Κυριακή, Νοεμβρίου 07, 2010

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10:00 Μ.Μ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στην Ιπποκράτους έφτασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και αργότερα αναμένεται να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, από όπου, όπως επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μόλις υπάρξει «σαφής, αξιόπιστη και καθαρή εικόνα» για τα εκλογικά αποτελέσματα -γεγονός που αναμένεται μετά τις 10 το βράδυ- θα τοποθετηθεί ως προς την ετυμηγορία των πολιτών και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, όπου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, θα υπάρξει μία πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συνεδριάσει το συντονιστικό όργανο του Κινήματος για την αποτίμηση της λαϊκής ετυμηγορίας. Από εκεί ο κ. Παπανδρέου θα προβεί σε δηλώσεις και θα ανακοινώσει τις προθέσεις του, σχετικά με το εάν η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Με ανακοίνωσή του, μόλις έκλεισαν οι κάλπες, ο κ. Γιώργος Πεταλωτής επεσήμανε ότι «ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στο πλαίσιο του ‘Καλλικράτη’» και τόνισε:

«Στην κρισιμότατη αυτή καμπή για τη σωτηρία της χώρας, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του εθνικού μας καθήκοντος, η κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες να απορρίψουν κάθε προσπάθεια ανακοπής του σχεδίου για τη διάσωση, αλλά και την αναμόρφωση της χώρας. Οι κάλπες έκλεισαν. Ο λαός ήδη μίλησε. Αναμένουμε με απόλυτο σεβασμό την αποτύπωση της λαϊκής ετυμηγορίας.

»Ο πρωθυπουργός, με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την προστασία των κόπων, των θυσιών, αλλά και των επιτευγμάτων του ελληνικού λαού θα τοποθετηθεί με απόλυτη ευθύνη και ειλικρίνεια απέναντι στον ελληνικό λαό, μόλις υπάρξει σαφής, αξιόπιστη και καθαρή εικόνα των στοιχείων που συναποτελούν την ετυμηγορία των πολιτών» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΠΡΕΖΑ TV
7-11-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!