Παρασκευή, Νοεμβρίου 05, 2010

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΑΕΙ‏…ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ…

Είμαστε κάποιοι απόφοιτοι του Γεωλογικού Αθήνας που απηυδήσαμε και είπαμε να σας στείλουμε μήνυμα.
Ο κύριος Δημήτρης Παπανικολάου έχει μία κόρη στο εξωτερικό που κάνει διδακτορικό στο ίδιο αντικείμενο με τον ίδιο και ένα γιο που κάνει διδακτορικό στον Τομέα που υπάγεται ο πατέρας του!Δείτε πόσο σχετικά είναι τα θέματα που διαπραγματεύονται:
Κόρη-> http://www.geog.cam.ac.uk/people/papanikolaou/
Πατέρας-> http://dtag.geol.uoa.gr/pages/modules.php?member_id=dpapan
Ο συγκεκριμένος καθηγητής έκανε διακοπές εκτός Ελλάδος το καλοκαίρι του 2002,ενώ ήταν γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας,και έφυγε κακήν-κακώς απ' τη θέση του όταν πλημμύρισε το Μοσχάτο.Του ανατέθηκε τότε παράνομα μελέτη της υποθαλάσσιας περιοχής Σκύρου,όπως κατήγγειλε ο κύριος Γεράσιμος Παπαδόπουλος,διδάκτορας Σεισμολογίας στο Αστεροσκοπείο.
Βγαίνει στην τηλεόραση ο κύριος Ευθύμης Λέκκας και μιλάει σα Σεισμολόγος,ενώ είναι καθηγητής Τεκτονικής Γεωλογίας-ειδικός στις φυσικές καταστροφές.Λίγο αφότου γίνει σεισμός,αντί να μιλήσουν οι Σεισμολόγοι του Αστεροσκοπείου,εμφανίζεται ο κύριος Λέκκας να δίνει το μέγεθος του σεισμού και πληροφορίες!Πώς σας φαίνεται;Απ' ό,τι λέγεται,ο απελθών καθηγητής Σπύρος Λέκκας είναι θείος του ανωτέρω καθηγητή.Στον ίδιο τομέα και οι δύο.Η καθηγήτρια Παλαιοντολογίας στο ίδιο τμήμα κυρία Ζαμπετάκη Αλεξάνδρα είναι σύζυγος του Σπύρου.
Ο καθηγητής Γεωχημείας κύριος Ακίνδυνος Κελεπερτζής ετοιμάζει τους δύο γιους του για το Γεωλογικό!Τουλάχιστον με τον ένα,που λέγεται Στράτος,έκανε και διπλωματική μαζί (με βαθμό 10 φυσικά!).Για δείτε εδώ,ΙΔΔΑΧ ο γιος:
http://old.noc.uoa.gr/noc/telekpa/searchST_GR.phtml?sxoli=1&tmima=17
Να σημειώσουμε πως οι φοιτητές αναγκάζονται να πληρώσουν στον καθηγητή κάποια ευρώ για να προμηθευτούν το βιβλίο του "Χημική Ιζηματολογία",που σχετίζεται με τις εξετάσεις Γεωχημείας και ότι σε κάποια από τα θέματα που βάζει ακόμα και διδάσκοντες του τομέα δυσκολεύονται να απαντήσουν (θέματα εκτός βιβλίου).
Ο αναπληρωτής καθηγητής Γεωφυσικής Ιωάννης Λούης βρίσκεται,μετά από χρόνια διδασκαλίας στο Γεωλογικό,στο Αστεροσκοπείο όπου αποσπάστηκε μαζί με το γιο του Φίλιππο,διδάκτορα του ίδιου τομέα και αντικειμένου!
Η κόρη της αναπληρώτριας καθηγήτριας κυρίας Ευθυμίας Βερυκίου του τομέα Γεωγραφίας-Κλιματολογίας φοίτησε στη σχολή,αλλά μάλλον δεν της άρεσε και στράφηκε αλλού.Περιέργως,το διδακτορικό της καθηγήτριας δεν ξεπερνάει τις 60 σελίδες,ενώ οι διπλωματικές των φοιτητών συχνά καλύπτουν πάνω από 100!
Ο ομότιμος καθηγητής Παλαιοβοτανικής κύριος Ευάγγελος Βελιτζέλος εξασφάλισε τη διαδοχή του απ' το γιο του στο ίδιο αντικείμενο!
Ο ομότιμος καθηγητής Τεκτονικής κύριος Ηλίας Μαριολάκος προετοίμαζε για διάδοχο το γιο του,αλλά αυτός μετά από τροχαίο έχασε τη ζωή του.Σεβόμαστε τη μνήμη του νεκρού,αλλά οφείλουμε να ενημερώσουμε για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο Γεωλογικό.
Ο ομότιμος καθηγητής Παλαιοντολογίας κύριος Μιχάλης Δερμιτζάκης πριν κάποιο διάστημα έγινε αντικείμενο έρευνας από την εκπομπή του κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου,καθώς είχε διορίσει ανηψιά του ως οδοντίατρο στην υγειονομική υπηρεσία του πανεπιστημίου (Ιπποκράτους 15,στο κέντρο της Αθήνας).Τότε που ήρθε στο φως η καταγγελία,ο καθηγητής έβαζε υποψήφιος για αντιπρύτανης,οπότε λογικά τον κάρφωσε αντίπαλος.Επίσης,έχει έναν ξάδερφο που λέει σε γονείς φοιτητών ότι ο καθηγητής μπορεί να βολέψει σε εταιρείες τα παιδιά τους.Μιλάμε για μία σχολή που δύσκολα τελειώνει σε λιγότερο από 7-8 χρόνια,ενώ προσφέρει πτυχίο ανεργίας,δηλαδή καθόλου δουλειά.Ο καθηγητής Πετρολογίας κύριος Εμμανουήλ Μπαλτατζής έλεγε σε φοιτητές "τι έρχεστε εδώ,αφού και με πτυχίο στα Goody's θα δουλεύετε" ή ειρωνευόταν "στο 5ο έτος είσαι;Έχει 5ο έτος η σχολή μας;".Τα σχόλια τα αφήνουμε σε σας.
Ο ομότιμος καθηγητής Τηλεανίχνευσης κύριος Δημήτρης Βαϊόπουλος έχει το γιο του Αριστείδη φοιτητή στο Γεωλογικό,ο οποίος διδάσκει σε εργαστήριο μαθήματος επιλογής,ενώ ο επίκουρος καθηγητής που είναι υπεύθυνος για το μάθημα,επιβλέπει!Παράνομο,έτσι;
Ο καθηγητής Συστηματικής Ορυκτολογίας κύριος Αθανάσιος Κατερινόπουλος επεχείρησε πρόσφατα να διορίσει την κόρη του Άννα ως λέκτορα του ίδιου αντικειμένου,αλλά η ανακοίνωση εξαφανίστηκε όταν φοιτητές τού έγραψαν σύνθημα σε τοίχο πως έχει το πανεπιστήμιο ως οικογενειακή επιχείρηση!Μήπως είναι αυτή η περίπτωση που γράφουν εφημερίδες ότι εξετάζει το υπουργείο;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΡΕΖΑ TV
5-11-2010

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παιδιά, ηρεμείστε! Πατε απο Ιατρική μεριά να δείτε τα όργια που γίνονται εκεί με τα φυντάνια των πανεπιστημιακών γιατρών και θα καταλάβετε οτι η σχολή σας είναι μια αθώα παιδική χαρά.

Ανώνυμος είπε...

μήπως τα παιδιά καθηγητών ή και γενικά ατόμων που κατέχουν κάποια σπουδαία θέση, κατ ευθείαν να πηγαίνουν στον Καιάδα;;;

Ανώνυμος είπε...

Oxi maga mou, na min ta pigainoun ston kaiada, alla na MIN GINONTAI kai ACADEMICS! Kai to oti ouk oliges sxoles stin Ellada einai voutigmenes stin diafthora kai tin paranomia, den simainei oti prepei na sinexisoume na ta anexomaste. Prepei na ksipnisoun oi foitites alla kai oi oikogeneies tous, kai na xalane faia ousia ekei pou einai to simferon tous, kai oxi to simferon ton volemenon. Mpeite sto internet, i taksidepste gia ligo na deite pos einai alla panepistimia kai pos einai ta dika mas "panepistimia"....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΕΣΜΑΤΑ. (ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ). ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι πρώην φοιτητές και οι υπόλοιποι που καταγγέλετε αυτά, άδικο κόπο κάνετε απλά να γράφετε σε κάποια blogs. Πολεμήστε τα. Τι σημασία έχει να τα ξέρουν κάποιοι λίγοι ή περισσότεροι όταν τελικά τίποτα δεν αλλάζει? Απλά κάνουμε αυτο-ψυχανάλυση? Λύστε το πρόβλημά σας με δράσεις!

Ανώνυμος είπε...

Απ' ό,τι λέγεται,ο απελθών καθηγητής Σπύρος Λέκκας είναι θείος του ανωτέρω καθηγητή. ΛΑΘΟΣ!!
(οχι μονο δεν ειναι θειοσ του αλλα δεν εχουν και καλεσ σχεσεισ)!!

Η καθηγήτρια Παλαιοντολογίας στο ίδιο τμήμα κυρία Ζαμπετάκη Αλεξάνδρα είναι σύζυγος του Σπύρου. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??

Ο καθηγητής Γεωχημείας κύριος Ακίνδυνος Κελεπερτζής ετοιμάζει τους δύο γιους του για το Γεωλογικό!Τουλάχιστον με τον ένα,που λέγεται Στράτος,έκανε και διπλωματική μαζί (με βαθμό 10 φυσικά!) ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΛΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ?? (ολλεσ οι διπλωματικεσ ειναι μεταξυ 9 και 10.)

Ο αναπληρωτής καθηγητής Γεωφυσικής Ιωάννης Λούης βρίσκεται,μετά από χρόνια διδασκαλίας στο Γεωλογικό,στο Αστεροσκοπείο όπου αποσπάστηκε μαζί με το γιο του Φίλιππο,διδάκτορα του ίδιου τομέα και αντικειμένου! ΛΑΘΟΣ!! (Ο Λουης ειναι συνταξιουχος και ο γιος του δεν δουλευει στο Αστεροσκοπειο)

Ο ομότιμος καθηγητής Παλαιοβοτανικής κύριος Ευάγγελος Βελιτζέλος εξασφάλισε τη διαδοχή του απ' το γιο του στο ίδιο αντικείμενο! ΛΑΘΟΣ!! (ο Βαλιτζελος ειναι συνταξιουχος και ο γιος του ειναι αοριστου χρόνου χωρις δυνατοτητα εξελιξης σε καθηγητη)

και αρκετεσ αλλεσ ανακριβειες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο τελευταίος υποστηριχτής των καρκλοκένταυρων που περνανε ΔΑΠιτες νύχτα και με λευκές κόλλες, να πάει από κει που ρθε..
Υπογραφή
Φυλακισμένος στο Γεωλογικό που απαιτεί 800 ώρες υποχρεωτικών παρακολουθήσεων εργαστηρίων μόνο σαν προαπαιτούμενο για να κατοχυρώσουμε το δικαίωμα να δωσουμε το μάθημα στην εξεταστική.. Φιλια κι άντε γεια..Οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουμε ξυπνήσει μέσα στη σχολή!!

Κώστας είπε...

Αυτά που γίνονται μέσα στη σχολή τα βιώνουν καθημερινά οι φοιτητές και όλοι κάνουν τουμπέκα.Η πλάκα είναι οτι όσοι καταφέρουν να πάρουν πτυχίο μετά απο πολλά χρόνια,το κορνιζάρουν και είναι άνεργοι.Επομένως ποιος ο λόγος γι αυτο το μαρτύριο?

Ανώνυμος είπε...

λοιπον και εγω ειμαι τελειοφοιτος της σχολης αυτης.ολα αυτα που λεει το παλικαρι ισχυουν.
1)ο γιος του Λουη (αναπλ καθ)οντως ηταν στη σχολη μας για ενα διαστημα σαν ΙΔΑΧ και μαλιστα μου εκανε εργαστηριο και εμενα.τωρα εχει φυγει πλεον.ο φιλος ξεχασε να πει οτι η διπλωματικη του ηταν στη σεσμικη διασκοπηση και επιβλεπων ο πατερας του.οι διπλωματικες υπαρχουν στις βιβλιοθηκες για οποιον το αμφισβητει και αυτο.
2)ενας τυπος πριν ελεγε για διπλωματικες οτι οι μονοι βαθμοι που μπαινουν ειναι 9,10.παλια οντως ισχυε αυτο.τα τελευταια χρονια πεφτουν και 8 και 7 ενω προσφατα ειδα και 5 που δεν το περιμενα ειναι η αληθεια.
3)ο γιος του βελιτζελου οντως δουλευει σαν ΙΔΑΧ εδω και χρονια.ο πατερας του πηρε συνταξη μολις τωρα.ο πατερας βελιτζελος ειναι ο μονος που ασχολειται με παλαιοβοτανικη στη σχολη ενω τελευταια διδασκει και ο γιος στο ιδιο ακριβως μαθημα επιλογης.περιττο να πω πως κανενας αλλος δεν ασχολειται με παλαιοβοτανικη ενω οι υπολοιποι παλαιοντολογοι κανουν σπονδυλωτα και ασπονδυλα.
4)Για τον κελεπερτζη ξερω οτι ο γιος του ο ενας κανει μεταπτυχιακο στο τομεα του μπαμπα ενω πριν απο χρονια περασε γεωχημεια με 10.περιττο να σας πω οτι χωρις υπερβολη δινουν καθε εξεταστικη 100+ ατομα(δυο αμφιθεατρα) και περανε 10-15.και οι περισσοτεροι με 5 οπως και εγω αλλωστε.ειλικρινα ολα αυτα τα χρονια ειναι ο μονος που εχω δει να παιρνει 10 και ενα παιδι ακομα που πηρε 9.κανενας μα κανενας αλλος.το βιβλιο χημικη ιζηματολογια το πουλουσε και σε μας για 10 ευρω ενω εμαθα οτι προσφατα το δινει δωρεεαν πλεον.φυσικα και εβαζε θεματα και απο 'κει.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες δεν σας καταλαβαινω. Ο γιος του κελεπερτζη ηταν καλος σε ολα τα μαθηματα. Γιατι να μην παρει καλο βαθμο στο μαθημα του πατερα του.
Ο μονος που ηταν και ειναι ΙΔΑΧ ειναι ο γιος του Βελιτζελου. Τωρα οσον αφορα τα εργαστηρια που αναφερεσε παραπανω νομιζω ειναι υποχρεωτικο για καθε Υποψηφιο Διδακτορα να τα κανει. Εδω εχω δει μεταπτυχιακους να κανουν εργαστηρια!!!!
Και εγω στο πτυχιο ειμαι εδω και πολλα χρονια...... Τα θεματα των διπλωματικων ολων ειναι σε σχετικα αντικειμενα μα τους πατεραδες τουσ...παπανικολαου,μαριολακος,βελιτζελοσ,λουησ,κελεπερτζης και αλλοι. Γιατι δεν ψαχνεται καλυτερα θεματα και βαθμους απο τους κομματικα προσκειμενουσ σε ΚΑΘΗΓΓΗΤΑΔΕΣ!!!! Εκει να δειτε!

Ανώνυμος είπε...

τα εχεις μπερδεψει φιλαρακο.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ..