Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2010

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!

Σε συνεχή «πόλεμο» βρίσκεται η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα που είναι χωρισμένη σε δύο «στρατόπεδα»… στους κατοίκους και στους μετανάστες… Τα επεισόδια μεταξύ τους είναι πλέον καθημερινά.

Αυτήν την φορά, εννέα Αφγανοί συνελήφθησαν, μετά από καταγγελία κατοίκου ότι του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με πέτρες, ξύλα κι άλλα αντικείμενα.

Ο κάτοικος αφού κατήγγειλε το περιστατικό, οδήγησε τους αστυνομικούς έξω από το χώρο προσευχής των μουσουλμάνων στην περιοχή όπου υπέδειξε τα συγκεκριμένα άτομα ως δράστες, τα οποία και συνελήφθησαν.

Νωρίτερα έξω από το συγκεκριμένο χώρο είχε επικρατήσει ένταση λόγω συγκέντρωσης κατοίκων της περιοχής και "άλλων ατόμων" και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να μη δημιουργηθούν επεισόδια.

ΠΡΕΖΑ TV
12-11-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ!30 ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!ΠΕΣΤΑ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Έπιασαν συμμορία αλλοδαπών “τραμπούκων” στον Άγιο Παντελεήμονα


Ημέρες τώρα οι αστυνομικοί έκαναν περιπολίες για να εντοπίσουν την ομάδα 30 αλλοδαπών που επιτίθεται με λοστούς, καδρόνια και πέτρες σε ανυποψίαστους πολίτες



Γύρω στις οκτώ το βράδυ σήμανε συναγερμός. Στη συμβολή των οδών Περγάμου και Αριστομένους άνδρες της ασφάλειας είδαν κάποιους από τους Ασιάτες να συγκεντρώνονται. Προφανώς είχαν σκοπό να κάνουν νέα επίθεση.
Οι αστυνομικοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Κύκλωσαν την περιοχή. Δεκάδες μηχανές και περιπολικά έκλεισαν τα στενά και τελικά κατάφεραν να συλλάβουν εννέα άτομα. Πρόκειται για την ομάδα που έχει επιτεθεί κατά καιρούς σε άλλους αλλοδαπούς, έχει δώσει “μάχες” με ομάδες άλλων εγκληματιών, ενώ έχει στείλει στο νοσοκομείο και έναν πατέρα με την ανήλικη κόρη του που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρομο τους

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη 30 χρυσαυγιτες ντυθηκαν ασιατες κι εδειραν πατερα και κορη?πρεζα με τις παπατζες που γραφετε εκτος του οτι γινεστε ρομπα κανετε τρελη διαφιμιση στην χ.α κι ετσι οπως πατε συντομα θα μπει στην βουλη

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ.ΒΛΑΚΑ,ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Κ.Α.ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠ΄'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

''ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!''
Επειδή μένω στη γειτονιά, έχω να πω ότι αυτή είναι και η μόνη αλήθεια.

Αν, τότε που αυτή η τοπική μειοψηφία έκλεισε την παιδική χαρά, είχαμε έναν δήμαρχο να πατήσει πόδι και να την ξανανοίξει (στο Δήμο Αθηναίων ανήκει έτσι κι αλλιώς), θα είχε κόψει τον αέρα σε όλους αυτούς.
Ακόμα και να ζητήσει να τους συλλάβουν θα μπορούσε, εφόσον παρέβαιναν το νόμο.
Όμως δεν έκανε τίποτα, και άφησε όλους τους ακροδεξιούς να αλωνίζουν όπως ήθελαν...

Σίγουρα λοιπόν θα τον ψηφίσουν μεθαύριο, διότι χάρη σ'αυτόν εδραίωσαν την ασυδοσία τους.

Ανώνυμος είπε...

ρε καραγκιοζηδες γιατι το φασιστοσαιτ σας το κανει γαργαρα το θεμα.αν δε σας αρεσει η αληθεια πουλο απο δω φασισταρια του κερατα

Ανώνυμος είπε...

Μπατσοι,tv,νεοναζι
ολοι σχολιαζουνε στο prezatv!!!

Ανώνυμος είπε...

ναζιστες του κερατα επρεπε να μην ηταν οι μπατσοι τα "αδελφια" σας και θα σας ειχαν αποτελειωσει οι αναρχικοι

για το μαφιοζο με το μαυρο τζιπ ουτε κουβεντα λαμογια , σας μαθαμε και εσας τι κουμασια ειστε

Ανώνυμος είπε...

4.41 θα...φαε φασολαδα μπουμπη!προβατο νεοταξιτη τσιρακι του συστηματος!γιατι δεν λες τιποτα μωρη κιλωτα για την φασιστικη επιθεση 30 φασισταφγανων?θα κανετε αντιρατσιστικη τωρα νουμερα?τον μπουλο ανθελληνες απ την χωρα να πατε με τα φιλαρακια σας πακισταν και μπαγκλαντες!

Ανώνυμος είπε...

2.22 ναι ρε πουστη ανθελληνες ειμαστε...απ` το να μαστε ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ,καλυτερα ανθελληνες.
Αν λογιζονται ελληνες κατι αρχιδια σαν κι εσενα...ειμαστε ανθελληνες,και να σταματησουν να μας φορολογουν.Ας φορολογισουν εσας...τους ελληναρες.

ΑΝΤΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ...