Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2010

Ο ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ!!‏

Tελικά φαινεται οτι το μεγαλύτερο στηριγμα στον τυρέμπορα του ΟΠΑΠ τον δινουν ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου ο Παυλιάς μαζί με το Δντη του Στοιχήματος τον Ηλιόπουλο. Κολλητάρια μαζι με το Σπανουδακη και το Σπανιδη το ΔΝΤΗ Μαρκετινγκ ετοιμάζουν το μελλον της εταιρίας.
Δεν εξηγείται αλλιώς η παράξενη σιωπή τους και η που ανοχή τους στο τυρέμπορα την ώρα που ετοιμάζεται πυρετωδώς η Ιντραλοτ να προσφέρει Κυνοδρομίες μέσα από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.Ναι καλά ακούσατε κυνοδρομίες , σκυλάκια δηλαδή. Βέβαια δεν ξέρετε το καλύτερο οτι η Ιντραλοτ θα παίρνει το 8% των εισπράξεων , οχι των κερδών αλλά των εισπράξεων.!!! Θα μας τα παίρνει για μας δείχνει αγώνες Σκύλων!! Αυτη ειναι η αναπτυξη. Ηρθαν δε οι πρωτοι μαθητες απο τη Θεσσαλονικη για να ξεκινήσουν τα μαθηματα

Χαρούμενος λοιπόν ειναι ο Τυρέμπορας για αυτη την εξέλιξη , διαλαλεί δε ανεβοκατεβαίνωντας τους ορόφους του ΟΠΑΠ οτι αυτός πέτυχε αυτή τη συμφωνία την τόσο επώδυνη για τα κορόιδα του ΟΠΑΠ.
Και φυσικά ο Παυλιάς με το Ηλιόπουλο τον Στηρίζουν , Γιατί άραγε 2 μονιμοι υπάλληλοι στηρίζουν το μεγαλύτερο λαμόγιο που πέρασε ποτε απο τη εταιρία, Εντυπωση προκαλεί σε ολους μεσα και εξω απο το οργανισμο η ανοχή αυτη. Σε καθε αλλη περίπτωση θα ειχε φύγει με τις κλωτσιες ο τυρέμπορας να γυρισει πίσω στα τυρία του και στα θρανια, αυτα που υποτίθεται υπάρχουν κατω απο το αυλάκι.
Μήπως έχει σχέση η ΕΔΕ που είχε γίνει όταν ο Παυλιάς ήταν στην Κύπρο;; Ξερετε τοτε που υπηρξε κακοδιαχείρηση και υπεξαιρεση αλλα τα υπολοιπα υπαλληλάκια τον βγαλανε λάδι. ρωτάνε και θα επανέλθουμε.
Μαζέψτε το τυρέμπορα οσο ειναι καιρός γιατι με τα απλυτα που θα βγουν στη φορα θα χρειάζεστε ποτάμι για να ξεπλυθείτε

Θα σας πουμε συντομα ποιος ηταν στο μισθολογιο του Σωκράτη, ποιος σε αυτό της αμερικάνικης εταιρίας, ποιος της ιταλικής, πως στήθηκε το αεροπλανακι της Neurosoft, για τη κυρία 8% για ολα

Ψαχνουμε για να βρουμε ενα υπάλληλο που να τιμάει τα παντελόνια και το μισθο που παίρνει αλλα ματαια σε αυτο το οργανισμο, ενα υπαλληλο που τουλάχιστον θα αποκεφαλίσει μερικά λαμόγια σαν τον τυρέμπορα..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΡΕΖΑ TV
30-11-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: