Παρασκευή, Οκτωβρίου 15, 2010

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ OPTION PRESS ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ «ΠΑΠΙΑΣ»‏

Είναι τα περιοδικά Power Technique, Max Power, EVO, Car, Nautica.

Εκπέμπουμε SOS για τα απίστευτα που συμβαίνουν μέσα στην εταιρεία που εργαζόμαστε! Συνάδελφοι, μιλάμε όχι απλά για γαλέρα, αλλά για Νταχάου εργασιών σχέσεων.

Ακούστε-διαβάστε το απίστευτο που μας πρότεινε ο «πάπιας» (εκδότης και ιδιοκτήτης). Επειδή η εταιρεία δεν πάει καλά, μας πρότεινε εικονική απόλυση, δηλαδή να υπογράψουμε τα χαρτιά ότι απολυθήκαμε, αλλά χωρίς να πάρουμε αποζημίωση, να γραφτούμε στον ΟΑΕΔ και μετά αυτός να μας έχει στην εταιρεία του να δουλεύουμε με μισθό 200 ευρώ το μήνα και εργασία 10 ημέρες το μήνα!

Θέλουμε τη βοήθειά σας. Δεν είναι απλό ούτε αστείο. Ήδη συνάδελφοί μας έχουν επιλέξει το νέο καθεστώς. Στην εταιρεία του Παπατριανταφύλλου εργαζόμαστε 50 άνθρωποι. Είχαμε ξεκινήσει 90. Ο τύπος, από ό,τι έχουμε καταλάβει, θέλει να γλιτώσει τα χρήματα της απόλυσης, να συνεχίσει τα βγάζει τα περιοδικά στο περίπτερο και να τα παίρνει από τις εταιρείες αυτοκινήτων που τον συντηρούν. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει. Πρέπει να τσακίσουμε τις συνθήκες γκούλαγκ όσο είναι ακόμη νωρίς.

Για τι άτομο μιλάμε θα αναρωτιέστε; Ο «πάπιας» έχει μια εταιρεία διοργανώσεως εκδηλώσεων και κάνει το γνωστό Athens Tuning Show (εκθέσεις αυτοκινήτων, εκδηλώσεις, καλεσμένοι κλπ.). Ο τύπος μόνο από αυτή την εκδήλωση βγάζει κάθε χρόνο «μαύρα» πάνω από 1 εκατ. ευρώ (το 10% των εισιτηρίων δηλώνει στην εφορία).

Με αυτά και με άλλα, ο εκδότης-τσίπης έχει κάνει σπίτι στη Μύκονο και σπίτι στην Αράχωβα. Επίσης έχει αγοράσει τεράστιες εκτάσεις οικοπέδων στην Αττική. Όλα αυτά τα έκανε με όλους εμάς μαζί τους εργαζόμενους που δουλεύουμε νύχτα-μέρα μέσα στην εταιρεία. Μετά από όλα αυτά που του έχουμε προσφέρει θέλει να μας 'ξηγηθεί με αυτό τον τρόπο. Είναι δίκαιο;

Να σημειωθεί ότι όσοι του λένε ότι δεν συμφωνούν με το καθεστώς που τους έχει προτείνει δεν τους απολύει για να τους αποζημιώσει και επίσης δεν τους πληρώνει και το μισθό. Κι όμως, συμβαίνει.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.

Εργαζόμενοι στο γκούλαγκ της Option Press

ΠΡΕΖΑ TV
15-10-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ EVO, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!!! Ε ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ (ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ) ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ...ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΒΡΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ EVO ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΣ. ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ!ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ!ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ