Τετάρτη, Νοεμβρίου 03, 2010

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΕΜΑ...

Γραφει σημερα ο Μακης το παρακατω κειμενο με το οποιο συμφωνουμε απολυτα...
Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι τα παιδιά των 22 και 25 ετών, ο Παναγιώτης Αργυρός και ο Γεράσιμος Τσάκαλος, θα απομονωθούν από μεγάλο τμήμα της κοινωνίας εξαιτίας της δημοσιογραφικής προπαγάνδας και της πολιτικής σκοπιμότητας.

Δυστυχώς, την ιστορία τη γράφουν πάντα οι νικητές και στη συγκεκριμένη περίπτωση νικητής εμφανίζεται χωρίς να είναι σίγουρο ένα κράτος δέσμιο, κυριολεκτικά υπόδουλο, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ούτε ένας δεν μπήκε στον κόπο να σχολιάσει το γεγονός, ότι οι εκρηκτικοί φάκελοι περιείχαν ποσότητα εκρηκτικού ικανή να τρομάξει μόνο γαλοπούλες και, φυσικά, κανένας δεν διανοήθηκε μέσα στον πανικό της τρομο-υστερίας να παραδεχθεί ότι οι εμπνευστές μίας πράξης, με την οποία προσωπικά δεν συμφωνώ, απευθύνθηκαν σε πρεσβείες χωρών και κυβερνήσεις που συμμετέχουν τούτη την ώρα, η καθεμία με τον τρόπο της, στην εκμετάλλευση και την τρομοκρατία εκατομμυρίων μη προνομιούχων υπάρξεων του πλανήτη.

Κοιτάζοντας τα μάτια και τα πρόσωπα αυτών των παιδιών που οδηγούνται με τρόπο θεαματικό, κουκούλες τζιπ, κακουργήματα και αυτόματα στο πραιτόριο, αισθάνομαι την ανάγκη να φωνάξω ντροπή σας, ρε άθλιοι, που ενώ καταπίνετε τις μίζες, τα μεροκάματα, τις συντάξεις, την ανάσα και τα όνειρα τόσων ανθρώπων, διυλίζετε χωρίς αιδώ με τρόπο χολιγουντιανό, την ανορθόδοξη συμπεριφορά των θυμωμένων εικοσάχρονων.

Αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω ότι είμαι απέναντί σας, σε απόσταση ασφαλείας από τη μυρωδιά που αποπνέετε.
Στη θέση των αποστολέων της στρακαστρούκας, είχα μία ελπίδα μετά από 56 χρόνια ζωής και καθημερινής σχεδόν επαφής μαζί σας, να δω μερικά έστω «καθωσπρέπει» κτήνη της εξουσίας.
Όπως αυτά που δίκαζαν με φακελάκι, που γιάτρευαν με φακελάκι. Που κυβερνούσαν με φακελάκι, που φρόντιζαν τις αμυντικές μας δαπάνες με φακελάκι, που ρύθμιζαν τα κρατικά ομόλογα με φακελάκι που έφθασαν σε σημείο να «γαμάνε και να δέρνουν» με φακελάκι.
Ντροπή σας.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ...
ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΥΤΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΔΙΩΧΕΤΕΥΣΗ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ" ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ....
ΕΑΝ ΕΣΚΑΓΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ Ή ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ...ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ,ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ...ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ...ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΡΩΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΑΠΟΔΕΚΝΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ TROKTIKO ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ BLOGS ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗ ΛΕΝΕ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΗ.

ΠΡΕΖΑ TV
3-11-2010


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΙΣ "ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ-ΒΟΜΒΕΣ".ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΧΙΔΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ..ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ

PREZATV είπε...

Τώρα ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ που θα τα χώσουν μέσα και θα τους κάνουν οι άλλοι το κάλο σαν της ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ θα τους φύγει η μαγκιά....ΑΚΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????

Ανώνυμος είπε...

Μπαραβο ρε συ Πρεζα για τα σχολια σου!Εσυ τουλαχιστον εχεις αυτα τα πιστευω και τα υποστηριζεις ασχετα αν εγω διαφωνω,και δεν κανεις κωλοτουμπες.Για αυτον τον αθλιο τον Μακη δεν υπαρχουν σχολια.Υποψιες υπαρχουν μονο για αυτον.Μονο αυτο....

Ανώνυμος είπε...

σε γουσταρω ρε πρεζα...σε γουσταρω τρελα...δινεις βημα ακομη και στους αγαμητους να βγαλουν τη πουτανα που εχουν μεσα τους...


μακραν το καλυτερο μπλοκ για υπερπατριωτες

Ανώνυμος είπε...

preza prepei na exeis pesei sta sklira..ti yfos einai ayto??kat arxin ayto pou grafeis tha mporouse na to kraygazei kanenas xrysaygitis se kanenan antieksousiasti kai deyteron xalarwse agori mou tha patheis kanena egkefaliko..