Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

«ΕΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΔΩΣΕ ΑΔΕΙΟ!!!»

Εκστρατεία για να σταματήσει το «φακελάκι» άρχισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών.

Αφίσα που έχει τοιχοκολληθεί στα νοσοκομεία αναφέρει ότι «εάν σου ζητήσουν ‘φακελάκι’ δώσε ένα άδειο».

«Τέτοιες πρωτοβουλίες καταδεικνύουν ότι η μεγαλύτερη μερίδα των γιατρών αγωνιά, προσπαθεί και συμπάσχει με τον ασθενή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης.

Στο μεταξύ, αιφνιδιαστική επίσκεψη στα Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» και «Παπαγεωργίου» πραγματοποίησε την Πέμπτη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Λοβέρδος περιηγήθηκε στα εξωτερικά ιατρεία και τους υπόλοιπους χώρους των δύο ιδρυμάτων, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τους διοικητές τους και συζήτησε μαζί τους για θέματα και δυσκολίες, που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία των δύο νοσοκομείων.

ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΜΟΥ, ΕΝΕΚΑ Η ΟΙΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΑΣΩ" ΣΤΟ ΜΑΙΕΤΗΡΙΟ "ΕΛΕΝΑ". Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ 1000euro. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ Η ΟΧΙ?? ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΜΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη ρισκάρεις το dna σου, μεγάλε!
Δώωωωσταααα!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΩΣ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΗ!
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΕΤΣΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΦΙΛΕ 11:35μμ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΣΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ...ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΤΛΠ.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΜΟΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ 1.000.000.000 ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!ΕΛΕΟΣ!
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ..
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν μαζεψεις Λομβερδακο τους πανεπιστημιακους γιατρούς στο δημοσιο νοσοκομειο ειναι ολα κλαψες για τις καμερες. Εκει ειναι η κορυφη της διαφθορας στο Δημοσιο Νοσοκομειο:
1. Γινονται διευθυντες των κλινικών και τις θεωρουνε μαγαζακι τους, προέκταση του ιδιωτικου τους ιατρειου.
2. Αν δεν τα σταξεις πρώτα στο ιδιωτικο τους ιατρειο δεν βλεπεις service στο δημοσιο νοσοκομειο.
3. Οταν ενας γιατρος του ΕΣΥ με μισθο 1400 ευρώ (Επιμελητης Β)βλεπει τον διπλανο του πανεπιστημιακο να τα κονομαει, θεωρειται και μαλακας αν δεν αφησει και αυτός τον ευατο του να διαφθερει...βαζοντας το χερι στο βαζο με το μελι.
4. Διδασκουν σε νεους γιατρούς τη διαφθορα στην πραξη.
5. Τα λεφτα αντι να πανε στο δημοσιο νοσοκομειο πανε κατ'ευθειαν στην τσεπη τους στο ιδιωτικο ιατρειο. Και ειναι παααρα πολλα. ΚΑμια 500σαρια πανεπιστημιακους εχει μονο η Θεσσαλονικη. ΥΠολογίστε το τζιρο και τη φοροδιαφυγη μονο στη Θεσσαλονικη! Χωρια η αθηνα, Πατρα Λαρισα κλπ.
6. Τα λεφτά ειναι πολλά Αρη, και ακολουθουν μαφιοζικες μεθοδους για το ποιος θα παρει θεση πανεπηστημιακου. Μην βρεθει καμια παρθενα πανεπιστημιακος τωρα και ρωτήσει που, πως και ποτε γινονται αυτά.
7. Προκειται για λαμογια ντυμενα με κοστουμι και κοινωνικό status που ροκανιζουν το συστημα εις βαρος ολων ημων των ηληθιων.

Κανενα φακελλακι σε κανεναν. Εχουν το μισθο τους. Αν τους φαινεται μικρος (που ειναι)ας πανε αλλου η ας αγωνιστουν οπως ολοι οι εργαζομενοι να τον βελτιωσουν ΝΟΜΙΜΑ.