Τρίτη, Νοεμβρίου 16, 2010

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ

Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών θα ξεκινήσει το Σωματείο Μάγνητες Τυφλοί για την καταπολέμηση της επαιτείας που παρατηρείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή.

Το Σωματείο ουκ ολίγες φορές έχει κάνει γνωστό το πρόβλημα, μιας και υφίσταται οργανωμένη, πολλές φορές επαγγελματική, συλλογική αλλά και ατομική επαιτεία.
Μάλιστα πριν από λίγο χρονικό διάστημα το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας είχε καταγγείλει φαινόμενα επαιτείας στην περιοχή από ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν το όνομα του Σωματείου.
Τότε το διοικητικό συμβούλιο με ανακοίνωσή του ζητούσε από τους Βολιώτες να μην χαιρετίζουν τέτοια φαινόμενα, μιας και τα άτομα με αναπηρία δεν επαιτούν, ούτε ζητούν τον οίκτο των συμπολιτών τους.
Η εκστρατεία του Σωματείου Μάγνητες Τυφλοί θα ξεκινήσει άμεσα, γι’ αυτό και ζητούν από όλους τους επαγγελματίες της περιοχής να δεχτούν τις αφίσες της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών που εθελοντές του Σωματείου θα μοιράζουν τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ενημερωθούν πληρέστερα οι πολίτες της Μαγνησίας.
Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου σημειώνει πως η εν λόγω κίνηση εξελίσσεται σε πανελλήνιο επίπεδο και πως η Μαγνησία λαμβάνει μέρος δυναμικά στην καταπολέμηση του επαίσχυντου, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, φαινομένου της οργανωμένης επαιτείας.

taxydromos.gr

ΠΡΕΖΑ TV
16-11-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: