Παρασκευή, Νοεμβρίου 26, 2010

ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΡΡΈΟΥΝ...ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ

Για τελευταία φορά θα κυκλοφορήσει αύριο η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα» όπως ανακοίνωσε ο εκδότης της Σταύρος Ψυχάρης στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Ο κ. Ψυχάρης μάλιστα δεν δεσμεύτηκε για την απορρόφηση και των 163 δημοσιογράφων που εργάζονται στο καθημερινό φύλλο σε άλλες εκδόσεις του ΔΟΛ.

Πριν από λίγο πάντως φαίνεται να υπήρξε και πρόταση προς τους δημοσιογράφους να αποδεχτούν μείωση μισθών 10-15%, ανάλογα με την μισθολογική κλίμακα, ώστε να μην υπάρξουν απολύσεις.

Συνάντηση με το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ είχε και ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι Χρήστος Παναγόπουλος ο οποίος επέμεινε στην απόφαση του ομίλου Αλαφούζου για μισθολογική μείωση κατά 10% σε όλους τους εργαζόμενους δημοσιογράφους από τη νέα χρονιά.

Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη γενικής απεργίας σε όλα τα ΜΜΕ για τις 30 Νοεμβρίου και θα συντονιστεί με τα υπόλοιπα σωματεία προκειμένου να αποφασιστούν περαιτέρω κινητοποιήσεις.

ΠΡΕΖΑ TV
26-11-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!!ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καιρό παίζατε το παιχνίδι των αφεντικών δημοσιογράφοι. Να σας δω τώρα στους δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

Το οτι πολλοι λυπηθηκαν παραπανω για τους εργαζομενους παρα χαρηκαν που κλεινει μια εφημεριδα προπαγανδας δειχνει το μεγαλειο ψυχης τους.Μπραβο και κριμα που πολλοι(οπως και εγω) δεν νοιωθουμε ετσι προς τους εργαζομενους.

Ανώνυμος είπε...

μα ετσι είναι φίλε μου!!!
τόσο χρόνια μιλάγαμε..
για τον ύπνο του μικροαστού
αλλά είμασταν οι γραφικοί που δεν θέλουμε τους ολυμπιακούς
οι κινδυνολόγοι και μονίμως αρνητικοί

Ολοι στον πάτο τωρα μήπως και γίνει κάτι !
οχι θα βάλουμε πλάτη στα λαμόγια του ΔΟΛ
που κάνανε πληντύριο και ναρκώνανε το μυαλό του κόσμου τόσα χρόνια !!
ενώ λοιδορούσαν όποιον αγωνίζονταν και προνοούσε "τα χρόνια των παχιών αγελάδων
"
Και αμα τα κάνετε για το μισθό και την οικογενειά σας μπράβο σας,άντε να γίνεται μπάτσοι,εκεί θα γίνονται εκεί προσλήψεις για καιρό ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

όποιος επειδή είναι άσχετος απλά χαζός κι δεν έχει τη διακριη ανάμεσα στους δεκάδες εργαζόμενους που παιρνουν 800 ευρω και κάνουν τη χαμαλίκα , και ανάμεσα στις "εγκυρες" πενες που υπογραφουν άρθρα για λογαριασμό των αφεντικών , είναι άξιος της μοίρας του.

Τι σχέση έχουν ρε καμμένοι τόσοι άνθρωποι με τον φασίστα τον Πρετεντέρη????

απο αυτοματισμούς καλά πάμε

Ανώνυμος είπε...

Μπα και επρεπε να γινονται δεκανικια των μεγαλοπεναδων για να βγαλουν το ψωμι τους.Πιο τιμιο τροπο απο το να τους ακολουθουν στα ψεματα δεν βρηκαν.
Το ψεμα καποτε τελειωνε.Ας βγουν στην πιατσα να δουνε τι εστι βερυκοκο.

Ανώνυμος είπε...

στο διάολο ΠΑΣΟΚΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.Τόσα χρόνια παραπληροφορούσατε.Στο διαολο δήθεν σοσιαλιστές.

Μακάρι και τα ΝΕΑ και το ΕΘΝΟΣ.Στο διάολο κολοφυλλάδες του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους έκλεισε άλλη μια κολοφυλλάδα του ΠΑΣΟΚ η οποία είναι και αυτή υπεύθυνη για το κατάντημα της Ελλάδας.Φτου σας ξευτιλισμένη κολοφυλλάδα.Με το καλό τα Νέα και το Έθνος.Κολοφυλλάδες.

Ανώνυμος είπε...

Και η απεργια στημενη για να μην πληρωσουν μισθους. Λογικο ειναι γινουν μειωσεις και απολυσεις. Ολοι αυτοι περνουν ΓΡΑΜΜΗ τι θα λενε και ποιο θεμα θα εξεταζουν. Αυτοι ειναι κατευθυνομενοι δημοσιογραφοι οπως τα μεγαλα ονοματα, ΑΠΛΑ επερναν λιγωτερα. Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. Αν υπαρχει ενας-δυο που ηταν αντιθετος ετρωγε ποδι. Τους ελεγαν τι θα γραψουν και ποσο θα το ψαξουν για να μην θιγουν ονοματα και καταστασεις. Αυτα τα ξερω απο μεσα. Σκασμος Λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς οι απλοί υπάλληλοι της κωλοφυλλάδας ΒΗΜΑ και του ΔΟΛ δεν είναι το ίδιο με τα αφεντικά τους και του Πρετεντέρηδες. Το ίδιο δηλ. συμβαίνει και με τους αστυνομικούς-πραιτωριανούς του καθεστώτος που στήνουν προβοκάτσιες και χτυπούν τον απλό κόσμο για 900 ευρώ το μήνα; Απλοί δηλ εργαζόμενοι είναι οι ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ και οι ασφ(αλήτες);Σε αυτό φίλε μου έχεις απάντηση;