Τρίτη, Νοεμβρίου 02, 2010

ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΥΧΑΙΟ;

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική από πέντε ύποπτα δέματα. Εχουν ειδοποιηθεί όλες οι εταιρίες ταχυμεταφορών και τα ΕΛΤΑ. Επιφυλακή σε όλες τις πρεσβείες, αλλά και σε άλλους στόχους.
Έκρηξη σημειώθηκε στην πρεσβεία της Ελβετίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες καθώς η έκρηξη σημειώθηκε σε ακάλυπτο χώρο. Όπως έγινε γνωστό, υπάλληλοι της πρεσβείας που εντόπισαν το δέμα, το θεώρησαν ύποπτο και το έριξαν στον ακάλυπτο όπου και εξερράγη.
Νωρίτερα, ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε ύποπτο δέμα έξω από την πρεσβεία της Βουλγαρίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο φάκελος έφτασε στην πρεσβεία της Βουλγαρίας με αποστολή. Ο υπάλληλος που το εντόπισε, επικοινώνησε με τον αποστολέα ο οποίος αρνήθηκε ότι το έστειλε.
Λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι στο φυλάκιο της Βουλής μεταφέρθηκε από υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών ένα ύποπτο δέμα με φερόμενο αποστολέα την εταιρεία ΛΑΡΚΟ και παραλήπτη μία υπάλληλο της πρεσβείας της Χιλής.
Και σε αυτό το δέμα έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.

Ένα επίσης ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στην οδό Ριζάρη, στο οποίο έγινε επίσης ελεγχόμενη έκρηξη.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη μία πρεσβεία δέχθηκε παγιδευμένο δέμα.
Έντονος είναι ο προβληματισμός στην κυβέρνηση για την αρνητική εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2010

1 σχόλιο:

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

Από... "τύχη" άλλο τίποτα φίλε Πρέζα...

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/tromokratia/307-forontas-tin-tromokratiki-perouka.html