Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

ΆΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΥΡΟΙ ΜΕ ΙΕΡΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ.ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΝΑ ΔΕΙΤΕ...ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ...

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε μουσουλμάνους μετανάστες και αστυνομικούς. Την αφορμή έδωσε επεισόδιο μεταξύ Αιγυπτίου μικροπωλητή και άνδρα της δημοτικής αστυνομίας, που οι μετανάστες εξέλαβαν ως προσβολή της θρησκείας τους.

Στις 12 το μεσημέρι, δημοτικός αστυνομικός ζήτησε από το μικροπωλητή να κάνει έλεγχο στην πραμάτεια του. Επρόκειτο για φολκλορικά αντικείμενα από τον τόπο καταγωγής του (πάπυροι, ομοιώματα από φελούκες, κ.λπ.), πάνω σε ορισμένα από τα οποία αναγράφονταν στίχοι του Κορανιού. Ο δημοτικός αστυνομικός άδειασε τη τσάντα του Αιγυπτίου και όπως εκείνος κατήγγειλε τον γρονθοκόπησε.

Μετανάστες που βρίσκονταν στην περιοχή συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς, καθώς θεώρησαν ότι προσέβαλαν το Κοράνι.

Ξεκίνησαν πορεία μέχρι την Ομόνοια, όπου συνάντησαν δύναμη των ΜΑΤ και επιτέθηκαν εναντίον της. Οι αστυνομικοί αποχώρησαν από το σημείο και το περιστατικό έληξε με παρέμβαση της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας.

Ερωτηθείς για το γεγονός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής είπε ότι οι πάπυροι δεν καταστράφηκαν, αλλά επιστράφηκαν στο μικροπωλητή μετά τον έλεγχο.

Θεώρησε πιθανή την εκδήλωση προκλητικών ενεργειών που σχετίζονται με το μεταναστευτικό ζήτημα, εν όψει της αλλαγής των κανόνων για την παροχή ασύλου και ζήτησε αυτοσυγκράτηση και επίδειξη ψυχραιμίας από όλους.

ΠΡΕΖΑ TV
18-11-2010

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μικροπωλητης ειχε αδεια? πλήρωνε φόρους, μπήκε νόμιμα στη χώρα? τον καλεσε κανείς να έρθει? Ολα αυτά βέβαια γαργαρα στο άρθρο σας. Φυσικά θέλετε να έχουμε μια χωρα μπουρδέλο (περισσότερο από οτι ειναι) που κανει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Παίζετε τελεια το παιχνίδι της νεας ταξης πραγμάτων. Χρήσιμοι ηλίθιοι που έλεγε κάποιος.

Ανώνυμος είπε...

esena re preza tis se pirazei etsi kai alios eise filos toys den prokite na se piraksoyn eise opos h dosilogi stin katoxi poy ypostirizan toys germanoys.

Mark είπε...

Εσείς που εμφανίζεστε μόνο σε ποστ για μετανάστες γιατί δεν γράφετε σε κανένα άλλο για την οιμονομία, τα νοσοκομεία ή την ανεργία;

Ανώνυμος είπε...

12:34 πμ γιατι στα αλλα συμφωνουμε με αυτα που γραφετε..Σε λίγο ούτε να τους κοιτάζουμε δεν θα μπορούμε
18-11-2010 18:28:44

Νέες εικόνες αίσχους αντίστοιχες με αυτές που είχε γνωρίσει πριν από 18 μήνες βίωσε σήμερα το κέντρο της Αθήνας διότι προσεβλήθη από τις νόμιμες πράξεις της δημοτικής Αστυνομίας ένας μουσουλμάνος μετανάστης που πωλούσε παράνομα προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι οδό Μενάνδρου δημοτικοί αστυνομικοί σε έλεγχο που έκαναν σε ιρακινό κουρδικής μικροπωλητή του κατέσχεσαν πάπυρους οι οποίοι όπως υποστηρίζει περιείχαν στίχους από το κοράνι (γραμμένοι στα αραβικά). Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ιρακινό στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως για να δώσει κατάθεση για το περιστατικό.

Στη συνέχεια ο ιρακινός αφέθηκε ελεύθερος. Αποτέλεσμα αυτής της «προσβολής» ήταν η εξαγρίωση των υπολοίπων εκατοντάδων μουσουλμάνων μεταναστών που βρίσκονταν στην περιοχή οι οποίοι στο άκουσμα ότι η δημοτική αστυνομία προσέβαλε το «θρησκευτικό σύμβολο τους».

Συνολικά 300 μουσουλμάνοι μετανάστες έκαναν πορεία προς την Ομόνοια και στις 15.00 συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο Αθηναίων και διαμαρτύρονταν. Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ η οποία τους απώθησε, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητο ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού και σε διερχόμενο λεωφορείο.

Επίσης επιτέθηκαν και σε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία και προκάλεσαν φθορές στην μοτοσικλέτα του. Τελικά οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απομακρύνθηκαν από το σημείο. Εκεί η Αστυνομία με τα ΜΑΤ αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων διότι οι συγκεντρωμένοι επιθυμούσαν την είσοδο στο Δημαρχείο.

Πάντως αξίζει να επισημανθεί το γεγονός ότι μέσα λίγη ώρα οι μουσουλμάνοι μικροπωλητές της περιοχής οργανώθηκαν με πανό και κατέβηκαν σε πορεία με κατεύθυνση το Δημαρχείο.

Ενώ άξιο λόγου είναι η ευαισθησία των ανθρώπων αυτών για τα θρησκευτικά ζητήματα και ο βίαιος τρόπος που αντιδρούν όχι σε κάποιοι γεγονός, αλλά στην υποψία ή στην λανθασμένη πληροφορία ότι κάποιος κάποια τους έθιξε την θρησκεία τους.

Ας ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναδούμε περιστατικά σαν και αυτά ξανά γιατί ακόμα και σήμερα η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και όχι στην Ασία ή την Βόρεια Αφρική. Ας ελπίσουμε επίσης ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες και λαθρομετανάστες που ζουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα να μην θεωρήσουν τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών ώς ιερό τόπο του Ισλάμ επειδή προσευχήθηκαν μαζικά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

Και τι να κάνουμε; να τους κάνουμε όλα τα χατήρια για να μη μας κυρήξουν ιερό πόλεμο; μήπως να φορέσουμε και μαντήλα για να μην τους προσβάλλουμε; Πούλο όποιος δεν προσαρμόζεται.
Εδώ λέμε πώς να ξεφορτωθούμε το δικό μας δόγμα που μας έχει κατσικωθεί, θα φορτωθούμε κι άλλους πορωμένους;

Ανώνυμος είπε...

οταν οι αφγανοπακιστανοιρακινοι μικροπωλητες πουλουν καταχαμα στον δρομο εικονες του χριστου και της παναγιας εμενα δεν μου προσβαλουν την θρησκεια μου? βγηκα εγω να κανω σαματα? και ποια ηταν η προσβολη? οτι ο γκιαουρης αστυνομικος απλα ακουμπισε το "αγιο" αντιγραφο του κορανιου -ουτε καν κορανι-δεν μας χεζουν οι ταλιμπαν αν θελουν την σαρια να πανε στις χωρες τους εδω ειναι ευρωπη και εχουμε δημοκρατια οχι θεοκρατια..

Ανώνυμος είπε...

μήπως να τους πάρουμε και καμμιά πίπα να ηρεμήσουνε; τι λέτε κι εσείς;

Ανώνυμος είπε...

1:03 πμ δεν θαταν ασχημα..να δουν και οι αριστεριστριες τι θα πει ισλαμ στην πραξη μιας και τους αγαπουν τοσο πολυ..

Ανώνυμος είπε...

ελληνες μαγκες ακροδεξιοι, μαγκια! ουγκ!!

Ανώνυμος είπε...

Έχω απορίες. Κατά τη διάρκεια της πίπωσης
-τη μαντήλα τη βγάζουμε;
- ο αλάχ τι λέει για τις πίπες, μας δίνει την άδεια ή υπάρχει κίνδυνος να μας τιμωρήσει;
ε;
Αν η τιμωρία βέβαια είναι σεξουαλική το συζητάμε. Δεν θα δεχθούμε καμμία άλλη βαρβαρότητα ή εγκληματική πράξη. Δεν κάναμε δά και κάτι τρομερό. Και σε ποιόν δεν αρέσει (;).

Τώρα που το σκέφτομαι μπορούμε να ανασηκώσουμε τη μεταξωτή μαντήλα hermes να καλύψουμε το πέος μήπως και τον ξεγελάσουμε. Τώρα που είπα πέος, τι θέση να έχει άραγε στον πολιτισμό αυτό; να είναι θεοποιημένο, όπως π.χ του Πανός; ή παραμελημένο κι αυτό το γλυκούλι μου;
Μου τις λύνετε;

Ανώνυμος είπε...

Μαρκ,
για όλα γράφουμε. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η μαλακια δεν εχει χρώμα. Με τους μουσουλμάνου παράγινε το κακό. Και μην ξεχνάς ότι πρόκειται για στιφη πορωμένων βαρβαρων που οταν οργανωθούν και νοιώσουν δινατοί θα καταλαβετε τι εστι ισλαμ. Ασε που παίζουν παρασκηνιακα και το παιχνίδι της Αγκυρας. Καποτε πρεπει να βλεπουμε νηφάλαια τα τεκτενομενα στην χώρα μας χωρις κομπλεξ και ιδεολογικες προκαταληψεις

Ανώνυμος είπε...

2:25 πμ το ποιοι πουλανε μαγκια και νταβαντζιλικι φανηκε χθες και προχθες..μολις νομισουν οτι θειγεται η κωλοθρησκεια τους ειναι ετοιμοι να σφαξουν κοσμο!!! αυτο που μου προκαλει εντυπωση με τους ελληνες αριστερους ειναι οτι ενω θεωρουν οπισθοδρομικη θρησκεια τον χριστιανισμο την ιδια στιγμη το ισλαμ που ειναι δεκα φορες χειροτερο σε θεματα αυταρχισμου και καταπιεσης ειδικα των γυναικων το υπερασπιζονται!!! βεβαια το 80 οι ελληνες αριστεροι αυτους που τωρα υπερασπιζονται, τους αποκαλουσαν ισλαμοφασιστες και σκοταδιστες, οταν πολεμουσαν τους σοβιετικους..τωρα που πολεμουν το νατο ξαφνικα εκπολιτιστικαν!!! δεν καταλαβενετε οτι πρωτα εσας τους αθεους θα σφαξουν?

Ανώνυμος είπε...

4:16 πμ ιδου η μενανδρου ιδου και το πηδημα..τραβα ρωτα τους..ελπιζω μονο ναναι καθαροι μην βγαλεις και καμια ερπη στα ομορφα χειλακια σου..

Ανώνυμος είπε...

με το δικιο τους???ποσα κιλα μαλακας εισαι???

Ανώνυμος είπε...

αφου ρε αριστερουλες ειστε αθεες τι σας νοιαζει τωρα περι θρησκειας?

Ανώνυμος είπε...

ειδα στο ρεπορταζ του αλφα τον προεδρο της ενωσης μουσουλμανων που πηγε κοτζια να τους ηρεμισει και του χυμηξαν επειδη τους ειπε οτι κακως φωναζουν αφου οι παπυροι δεν ειναι κορανι και επιπλεον δεν σκισθηκαν..ηθελε ο ιρακινος να γλιτωσει την απελαση και δημιουργισε θεμα απο το πουθενα..η μιση ηγεσια της αστυνομιας πηγε στο ατ ομονοιας να τον ηρεμισει μην τυχει και εχουμε επισοδεια!!! ντροπη μας!! ολοκληρο κρατος και παρακαλα εναν λαθρομεταναστη!! μετα μας φταιει η τροικα και το δντ που στην τελικη αυτοι μας δανειζουν και τρωμε..

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πάω ρε παιδιά, αλλά φοβάμαι μη με αποκεφαλίσουν και μόνο που το σκέφτηκα. Γι αυτό ρώτησα εσάς που έχετε στενές σχέσεις μαζί τους μήπως έχετε συζητήσει το θέμα της πίπας και ξέρετε ρε παιδί μου...

Νύμφη με τάσεις αριστερισμού (όταν το απαιτεί η περίσταση, αλλά πάνω απ'όλα Ελληνίδα).

Πάντως μετά λύπης μου παρατηρώ ότι δεν είστε και πολύ σεξουαλικά αγόρια. Κολλήσατε καταπιεσμένες γεννετήσιες; Μη μας πλησιάζετε...

Ανώνυμος είπε...

5:39 μμ δεν προκειται να σε πλησιασουμε..τον φυλαμε για καλυτερα..ξερεις γιαυτες που δεν εχουν τσακωθει με το μπανιο και τα ξυραφακια..

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, άλλωστε κι εμείς οι Νύμφες έχουμε αδυναμία στα γνήσια τέκνα Πανός και ουχί σε ξενέρωτους διανοούμενους μαρξιστές ή καταπιεσμένους κακόμοιρους χριστιανούς και πάσης φυλής θρησκοληπτους.

Νύμφες κοιτούν με απογοήτευση.
Νύμφες αποχωρούν τραγουδώντας Πάνα ζείς εσύ μας οδηγείς-Γαμιέται ο Δίας, ο Θεός, ο αλλάχ κι ο Βούδας. Για τον Ιησού, το συμβούλιο των Νυμφών δεν έχει αποφανθεί ακόμη. Η τύχη του θα κριθεί μετά τη Δευτέρα παρουσία.

Αέρινα φιλάκια (στο μάγουλο για τους μέν, στο χέρι για τους δέ).

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, άλλωστε κι εμείς οι Νύμφες έχουμε αδυναμία στα γνήσια τέκνα Πανός και ουχί σε ξενέρωτους διανοούμενους μαρξιστές ή καταπιεσμένους κακόμοιρους χριστιανούς και πάσης φυλής θρησκοληπτους.

Νύμφες κοιτούν με απογοήτευση.
Νύμφες αποχωρούν τραγουδώντας Πάνα ζείς εσύ μας οδηγείς-Γαμιέται ο Δίας, ο Θεός, ο αλλάχ κι ο Βούδας. Για τον Ιησού, το συμβούλιο των Νυμφών δεν έχει αποφανθεί ακόμη. Η τύχη του θα κριθεί μετά τη Δευτέρα παρουσία.
Αέρινα φιλάκια (στο μάγουλο για τους μέν, στο χέρι για τους δέ).