Πέμπτη, Νοεμβρίου 11, 2010

ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΧΘΡΟ...

Η ανάγκη λήψης αυξημένων μέτρων ασφαλείας επισημάνθηκε στις συσκέψεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εν όψει της 37ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.Η ενίσχυση των μέτρων θεωρείται από στελέχη της ΕΛ.AΣ. επιβεβλημένη, λόγω της οικονομικής κρίσης και των κοινωνικών προβλημάτων που έχει δημιουργήσει, με πρώτο τη δραματική αύξηση της ανεργίας, αλλά και λόγω της σύλληψης των νεαρών με τα πακέτα-βόμβες στο Παγκράτι, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου εκτιμάται ότι θα δώσουν την ευκαιρία σε ομοϊδεάτες των συλληφθέντων να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους κατηγορούμενους με κάθε τρόπο και ιδιαίτερα με βίαιες ενέργειες.

Ο Χρ. Παπουτσής
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, μετά τη συνάντηση που είχε χτες με τους πρυτάνεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας, στην οποία συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον ασφαλή εορτασμό της επετείου, είπε:

«Κάθε εποχή και κάθε συγκυρία έχει τις δικές της απαιτήσεις. Στην προκειμένη περίπτωση θα ληφθούν όλα τα μέτρα, με βάση τις απαιτήσεις της εποχής».

Σε ερώτηση αν τα μέτρα θα είναι πιο ενισχυμένα σε σχέση με πέρσι απάντησε:

«Οι αστυνομικές δυνάμεις σχεδιάζουν με βάση τις κατευθύνσεις που έχουν πάρει από την πολιτική ηγεσία, τον κύριο υφυπουργό και μένα. Δηλαδή να σεβαστούν το απόλυτο δικαίωμα κάθε πολίτη να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις και από την άλλη πλευρά να εγγυηθούν τη ζωή της πόλης, την ασφάλεια των πολιτών και την ηρεμία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στις άλλες πόλεις».

Ο κ. Παπουτσής δήλωσε επίσης ότι η «η 17 Νοέμβρη είναι μέρα μνήμης και τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία και όχι ραντεβού με τη βία».

Στη συνάντηση με τους πρυτάνεις του ΕΜΠ, του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ), του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Γεωπονικού πήραν επίσης μέρος ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Οθωνας, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Γρηγόρης Τσούλας, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, η ηγεσία της Αστυνομίας και ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Τάκης Τερζής

ΠΡΕΖΑ TV
11-11-2010

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ.
ΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 17/11?
ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ [ΕΛΕΩ CIA], ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ?
ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ Η ΤΗΝ ΕΚΟΛΑΨΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

αγορι μου, μη χαλας τα νυχακια σου στο πληκτρολογιο... εχεις και δουλεια την αλλη Κυριακη - μονο προσεξε μη μπερδευτεις: ο Αρχηγος ειπε Κακλαμανη δημαρχο και Σγουρο περιφερειαρχη! προσεξε μην τα ριξεις αναποδα!

ΥΓ "ΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 17/11?" αν εχεις @@ ρε γελοιε, τραβα στις 17/11 στο Πολυτεχνειο και ρωτα τις μανες που εχασαν τα παιδια τους, αυτες που θα διαβαζουν το προσκλητηριο των νεκρων

αλλα ποιος εχασε τα @@ του για να τα βρεις εσυ?

αει στα διαλα μεσημεριατικα, ζωον

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 3:50, μην βιάζεσαι να τσαντιστείς. Κοίτα τα χάλια της ''γενιάς του Πολυτεχνείου'', που εξαργύρωσαν με όλους τους τρόπους τη συμμετοχή τους στα γεγονότα.
Άσε που το μπάχαλο που γίνεται στην περιοχή κάθε χρόνο, όχι μόνο δεν τιμά τη μνήμη αυτών που χάθηκαν τότε, αλλά μάλλον την αμαυρώνει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΡΕ 3:50,, ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ (αν ειναι και υπαρκτο προσωπο...) ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

και το κκε και ο ρηγας φεραιος ελεγαν τοτε οτι το πλυτεχνειο ηταν προβοκατσια του ιωαννιδη κατα του παπαδοπουλου..ποτε ειχε το κκε δικιο τοτε η τωρα? παντως το αποτελεσμα του πολυτεχνειου ηταν να αναιβει ο ποιο αυταρχικος ιωαννιδης ο οποιος εκανε το πραξικοπημα και χασαμε την κυπρο..στην ουσια με το πολυτεχνειο γιορταζουμε την απαρχη της τουρκικης εισβολης και κατοχης της κυπρου..

Ανώνυμος είπε...

min eiste malakes ka8e eukairia gia poreia einai gia kalo...3ekollate kai pame gia nea polutexneia!

Ανώνυμος είπε...

1:51 πμ αυτες τις μαλακιες κανετε και μπηκε η χρυση αυγη στον δημο..κανονιστε να την βαλετε και στην κυβερνιση!!!

Ανώνυμος είπε...

10:44 μμ στο πολυτεχνειο καταθετουν στεφανι σε ενα κεφαλι που λεγεται οτι ειναι του καθ. σβορωνου ο οποιος πεθανε το 89!! καμια σχεση με αγνωστο στρατιωτη..

Ανώνυμος είπε...

παιδακια, εγω θα ξαναρωτησω κι ας γινομαι κουραστικος:

εχετε τα @@ να πατε να τα πειτε ολα αυτα στις μαναδες που εχασαν τα παιδια τους στο Πολυτεχνειο?

αν ναι, καντε το πρωτα (δεν ειναι τοσο δυσκολο να ξεχωρισετε μερικες γριουλες αναμεσα σε φοιτητες, ε?) και μετα συζηταμε οοοο,τι θελετε...

αϊντε γιατι απο τζαμπαμαγκιές κι αναλυσαρες, εχουμε χορτασει :ρ


ΥΓ ναι, ναι, παιδιά, ο Παπαδοπουλος δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με τη CIA, δεν ηταν υπαλληλος της, ουτε ειχε κανονισει τη μοιρασια στην Κυπρο - καποια συμφωνια στην Κεσσάνη και μια αποσυρση μιας Μεραρχιας απο το νησι εγιναν κατα λαθος

(σε λιγο θα μας πειτε πως ηταν και μαρξιστης-λενινιστης που ηρθε στην εξουσια με εκλογες) :ρ

Ανώνυμος είπε...

10:09 πμ και βεβαια ο παπαδοπουλος ηταν φασιστας και βεβαια πηρε την μεραρχια απο την κυπρο..οταν ομως αρνηθικε να δωσει βασεις στους αμερικανους οταν γινοταν το γιομ κυπουρ το καλοκαιρι του 73 τον νοεμβρη ξεσπασε το πολυτεχνειο την στιγμη μαλιστα που ειχε αρχησει η φιλελευθεροποιηση και ετοιμαζονταν εκλογες και νομιμοποιηση κομματων για το 74 τυχαιο? δεν νομιζω..και καλα η κακια χουντα εκανε οτι εκανε η δημοκρατια τοσα χρονια τι εκανε για την κυπρο? οσον αφορα τους νεκρους το πορισμα τσεβα ηταν καταπελτης αλλα εχω και μια απορια? γιατι δεν φτιαχνεται ενα μνημιο μετα ονοματα των νεκρων και γιατι δεν δινονται συνταξεις..δεν αθωονουμε την χουντα την ιστορια θελουμε να αποκαταστισουμε..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΙΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ? ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ) ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, Η' ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ " ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΝΤΕΝΕΚΕ? ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΝΑΙ Τ'Α...Α ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΑ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ? ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

To polytexneio einai epeteios ntrophs. Epi xzoyntas o kosmos efage psomi kai h Ellada eixe pleonasma, alla oi politikoi ta 8elan gia ton eayto toys. Pare twra kosme xreos.

Ανώνυμος είπε...

Ti lete re paidia? Dhladh to apotelesma metraei mono?Oi foithtes otan apofasisan na agwnistoun h3eran ti 8a symvei meta?An twra dhladh ginei analogh e3egersh kai meta vre8oume se kati xeirotero 8a poume ''malakia kaname pou 3eshkw8hkame tote''? To oti kapoioi apofasisan na antidrasoun se ena fasistiko ka8estos den einai arketo? Kai as mhn axolh8oume me tos volemenous alla me tous skwtwmenous!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, και λοιπες παπαριες του 11.22

σιγα μην βιαστω να απαντησω σε καποιον σαν εσενα, βόιδι του Καραμανλη

οχι απαντηση δεν αξιζεις, ουτε και τη ζωη σου δεν αξιζεις

ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΤΩΡΑ - ΤΖΑΜΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ