Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

ΕΓΔΑΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΟΥΤΑΒΙ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ

Ολη τους τη βαρβαρότητα εξάντλησαν άγνωστοι σε ένα κουταβάκι τριών μηνών, το οποίο το έγδαραν μέχρι θανάτου με ένα ξύλο που είχε καρφιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του 2ου Λυκείου Καβάλας και σύμφωνα με την εφημερίδα «Εβδόμη», την ώρα του βασανισμού του άτυχου ζώου οι μαθητές είχαν μάθημα, ενώ το περιστατικό κατήγγειλαν οι μαθητές και η εργαζόμενη στο κυλικείο.
Μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» περιέθαλψε στο σπίτι του το άτυχο ζωάκι το οποίο τελικά πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.

Οπως αναφέρει η «Εβδόμη», μέχρι και την Πέμπτη η διεύθυνση του σχολείου δεν είχε προβεί σε κάποια δήλωση ή ενέργεια προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες, ενώ το Σωματείο έχει κινητοποιήσει του πάντες για να βρει τους δράστες με σκοπό να τιμωρηθούν είτε πρόκειται για μαθητές ή εξωσχολικούς.

ΠΡΕΖΑ TV
18-11-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

uΜετά μας φταίνε οι Πακιστανοί που σκοτώνουν αδέσποτα ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ.
Το γεγονός ότι τα δικά μας παιδιά μπορούν να βασανίσουν ένα σκυλάκι που ουρλιάζει για να σπάσουν πλάκα, τι πρέπει να μας πει?
Οτι δε θα πάμε ποτέ μπροστά...
Στην Αμερική (εχουν πολλά στραβά οι Αερικάνοι, το ξέρω, αλλά σ'αυτά είναι πολύ μπροστά), όποιος βασανίσει ζώο, ενήλικος και ανήλικος, τιμωρείται και καταγράφεται.
Εχει αποδειχτεί ότι αυτό είναι το πρώτο στάδιο στην καριέρα ενός βιαστή/δολοφόνου.
Και είναι λογικό φίλοι μου.
Οταν κάποιος έχει στα χέρια του ένα ζωντανό πλασματάκι που ουρλιάζει και ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΝΟ.
Και δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί.
Γονείς και καθηγητές, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
Αν ήξερα ποιοί βασάνισαν το άμοιρο σκυλάκι, δε θα μπορούσα να κλείσω μάτι από τις τύψεις αν δεν τους κατέδιδα.
Γιατί ξέρω ότι θα το ξανακάνουν, και πάλι, και πάλι...μέχρι να φτάσουν και σε άνθρωπο.
Σε ένα δειλό συμμαθητή τους ίσως.
Μη σιωπάτε γι'αυτά, γιατί κινδυνεύουν και τα δικά μας τα παιδια...
Καταδώστε τους και μπράβο που πήρε τόση έκταση το θέμα.