Τετάρτη, Νοεμβρίου 10, 2010

Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ…ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΨΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ…ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ

Μόνο στην παράταξη Κακλαμάνη φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τους σταυρούς που συγκεντρώνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αθηναίων.

Πρώτος, κατά πληροφορίες, στο πρώτο διαμέρισμα (Κολωνάκι γαρ) ο τηλεμάνατζερ Ηλίας Ψινάκης και ακολουθούν ο Ν. Αβραμίδης και, τρίτος, ο πρώην δήμαρχος Θ. Μπεχράκης.

Στο δεύτερο διαμέρισμα (Παγκράτι, Ν. Κόσμος) προηγείται ο Ν. Βαφειάδης (σύμφωνα με τα νικητήρια SMS που ο ίδιος στέλνει) και ακολουθούν Βάσια Τριφύλλη, Β. Κορομάντζος και Α. Προμπονάς. Στο «μικρό» τρίτο διαμέρισμα (Πετράλωνα, Θησείο) προηγείται ο Λ. Σκιαδάς και ακολουθεί η Ειρήνη Βαγγελάτου. Στο τέταρτο (Σεπόλια, Ριζούπολη) οι πληροφορίες αναφέρουν κατά σειρά τους Χρ. Τεντόμα. Τόνια Κανελλοπούλου, Α. Παπαδάκη, Θ. Καλομοίρη, Μαρία Καραγιάννη.

Στο πέμπτο (Πατήσια) αναφέρονται οι Γ. Δημόπουλος, Ε. Κολλάτος, Νίκη Αραμπατζή. Στο έκτο (Κυψέλη, Αγ. Παντελεήμονας) οι Δ. Κωνσταντάρας, Φ. Ιγνατίου, Γ. Κατσαρός, Κατερίνα Κατσαμπέ, Δ. Παπαδόγγονας, Π. Αβραμόπουλος. Στο «μεγάλο» έβδομο διαμέρισμα (Αμπελόκηποι, Γουδή) οι Μαρία Τζομπανάκη, Α. Σπυράκος, Αννα Βερούλη, Χρ. Ακριτίδης, Ε. Καλαμπόκας, Α. Καφέζας.

Κλειδί για «μικρούς»

Προϋπόθεση για να εκλεγούν όλοι οι παραπάνω είναι να επικρατήσει την ερχόμενη Κυριακή ο συνδυασμός Κακλαμάνη. Επικρατεί αγωνία στα «πρωτοκλασάτα» στελέχη καθώς με το νέο σύστημα κάθε διαμέρισμα εκλέγει τους δικούς του συμβούλους. Ομως οι μικρότεροι συνδυασμοί εκλέγουν τον επικεφαλής και τους συμβούλους που αναλογούν εκεί που έχουν περισσότερες ψήφους.

Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα στο 2ο διαμέρισμα να εκλέξουν εκπρόσωπο ταυτοχρόνως η Ανοιχτή Πόλη, η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Γ. Αμυράς, οπότε να μείνουν εκτός ισάριθμοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Από την παράταξη Καμίνη εμφανίζονται να προηγούνται σε σταυρούς οι Μαρία Κουβέλη, Αννα Φιλίνη, Φ. Δραγούμης, Εύα Κοντοσταθάκου, Π. Μπέης και Α. Τομπάζης. Από τη Λαϊκή Συσπείρωση εκτός του Ν. Σοφιανού εκλέγονται πιθανόν οι Στ. Λάμπρου και Μ. Δανδουλάκης, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει ακόμη μία έδρα στο 4ο διαμέρισμα εάν τη χάσει η Ανοιχτή Πόλη, η οποία τότε θα εκπροσωπείται μόνον από την Ελένη Πορτάλιου. Ο Ν. Μιχαλολιάκος εκλέγεται στο 6ο διαμέρισμα και ο Π. Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) μάλλον στο 3ο.

ΠΡΕΖΑ TV
10-11-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ !!!
ΕΝΑΣ ΝΕΟ-ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ ΕΠΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ-ΠΑΡΜΕΝΟΣ !!!.
(Άλλος ένας πολίτικος αχρείος, ανίκανος και ανάξιος που νομίζει πως ο θώκος του δημάρχου ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανήκει για πάντα.)

Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΛΛΑΔΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ , ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ .

Οι αρχαίοι Αθηναίοι εφευρέτες, αρχιτέκτονες και δημιουργοί της Δημοκρατίας , του Παρθενώνα και του κλέους της Ελλάδος ,στερούσαν το δικαίωμα από έναν κίναιδο να καταλάβει οποιοιδήποτε σημαντικό η ασήμαντο δημόσιο αξίωμα.
Διότι γνώριζαν ότι οι ξεδιάντροποι κίναιδοι προκαλούν την δημοσιά αιδώ και είναι επιρρεπείς λόγο του αχαλίνωτου πάθους των στον εκβιασμό ,ορεξάτοι στην διαφθορά και πρόθυμοι στην κατάληψη της κάθε εξουσίας ,για κατάχρηση του δημοσίου χρήματος , προς εξυπηρέτηση του πανάκριβου πάθους των .
( Ο κίναιδος πρέπει να αγοράσει αυτό ,το όποιο συνήθως δεν πουλιέται και όταν αγοράζεται είναι πανάκριβο !!!)

ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ .<< Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν >> (Ισοκράτης),.

Α Ι Σ Χ Ο Σ ΦΟΥΣΤΟ-ΔΗΜΑΡΧΕ.
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ , ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΕΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ???

Ανώνυμος είπε...

Νόσημα και απόστημα της πόλεως των ΑΘΗΝΑΙΩΝ εγγένηται ο Νικήτας ο Κακλαμανουλης:..
(Άλλος ένας πολίτικος αχρείος, ανίκανος και ανάξιος που νομίζει πως ο θώκος του δημάρχου ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανήκει για πάντα.)

Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ,
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΚΩΛΟ -ΤΡΙΒΕΤΑΙ ,
Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ…

ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΠΑΛΙ...
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ….
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ,ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ,TO ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ !!!