Πέμπτη, Νοεμβρίου 04, 2010

ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ο 14ΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ-ΒΟΜΒΑ

Πριν από λίγο έγινε ελεγχόμενη έκρηξη
- Είναι φάκελος που αρνήθηκε να παραλάβει η Πρεσβεία της Γαλλίας
- Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για “αδέσποτα” δέματα
- Εταιρεία κούριερ στο Μαρκόπουλο έχει ενημερώσει για άλλα τρία ύποπτα δέματα

Οι υπάλληλοι της εταιρίας θεώρησαν ύποπτο το φάκελο και ενημέρωσαν της αστυνομία. Οι πυροτεχνουργοί πέντε λεπτά πριν από τη μία προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη καθώς ο φάκελος περιείχε ενεργή βόμβα.

Πρόκειται για ένα δέμα το οποίο έφτασε χθες στην Πρεσβεία της Γαλλίας. Οι υπάλληλοι της πρεσβείας το θεώρησαν ύποπτο και αρνήθηκαν να το παραλάβουν με αποτέλεσμα να επιστραφεί στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα.

Η εξέλιξη αυτή ανεβάζει σε τρία τα δέματα-βόμβες που είχαν γαλλικό στόχο. Δύο είχαν αποσταλεί στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα και ένας ακόμη “πιάστηκε” μαζί με τους δύο βομβιστές πριν ταχυδρομηθεί με παραλήπτη το Γάλλο Πρόεδρο Ν. Σαρκοζί.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν στρέψει την προσοχή τους στις πρεσβείες της Γαλλίας, της Ολλανδίας και ίσως του Ισραήλ.

Στην περίπτωση της Πρεσβείας της Γαλλίας όλα δείχνουν ότι οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν

Στο Μαρκόπουλο μια εταιρεία κούριερ ενημέρωσε για τρεις ύποπτους φακέλους οι οποίοι όμως έχουν αποστολείς από το εξωτερικό.

Ο αριθμός των δεμάτων ανέβηκε ήδη στα 14 ενώ φαίνεται ότι βγαίνουν αληθινές οι υποψίες των αστυνομικών για τουλάχιστον άλλα δύο δέματα τα οποία έχουν ταχυδρομήθει αλλά ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

ΠΡΕΖΑ TV
4-11-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑ ΜΕΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ths bompbas to kagkelo