Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑ»

Διασυνδέσεις της επονομαζόμενης «μαφίας των ακινήτων» με πολιτικά πρόσωπα καταγγέλλει με συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, ο οποίος έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Πρόκειται για τον δικηγόρο Αθηνών κ. Δημήτρη Παρασκευόπουλο, ο οποίος στη συνέντευξή του δηλώνει ότι πολιτικά πρόσωπα και αυτοδιοικητικοί παράγοντες συνδέονται με στενούς δεσμούς με το υπό εξάρθρωση κύκλωμα και ότι έχει καταθέσει στις ανακριτικές αρχές τις σχετικές καταγγελίες.
Ο κ. Παρασκευόπουλος ισχυρίζεται ότι «η σπείρα έχει υποστηρίξει την αθώωση του Πέτρου Μαντούβαλου», καθώς και ότι «έχει χρηματοδοτήσει τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη». Οπως εξηγεί, έχει καταθέσει σχετικά και για τις δύο υποθέσεις στη Δικαιοσύνη, ενώ στη συνέντευξή του κάνει λόγο και για «δεκάδες ονόματα δικαστών, η πλειονότητα των οποίων δικάζει στο Εφετείο, οι οποίοι διευκόλυναν την οργάνωση». Μάλιστα τα ονόματα αυτά, όπως λέει, του τα είχαν αποκαλύψει ο δικηγόρος Πέτρος Λεωτσάκος και ο αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης.
Υποστηρίζει επίσης ότι στο παράνομο κύκλωμα, το οποίο με πλαστογραφίες και διάφορες απάτες υπεξαιρούσε ακίνητα μεγάλης αξίας σε πλειστηριασμούς, εμπλέκεται και ανώτατος δικαστικός τον οποίο η σπείρα αποκαλούσε «Τασούλη».
Ο 65χρονος δικηγόρος αναφέρει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή τη δική του και των παιδιών του. Χαρακτηριστικά λέει ότι βρήκε στο γραμματοκιβώτιο μια σφαίρα από καλάσνικοφ μέσα σε φάκελο, αλλά δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει επειδή γι’ αυτόν «είναι θέμα αρχής η αποκάλυψη της αλήθειας».

Στέφανος Νικολάου-Πρώτο Θέμα

ΠΡΕΖΑ TV
21-11-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΛΥΣΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΤΟΥ Η ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που καταγγέλονται ως υπευθυνοι της σπείρας απο τον Δ.Παρασκευόπουλο να κατανομασθούν δημόσια & να προφυλακισθούν ΑΜΕΣΑ !!!

Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να γινει κάτι σε αυτη τη χώρα ....