Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΈΝΤΟΥΑΡΝΤΣ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ;;;

Την αντίθεση του Βατικανού για την βράβευση του «πατέρα» του «παιδιού του σωλήνα» με το Νομπέλ Ιατρικής εξέφρασε ο πρόεδρος της Παπικής Ακαδημίας για τη ζωή, που ασχολείται με θέματα ηθικής και υπεράσπισης της ζωής.

"Χωρίς τον Εντουαρτς δεν θα υπήρχε αγορά όπου κάποιος θα μπορούσε να αγοράσει εκατομμύρια ωοκύτταρα και δεν θα υπήρχε στον κόσμο ένας τόσο μεγάλος αριθμός καταψυκτών εμβρύων. Στην καλύτερη περίπτωση αυτά τα ωοκύτταρα αναμένουν να μεταφερθούν σε μήτρες όμως το πιθανότερο είναι ότι είτε αυτό δεν θα γίνει είτε θα αποτύχει και αυτά θα πεθάνουν, ένα πρόβλημα για το οποίο είναι υπεύθυνος αυτός που θα τιμηθεί με το Νόμπελ Ιατρικής. Χωρίς τον Εντουαρτς ο βοηθητικός αυτός τρόπος απόκτησης ζωής δεν θα βρίσκονταν σε τόσο σύγχυση όσο είναι τώρα με ακατανόητες καταστάσεις για παιδιά που γεννώνται από τις γιαγιάδες τους ή από παρένθετες μητέρες", δήλωσε ο ιερωμένος Ιγκνάσιο Καράσκο ντε Πάουλα.

Ο πρόεδρος της Παπικής Ακαδημίας χαρακτήρισε "άκαιρη" την επιλογή του Ρόμπερτ Εντουαρτς για το Νομπέλ. εντελώς άκαιρη" προσθέτει ο πρόεδρος της Παπικής Ακαδημίας, τονίζοντας ότι με την ανακάλυψή του "δεν λύνει κανένα πρόβλημα που αφορά την μη τεκνοποίηση, ούτε τα προβλήματα της παθολογίας, ούτε αυτά της επιδημιολογίας".

ΠΡΕΖΑ TV
5-10-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: