Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2010

ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΚΤΙΝΟΥ,ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΑΘΗΤΗ!!!

Τα άναρχα τοποθετημένα τραπεζοκαθίσματα καφετεριών στην οδό Ικτίνου της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε σχολικό συγκρότημα, παρεμπόδισαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να πλησιάσει για τη μεταφορά μαθητή στο νοσοκομείο.

Τα τελευταία 20 χρόνια τα παιδιά δύο νηπιαγωγείων, ενός δημοτικού, δύο γυμνασίων και δύο λυκείων «συμβιώνουν» με έξι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που αναπτύσσουν καρέκλες και τραπεζάκια... ακόμη κι έξω από το προαύλιο των σχολείων τους.

Οπως έγινε γνωστό, περίπου στη 1.30 μετά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ένας μαθητής της Β' Γυμνασίου χρειάστηκε να διακομιστεί από το σχολικό συγκρότημα στο εφημερεύον νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως στην περιοχή αλλά «κόλλησε» στα τραπεζοκαθίσματα που καταλαμβάνουν τον πεζόδρομο, σχεδόν σε όλο το πλάτος του. Ο οδηγός του χρειάστηκε να κάνει ολόκληρο γύρο, για να προσεγγίσει το σχολείο από τον από πάνω δρόμο, την οδό Μακένζι Κινγκ. Για καλή τύχη του μαθητή, τα πτυσσόμενα κολωνάκια που εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων, ήταν εκείνη την ώρα ανοιχτά.
Ν.ΦΩΤ.

ΠΡΕΖΑ TV
18-10-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι αρμόδιοι τι κάνουν για αυτά; Πότε θα εφαρμοστούν οι νόμοι; Να καούν οι καφετέριες,