Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΌΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ‏

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς ,στη συνεδρίασή του με αριθμ. 10 στις 27/10/2010 , αποφάσισε ομόφωνα με την παρούσα , να ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ και συγχρόνως να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ την απαράδεκτη συμπεριφορά της προϊσταμένης της

Β΄ Ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν.Κιλκίς , Χαραλαμπίδου Θεοδοσίας σε βάρος νοσηλεύτριας του τμήματός της .

Ειδικότερα , την Δευτέρα 18/10/2010 ,η προαναφερόμενη προϊσταμένη , παρά το γεγονός ότι νοσηλεύτρια του τμήματός της εκτέλεσε την εντολή της για υποκλυσμό σε ασθενή , ως έπρεπε και χωρίς να είναι υπεύθυνη για τη συγκεκριμένη εργασία , αντί να την επιβραβεύσει ,την εξύβρισε με λόγια και με έργα αρπάζοντάς την από τα μαλλιά , προσβάλλοντας έτσι την τιμή και την υπόληψή της , παρουσία ασθενών , ιατρών , νοσηλευτών και λοιπών παρευρισκομένων .

Δυστυχώς , για μια ακόμη φορά , βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά , που θίγει την σωματική και ψυχική υπόσταση εργαζόμενου στο Νοσοκομείο μας και πλήττει την απρόσκοπτη και αποδοτική άσκηση των καθηκόντων της ιδίας και των συναδέλφων μας .

Επειδή θεωρούμε ότι σε κανέναν , αλλά και πολύ περισσότερο σ’ έναν επαγγελματία – στέλεχος που ασχολείται στον χώρο υγείας , δεν αρμόζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές σε βάρος των υφισταμένων τους , εργαζομένων που αγωνίζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες για την περίθαλψη των συμπολιτών μας και πλήττουν την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος :

Καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου , να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την απομάκρυνση της καταγγελόμενης προϊσταμένης από το τμήμα της , προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της ως άνω κλινικής .

Δηλώνουμε δε , ότι θα σταθούμε αρωγοί στη συνάδελφό μας που προπηλακίστηκε και κακοποιήθηκε άδικα .

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΠΡΕΖΑ TV
1-11-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: