Τρίτη, Νοεμβρίου 02, 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΞΥΛΑ ΣΕ ΙΡΑΝΗ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ…

ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕΕ...ΜΠΡΑΒΟ...ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ...ΕΥΓΕ...

Ανανδρη επίθεση με ξύλα από αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανάκι δέχτηκε αργά χθες το βράδυ η 29χρονη Ιρανή απεργός πείνας, η οποία μαζί με άλλους 24 συμπατριώτες της ζητεί να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο.

Αυτό καταγγέλλει ο Ριμπουάρ, εκ μέρους των Ιρανών προσφύγων στην Ελλάδα. Οι άγνωστοι της επιτέθηκαν λίγα μέτρα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της για να επιστρέψει στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου (όπου συνεχίζει την απεργία πείνας). Ευτυχώς για εκείνη, τα ξύλα με τα οποία της επιτέθηκαν οι άγνωστοι, δεν τη χτύπησαν στο κεφάλι αλλά στην πλάτη. Η Ιρανή μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες στο Γενικό Κρατικό, όμως το νέο αυτό περιστατικό βίας εναντίον τους έχει ανησυχήσει σοβαρά τους Ιρανούς πρόσφυγες.

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον, η ιρανη δεν ειναι μεταναστρια αλλα λαθρομεταναστρια.

Δευτερον, εαν θελει πολιτικο ασυλο θα επρεπε να το ζητησει απο τη τουρκικη κυβερνηση. Ετσι οριζουν οι διεθνεις κανονες. Το ασυλο να παρεχεται απο τη πρωτη ασφαλη χωρα.

Και τελος, ειναι γνωστο οτι πολλοι λλαθρομεταναστες το παιζουν πολιτικοι προσφυγες για να εγκατασταθουν στην ευρωπη και να καρπωνονται επιδοματα χωρις να δουλευουν. Πολλοι εκ των οποιων δεν ειναι στη πραγματικοτητα πολιτικοι προσφυγες ουτε στη χωρα τους εχουν πολεμο.

Ετσι, μαροκινοι, αλγερινοι κλπ. παρουσιαζονται ως παλαιστινιοι και παιρνουν ασυλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΣΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ε?

τι μας λε ρε πρεζακια ?

για το πουτσο εισαι

Ανώνυμος είπε...

για τον ψωμιαδη της ασπις τον χριστοφορακο και τον εφραιμ...εσεις οι 2.19 1.57 εχετε αφησει ενα ποστ πουθενα ρε πουθεναδες. Για τις εταιριες που πετανε τοσο κοσμο στο δρομο γραψατε κατι ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΑ ΣΑΣ. Το μονο προβλημα σας ειναι οι μεταναστες και οι αναρχικοι...ουστ ΞΕΚΟΛΙΑΡΙΔΕΣ