα πιστους χριστιανους οι οποιοι παρολο που το δογμα τους λεει "αγαπατε αλληλους"...για εκεινους εχει μετατραπει,"αγαπατε αλληλους",εκτος απο τους ξενους".

Οργασμος λαϊκιστικου ρατσισμου λοιπον απο τον Αδωνη Γεωργιαδη,ο οποιος ξεχναει πως η ανεξιθρησκεία παραμενει αρθρο του Συνταγματος,καθως σε μια υποτιθέμενη δημοκρατια οπως τη δικη μας,ο καθενας μπορει μεχρι τωρα να πιστευει οπου θελει...ο οποιος εντεχνως ξεχναει πως τη δημιουργια τζαμιου στο Βοτανικο σε καμια περιπτωση δεν θα την χρεωνονταν το Ελληνικο Δημοσιο,οπως πχ το Δημοσιο της Αγγλιας δεν χρεωνεται τη δημιουργια Ελληνικων Εκκλησιων...και παει κλαιγοντας...

Δυστυχως,οσο τετοιες εθνικιστικες-ναζιστικες φωνες,βρισκουν στεγη μεσα στο ιδιο το Ελληνικο κοινοβουλιο,οσο τα Μεσα Μαζικης Εξημερωσης εξακολουθουν να φιλοξενουν και να προβαλουν αποψεις που καλλιεργούν και στηρίζουν το ρατσισμο απο κουνια και τη ξενοφοβια,οπως επισης και το μη σεβασμο της διαφορετικης πιστης των ανθρωπων...τοσο οι δολοφονικες επιθεσεις διαφορων ειδων ακροδεξιων οργανωσεων θα γινονται πιο συχνες απεναντι στους μεταναστες και στους προσφυγες πολεμου,που περνουν τα μυρια οσα για να ερθουν στην Ελλαδα και να διεκδικησουν το δικαιωμα σε μια καλυτερη ζωη που "καποιοι" συμμαχοι μας τους στερησαν.

ΠΡΕΖΑ TV
18-10-2010

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι,ρατσισμοξενοφοβικοφασιστες μας εχουν κατακλυσει δυστυχως και τους προωθουν τα Μεσα και ειναι και στη Βουλη.Μονο η Επανασταση θα μας σωσει.Και εχω πληροφορια οτι θα γινει εντος των προσεχων ημερων.Οποτε υπομονη...

Ανώνυμος είπε...

καταντια... ενας ιδιοκτητης "πρακτορειου μοντελων" να φιλοδοξει να γινει πρωθυπουργος(!) με υπουργους δυο βιβλιοπωληδες, ενα σεξολογο, ενα υποδικο του παραδικαστικου, ενα μπλεγμενο με φρουτακια, ενα κατασκοπο κι ενα ποδοσφαιριστη - αντε και με την Τζουλια για υπουργο παιδειας!!!

ευτυχως οι αρχαιοι ημων προγονοι πεθανανε πολλα χρονια πριν και δεν βλεπουν την ξοφτιλα μας

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΖΑΜΙ???? Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ [ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ] ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

preza, apo pote apagoreyetai na pei th gnvmh toy o adwnis? dhmokratia den exoyme? me thn idia logikh oyte aytos 8elei na les esy th gnvmh soy.

Ανώνυμος είπε...

me to fenomeno adwnh den exw na pw tipota{anhparktos}...OTAN APO TA ANTERA TOU TELEUTEOU PAPA-IMAMI-MOUFTH-KLP KREMASOUMAI TON TELEUTEO "arxonta"h koinwniamas tha einai kalhterh...acab-antifa=agrinio=edw apla den yparxoun-laos-nazi-x.a

Ανώνυμος είπε...

"ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

να υποθεσω πως στα κειμενα αυτα γραφει να γκρεμιζουμε τους ναους των αλλοθρησκων, ετσι?
σε ποιο ακριβως εδαφιο της Αποκαλυψης το διαβασες?
θα μας πεις ή θα κρατησεις τον Λογο του Θεου για τον εαυτο σου?

"ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ [ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ] ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

οπως λεει και η λαϊκη σοφια "ηθελε η π****να να κρυφτει και δεν την αφηνε η χαρα της"

"ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ"

με τί προσοντα ρε βουτυρομπεμπέδες?
πιασατε ποτε στη ζωη σας κασμά?

Ανώνυμος είπε...

9.57 ποσο μαλλον τη δικη σου γνωμη, εδω μεσα...ο πρεζας ομως σου δινει βημα (κακως)σκατοφασιστα, πραγμα που εσεις στα μπουρδελομπλογκ σας δεν θα το κανατε ποτε μουνοπανα.

1.53 λες κι εσυ δεν εισαι φασιστας...αντε γαμησου ρε

ενωθειτε με τους φασιστες, να ενωθουμε με το ισλαμ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΟΧΩΡΑ, ας τη διαλυσουμε να τελειωνει.

Ανώνυμος είπε...

οι φασιστες δεν εχουν κανενα δικαιωμα.αυτοι που σαν σκοπο τους εχουν να σκοτωνουν αλλους ανθρωπους δεν εχουν κανενα δικαιωμα..αυτοι που δεν αναγνωριζουν τα δικαιωματα αλλων ανθρωπων δεν εχουν κανενα δικαιωμα..για αυτους δεν υπαρχει καμια δημοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

9:21 ναι εχω κανει οτι δουλεια μπορεις να φανταστεις, εχεις δικιο για αυτο που λες με τα κειμενα των γραφων. Οταν διαβαζα για το τζαμι ομως εκνευριστικα, ενιωσα οτι πανε να μας εκμηδενισουν!! 12:53 ισχυουν και για σενα τα παραπανω, εχω μετανιωσει γι αυτο που εγραψα κ μακαρι ο ΠΡΕΖΑ να το διαγραψει το μυνημα μου, γιατι δεν ανηκω σε αυτους τους χωρους πραγματικα

πολυπολιτισμικός είπε...

Ρε ψευτοαριστεροί του κώλου τόσο πολύ μισείται το Ελληνικό Έθνος και τον Ελληνικό Λαό? Με την ψήφο και την ανοχή σας ρε καριόληδες ο νέος Τσολάκογλου, ο ΓΑΠ ντέ, έριξε στην φτώχεια τον Ελληνικό Λαό και σεις κάνατε την πάπια..Που είναι ρε μπάσταρδοι τα Δεκεμβριανά σας τώρα? Τώρα το παλούκι που σας έβαλε ο ΓΑΠ σας άρεσε και δεν επαναστατείτε? Πού το βρίσκετε ρε καριόλια τόσο μίσος σε κάθε τι Ελληνικό? Ρε χρήσιμοι ηλίθιοι του Sorros εκτελείται διατεταγμένη υπηρεσία ή απλά είστε τουρκαλβανοί και δεν μας το λέτε? Εγώ τους όπου γής πεινασμένους τους αγαπάω πιό πολύ από σας , μόνον που αυτοί είναι τουλάχιστον κανα δυο ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. Γιατί δεν τους φέρνετε και αυτούς και φέρατε μόνον 3-4 εκκατομύρια? Για να δώ την γενιά σας των 750 ευρώ να γίνεται των 500 ήδη και σε λίγο των 200 ευρώ..Κοπριές του Ελληνικού Έθνους..

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε και το ξερατό

Ανώνυμος είπε...

Οι ξένοι φταίνε μωρή πορδή που έχει πάει ό βασικός στα 500? Κανένας καργιόλης δικός μας δεν φταίει για τίποτα? Αντε να ψηφήσεις τον Γεωργιάδη να τους διώξετε τους ξένους μόνο να θυμάσε πως οι ξένοι που ψήφησε αυτός να έρθουν στην Ελλάδα (ΔΝΤ)είναι πόλυ πιο επικύνδινοι.
Οσο για τα Δεκεμβριανά που σου λείψανε υπομονή,έρχονται ημέρες αγάπης και ζεστασιάς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΙΟ ΤΖΑΜΙ ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ? ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΙΜΑΜΗΜΗΔΕΣ ΤΖΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑΟΥΣ ΓΗΠΕΔΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΦΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ? ΤΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ο9.46μμ.επανασταση!

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά απίστευτη η κατάντια του αναρχικού και αριστερού χώρου (για να θυμηθούμε και την "επιτυχημένη"συνεργασία τους στον Ισπανικό εμφύλιο.Τόσο επιτυχημένη που τώρα έχουν προκύψει και οι αναρχοαριστεροί (που είσαι Όργουελ να πεθάνεις στο γέλιο). Δεν τους φτάνουν τα ανοσιουργήματα που διέπραξαν οι κομμουνιστές ενάντια στους αναρχικούς , τώρα έχουμε και τους αναρχοκομουνιστές...... Τες πα , περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......
Η απόλυτη κατάντια όμως είναι οι αναρχικοί να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις επιταγές της Νέας Τάξης........προφανώς ο πάλαι ποτέ επαναστατικός αναρχισμός απεβίωσε......όσο για το σήμερα, ή είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν οπότε και η ξεφτίλα τους είναι μεγαλύτερη......

Ανώνυμος είπε...

"Η απόλυτη κατάντια όμως είναι οι αναρχικοί να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις επιταγές της Νέας Τάξης"

ουαου.... τί ειπες τωρα...
μας συγκλονισες!!!

λιγο ακομα και θα ξεχναγαμε πως ο βιβλιοπωλης σας ψηφισε το ΔΝΤ :ρ

Ανώνυμος είπε...

(1) Oι εκατοντάδες χιλιάδες (πακιστανοι, αφγανοι, αφρικανοι,αραβες κλπ.) που έχουν κατακλύσει την Αθήνα και την Ελλάδα ειναι λαθρομετανάστες και όχι νόμιμοι οικονομικοί μεταναστες. Εχουν παραβιάσει το νόμο μέσω παράνομης εισόδου στη χώρα και θα πρέπει να απελαθούν άμεσα. Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται αλλιώς παραδεχόμαστε εμμέσως οτι είμαστε επίσημα "δημοκρατία της Μπανανίας".

(2) Μεγάλο μερός των λαθρομεταναστών δεν προέρχονται απο χώρες οπου διεξάγονται πολεμικές συγκρούσεις. Αρκετοί προέρχονται απο τη Βόρεια αφρική, Συρία κλπ. οπου υπάρχει ειρήνη.
Πληρώνουν χρήματα σε λαθρέμπορους γιατί θέλουν να μπούν παράνομα στην ευρώπη μέσω ελλάδας αλλά τελικά εγκλωβίζονται εδώ.

(3) Μεγάλο μέρος της εγκληματικότητας και παραβατικότητας προέρχεται απο λαθρομετανάστες που επιδιδονται σε εμπόριο ναρκωτικών ,πορνεία, κλοπές. Το μεγαλύτερο μέρος των λαθρομεταναστων έχει πλαστά εγγραφα, αρκετοί καταζητούνται στις χώρες τους για αδικήματα και φόνους.

(4) Δεν ήρθαν εδώ για να κάνουν καλύτερη ζωή και ούτε έχουν καμία προοπτική να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους, αντίθετα θα χειροτερεύσουν τη δική μας ποιότητα ζωής και ήδη αυτό γίνεται.
Είναι ανειδίκευτοι χαμηλού επιπέδου μόρφωσης και κουλτούρας, αρκετοί πάσχουν απο ασθένειες και επιδίδονται σε εγκληματικές ενέργειες.

(5) Χώρες πολύ υψηλότερου επιπέδου απο την ελλάδα εχουν τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας και ενσωματωσης απο τις ομάδες μεταναστών που προέρχονται απο μουσουλμανικές χώρες. Το παράδειγμα της Ολλανδίας, Αγγλίας και Αγγλίας ειναι γνωστό οπου 50.

(6) Η κουλτουρα και οι αξιες του ισλαμ ειναι κατωτερες απο την δυτική κουλτουρα και ασυμβατες. Η δημιουργια τζαμιου ειναι καταστροφικη. Θα οδηγησει σε ισλαμιστικη ριζοσπαστικοποιηση τις ορδες λαθρομεταναστων μουσουλμανων και στη δημιουργια ισλαμιστικου γκετο. Κινδυνευουμε απο τρομοκρατικες ενεργειες και απο ενεργοποιηση της Αλ καιντα στην ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

(1) Οι χιλιαδες ξενοι που εχουν κατακλυσει την ελλαδα ειναι λαθρομεταναστες, οχι νομιμοι οικονομικοι μεταναστες. Ειναι παρανομοι και πρεπει να απελαθουν.

(2) Η δημιουργια τζαμιου θα ειναι ολεθρια. Θα δημιουργησει ενα τεραστιο γκετο ισλαμιστων και μπορει να οδηγησει σε ανοδο της ισλαμιστικης τρομοκρατιας στην ελλαδα μεσω της Αλ καιντα.

(3)H κουλτουρα του ισλαμ ειναι κατωτερη και ασυμβατη με τις αξιες και το πολιτισμο της δυσης. Οι ορδες των αποβλακωμενων καθυστερημενων τριτοκοσμικων ισλαμιστων θα προκαλεσουν τεραστιες κοινωνικες και πολιτιστικες συγκρουσεις. Τα επεισοδια με το κορανι ειναι ενδεικτικα. Ενας συριος κακοποιος και παρανομος λαθρομεταναστης εκρυβε ναρκωτικα σε μια σελιδα και παραλιγο να καει η αθηνα επειδη κατηγγειλε οτι του σκισαν δηθεν το κορανι.

Ανώνυμος είπε...

Σπυρίδων Γεωργιάδης:
«Το έχω ψηφίσει το μνημόνιο και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος»
«Σιχαίνομαι το μνημόνιο»
«Σιχαίνομαι το μνημόνιο, αλλά αν ξαναρχόταν θα το ξαναψήφιζα»

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, κάνε κάνα κρύο μπάνιο, μήπως συνέλθεις, εσύ και όλοι οι όμοιοί σου αναρχοκομμουνισταράδες!